Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp ->FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
prokopcio
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 21 Gru 2004
Posty: 1729
Miasto: Grodków

prokopcio
Poziom 22
Post#1 12 Maj 2013 15:09  Autor tematu   

FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Witam.
Miałem dodane w moich miejscach sieciowych mój serwer ftp - bardzo wygodnie mi się korzystało z tego rozwiązania ale z niewiadomych przyczyn "skrót" zniknął, są tylko udostępnione zasoby lokalnej sieci. Przy próbie dodania miejsca ftp pojawia się komunikat:

"Wprowadzony folder jest nieprawidłowy - wybierz inny folder"

... czym może być to spowodowane? nie mam żadnego błędu literowego etc....
Windows XP

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
voitek1
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 10 Paź 2011
Posty: 4885
Miasto: Warszawa

voitek1
Poziom 24
Post#2 12 Maj 2013 15:29    

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Więc Twój serwer nie jest już w sieci

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
prokopcio
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 21 Gru 2004
Posty: 1729
Miasto: Grodków

prokopcio
Poziom 22
Post#3 12 Maj 2013 15:37  Autor tematu   

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


mam dostęp przez klienta FTP bezproblemowo...

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
voitek1
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 10 Paź 2011
Posty: 4885
Miasto: Warszawa

voitek1
Poziom 24
Post#4 12 Maj 2013 15:39    

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Gdzie ten "Twój" serwer jest?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
prokopcio
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 21 Gru 2004
Posty: 1729
Miasto: Grodków

prokopcio
Poziom 22
Post#5 12 Maj 2013 15:43  Autor tematu   

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


oj nie wiem, to moja stronka WWW (komercyjna)
http://proma-elektronika.pl
ftp://ftp.proma-elektronika.pl

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
voitek1
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 10 Paź 2011
Posty: 4885
Miasto: Warszawa

voitek1
Poziom 24
Post#6 12 Maj 2013 15:56    

Re: FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP


Więc najwidoczniej port został zablokowany i pozostaje jedynie ftp.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> FTP - Dodawanie nowego miejsca sieciowego FTP
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Udostępnienie dysku sieciowego w internecie (FTP). (35)
Mapowanie serwera FTP do dysku sieciowego w Win XP. (2)
FritzFon 7150 - Mapowanie dysku sieciowego ftp (3)
Serwer FTP. Co jest potrzebne do postawienia serwera FTP? Jaki program? (4)
Windows XP / FTP - FTP put / send - ponawianie wysyłanie dużego pliku (2)
Mój firewall blokuje mi FTP (logowanie na FTP Tot.Com.) (9)
Czy możliwe jest bezposrednie przesyłanie plikówz ftp do ftp (4)
Ftp bez ip, brak portu. Jak udostępnić ftp w Internecie? (2)
Serwer FTP. Program FTP Commander. Przeniesienie pliku. (4)
Serwer FTP. Udostępnianie zasobów głównego FTP na prywatnym. (4)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.035 seconds

elektroda.pl temat RSS