Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP
Autor
Wiadomość
prokopcio
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 21 Gru 2004
Posty: 1701
Miasto: Grodków

Post#1 Post autora tematu 12 Maj 2013 15:09   

FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Witam.
Miałem dodane w moich miejscach sieciowych mój serwer ftp - bardzo wygodnie mi się korzystało z tego rozwiązania ale z niewiadomych przyczyn "skrót" zniknął, są tylko udostępnione zasoby lokalnej sieci. Przy próbie dodania miejsca ftp pojawia się komunikat:

"Wprowadzony folder jest nieprawidłowy - wybierz inny folder"

... czym może być to spowodowane? nie mam żadnego błędu literowego etc....
Windows XP
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 12 Maj 2013 15:09   





Powrót do góry
   
voitek1
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 10 Paź 2011
Posty: 4910
Miasto: Warszawa

Post#2 12 Maj 2013 15:29   

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Więc Twój serwer nie jest już w sieci
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 12 Maj 2013 15:29   





Powrót do góry
   
prokopcio
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 21 Gru 2004
Posty: 1701
Miasto: Grodków

Post#3 Post autora tematu 12 Maj 2013 15:37   

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


mam dostęp przez klienta FTP bezproblemowo...
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 12 Maj 2013 15:37   





Powrót do góry
   
voitek1
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 10 Paź 2011
Posty: 4910
Miasto: Warszawa

Post#4 12 Maj 2013 15:39   

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Gdzie ten "Twój" serwer jest?
Powrót do góry
   
prokopcio
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 21 Gru 2004
Posty: 1701
Miasto: Grodków

Post#5 Post autora tematu 12 Maj 2013 15:43   

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


oj nie wiem, to moja stronka WWW (komercyjna)
http://proma-elektronika.pl
ftp://ftp.proma-elektronika.pl
Powrót do góry
   
voitek1
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 10 Paź 2011
Posty: 4910
Miasto: Warszawa

Post#6 12 Maj 2013 15:56   

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Więc najwidoczniej port został zablokowany i pozostaje jedynie ftp.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Udostępnienie dysku sieciowego w internecie (FTP). (35)
Mapowanie serwera FTP do dysku sieciowego w Win XP. (2)
FritzFon 7150 - Mapowanie dysku sieciowego ftp (3)
Serwer FTP. Co jest potrzebne do postawienia serwera FTP? Jaki program? (4)
Windows XP / FTP - FTP put / send - ponawianie wysyłanie dużego pliku (2)
Mój firewall blokuje mi FTP (logowanie na FTP Tot.Com.) (9)
Czy możliwe jest bezposrednie przesyłanie plikówz ftp do ftp (4)
Ftp bez ip, brak portu. Jak udostępnić ftp w Internecie? (2)
Serwer FTP. Program FTP Commander. Przeniesienie pliku. (4)
Serwer FTP. Udostępnianie zasobów głównego FTP na prywatnym. (4)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.058 seconds

elektroda.pl temat RSS