Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access -> FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP
Author
Message
prokopcio
Poziom 22
Poziom 22


Joined: 21 Dec 2004
Posts: 1727
Location: Grodków

Post#1 Post from the author of the topic 12 May 2013 15:09   

FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Witam.
Miałem dodane w moich miejscach sieciowych mój serwer ftp - bardzo wygodnie mi się korzystało z tego rozwiązania ale z niewiadomych przyczyn "skrót" zniknął, są tylko udostępnione zasoby lokalnej sieci. Przy próbie dodania miejsca ftp pojawia się komunikat:

"Wprowadzony folder jest nieprawidłowy - wybierz inny folder"

... czym może być to spowodowane? nie mam żadnego błędu literowego etc....
Windows XP

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 12 May 2013 15:09   





Back to top
   
voitek1
Poziom 24
Poziom 24


Joined: 10 Oct 2011
Posts: 4889
Location: Warszawa

Post#2 12 May 2013 15:29   

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Więc Twój serwer nie jest już w sieci

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 12 May 2013 15:29   





Back to top
   
prokopcio
Poziom 22
Poziom 22


Joined: 21 Dec 2004
Posts: 1727
Location: Grodków

Post#3 Post from the author of the topic 12 May 2013 15:37   

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


mam dostęp przez klienta FTP bezproblemowo...

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 12 May 2013 15:37   





Back to top
   
voitek1
Poziom 24
Poziom 24


Joined: 10 Oct 2011
Posts: 4889
Location: Warszawa

Post#4 12 May 2013 15:39   

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Gdzie ten "Twój" serwer jest?

Helpful message? + -

Back to top
   
prokopcio
Poziom 22
Poziom 22


Joined: 21 Dec 2004
Posts: 1727
Location: Grodków

Post#5 Post from the author of the topic 12 May 2013 15:43   

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


oj nie wiem, to moja stronka WWW (komercyjna)
http://proma-elektronika.pl
ftp://ftp.proma-elektronika.pl

Helpful message? + -

Back to top
   
voitek1
Poziom 24
Poziom 24


Joined: 10 Oct 2011
Posts: 4889
Location: Warszawa

Post#6 12 May 2013 15:56   

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Więc najwidoczniej port został zablokowany i pozostaje jedynie ftp.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access -> FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP
Page 1 of 1
Similar topics
Udostępnienie dysku sieciowego w internecie (FTP). (35)
Mapowanie serwera FTP do dysku sieciowego w Win XP. (2)
FritzFon 7150 - Mapowanie dysku sieciowego ftp (3)
Serwer FTP. Co jest potrzebne do postawienia serwera FTP? Jaki program? (4)
Windows XP / FTP - FTP put / send - ponawianie wysyłanie dużego pliku (2)
Mój firewall blokuje mi FTP (logowanie na FTP Tot.Com.) (9)
Czy możliwe jest bezposrednie przesyłanie plikówz ftp do ftp (4)
Ftp bez ip, brak portu. Jak udostępnić ftp w Internecie? (2)
Serwer FTP. Program FTP Commander. Przeniesienie pliku. (4)
Serwer FTP. Udostępnianie zasobów głównego FTP na prywatnym. (4)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.048 seconds

elektroda.pl topic RSS feed