Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp ->FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Usługi internetowe
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
prokopcio
Poziom 29
Miasto: Grodków
Dołączył: 21 Gru 2004
Posty: 1759
Pomógł: 39
Ocena postów: 15
prokopcio
Poziom 29
Post#1 12 Maj 2013 15:09  Autor tematu   

FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Witam.
Miałem dodane w moich miejscach sieciowych mój serwer ftp - bardzo wygodnie mi się korzystało z tego rozwiązania ale z niewiadomych przyczyn "skrót" zniknął, są tylko udostępnione zasoby lokalnej sieci. Przy próbie dodania miejsca ftp pojawia się komunikat:

"Wprowadzony folder jest nieprawidłowy - wybierz inny folder"

... czym może być to spowodowane? nie mam żadnego błędu literowego etc....
Windows XP

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
voitek1
Poziom 39
Miasto: Warszawa
Dołączył: 10 Paź 2011
Posty: 4884
Pomógł: 327
voitek1
Poziom 39
Post#2 12 Maj 2013 15:29    

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Więc Twój serwer nie jest już w sieci

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
prokopcio
Poziom 29
Miasto: Grodków
Dołączył: 21 Gru 2004
Posty: 1759
Pomógł: 39
Ocena postów: 15
prokopcio
Poziom 29
Post#3 12 Maj 2013 15:37  Autor tematu   

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


mam dostęp przez klienta FTP bezproblemowo...

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
voitek1
Poziom 39
Miasto: Warszawa
Dołączył: 10 Paź 2011
Posty: 4884
Pomógł: 327
voitek1
Poziom 39
Post#4 12 Maj 2013 15:39    

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Gdzie ten "Twój" serwer jest?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
prokopcio
Poziom 29
Miasto: Grodków
Dołączył: 21 Gru 2004
Posty: 1759
Pomógł: 39
Ocena postów: 15
prokopcio
Poziom 29
Post#5 12 Maj 2013 15:43  Autor tematu   

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


oj nie wiem, to moja stronka WWW (komercyjna)
http://proma-elektronika.pl
ftp://ftp.proma-elektronika.pl

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
voitek1
Poziom 39
Miasto: Warszawa
Dołączył: 10 Paź 2011
Posty: 4884
Pomógł: 327
voitek1
Poziom 39
Post#6 12 Maj 2013 15:56    

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Więc najwidoczniej port został zablokowany i pozostaje jedynie ftp.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Udostępnienie dysku sieciowego w internecie (FTP). (35)
Mapowanie serwera FTP do dysku sieciowego w Win XP. (2)
FritzFon 7150 - Mapowanie dysku sieciowego ftp (3)
Serwer FTP. Co jest potrzebne do postawienia serwera FTP? Jaki program? (4)
Windows XP / FTP - FTP put / send - ponawianie wysyłanie dużego pliku (2)
Mój firewall blokuje mi FTP (logowanie na FTP Tot.Com.) (9)
Czy możliwe jest bezposrednie przesyłanie plikówz ftp do ftp (4)
Ftp bez ip, brak portu. Jak udostępnić ftp w Internecie? (2)
Serwer FTP. Program FTP Commander. Przeniesienie pliku. (4)
Serwer FTP. Udostępnianie zasobów głównego FTP na prywatnym. (4)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.185 seconds

elektroda.pl temat RSS