Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


  Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access ->FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
prokopcio
Level 29
Location: Grodków
Joined: 21 Dec 2004
Posts: 1802
Helped: 39
Post rating: 18
prokopcio
Level 29
Post#1 12 May 2013 15:09  Topic author   

FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Witam.
Miałem dodane w moich miejscach sieciowych mój serwer ftp - bardzo wygodnie mi się korzystało z tego rozwiązania ale z niewiadomych przyczyn "skrót" zniknął, są tylko udostępnione zasoby lokalnej sieci. Przy próbie dodania miejsca ftp pojawia się komunikat:

"Wprowadzony folder jest nieprawidłowy - wybierz inny folder"

... czym może być to spowodowane? nie mam żadnego błędu literowego etc....
Windows XP

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
voitek1
Level 39
Location: Warszawa
Joined: 10 Oct 2011
Posts: 4879
Helped: 327
Post rating: 1
voitek1
Level 39
Post#2 12 May 2013 15:29    

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Więc Twój serwer nie jest już w sieci

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
prokopcio
Level 29
Location: Grodków
Joined: 21 Dec 2004
Posts: 1802
Helped: 39
Post rating: 18
prokopcio
Level 29
Post#3 12 May 2013 15:37  Topic author   

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


mam dostęp przez klienta FTP bezproblemowo...

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
voitek1
Level 39
Location: Warszawa
Joined: 10 Oct 2011
Posts: 4879
Helped: 327
Post rating: 1
voitek1
Level 39
Post#4 12 May 2013 15:39    

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Gdzie ten "Twój" serwer jest?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
prokopcio
Level 29
Location: Grodków
Joined: 21 Dec 2004
Posts: 1802
Helped: 39
Post rating: 18
prokopcio
Level 29
Post#5 12 May 2013 15:43  Topic author   

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


oj nie wiem, to moja stronka WWW (komercyjna)
http://proma-elektronika.pl
ftp://ftp.proma-elektronika.pl

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
voitek1
Level 39
Location: Warszawa
Joined: 10 Oct 2011
Posts: 4879
Helped: 327
Post rating: 1
voitek1
Level 39
Post#6 12 May 2013 15:56    

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Więc najwidoczniej port został zablokowany i pozostaje jedynie ftp.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access -> FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP
Page 1 of 1

Similar topics to fTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP

Udostępnienie dysku sieciowego w internecie (FTP). (35)
Mapowanie serwera FTP do dysku sieciowego w Win XP. (2)
FritzFon 7150 - Mapowanie dysku sieciowego ftp (3)
Serwer FTP. Co jest potrzebne do postawienia serwera FTP? Jaki program? (4)
Windows XP / FTP - FTP put / send - ponawianie wysyłanie dużego pliku (2)
Mój firewall blokuje mi FTP (logowanie na FTP Tot.Com.) (9)
Czy możliwe jest bezposrednie przesyłanie plikówz ftp do ftp (4)
Ftp bez ip, brak portu. Jak udostępnić ftp w Internecie? (2)
Serwer FTP. Program FTP Commander. Przeniesienie pliku. (4)
Serwer FTP. Udostępnianie zasobów głównego FTP na prywatnym. (4)


Switch to mobile version Switch to version for desktops