Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Pilot uniwersalny Emtec H640


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RTV Użytkowy ->Pilot uniwersalny Emtec H640 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
krisleszcz
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 10 Gru 2009
Posty: 1

krisleszcz
Poziom 1
Post#1 16 Maj 2013 18:59  Autor tematu   

Pilot uniwersalny Emtec H640


Mam problem ze znalezieniem kodu do telewizora Telestar 4155T Jak znajdę jakiś kod to pilot działa, ale nie ma wszystkich funkcji

Czy wiadomość jest pomocna? + -1 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
mihal2002
Poziom 25
Poziom 25


Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 8585
Miasto: Cisterna

mihal2002
Poziom 25
Post#2 16 Maj 2013 20:04    

Re: Pilot uniwersalny Emtec H640


krisleszcz napisał:
Jak znajdę jakiś kod to pilot działa, ale nie ma wszystkich funkcji

To normalny efekt. Nic nowego nie odkryłeś.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
egon42
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 13 Wrz 2010
Posty: 2756
Miasto: śląsk

egon42
Poziom 23
Post#3 18 Maj 2013 12:13    

Re: Pilot uniwersalny Emtec H640


krisleszcz napisał:
Jak znajdę jakiś kod to pilot działa, ale nie ma wszystkich funkcji
To szukaj dalej innego kodu lepiej pasującego do tego tv tak to już jest z pilotami uniwersalnymi że trzeba im kilka dni poświęcić na szukanie odpowiedniego kodu. Czasami lepiej kupić pilot dedykowany temu tv.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
leszekpo59
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 07 Mar 2010
Posty: 496
Miasto: Grudziądz

leszekpo59
Poziom 18
Post#4 18 Maj 2013 23:07    

Re: Pilot uniwersalny Emtec H640


krisleszcz napisał:
Mam problem ze znalezieniem kodu do telewizora Telestar 4155T Jak znajdę jakiś kod to pilot działa, ale nie ma wszystkich funkcji

Witaj. Do Telestara spotkałem sie z pilotem uniwersalnym, który sprawdzał sie wspaniale do zmiany kanałów, programów czy siły głosu. Problem zrobił się, gdy trzeba było wejść w menu. Nie było z tego pilota dostępu do tej funkcji. Skończyło się zakupem pilota dedykowanego do tego TV na znanym portalu i problem został skutecznie rozwiązany. O takim wyjściu z sytuacji wspomniał też wcześniej egon42.Pozdrawiam.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RTV Użytkowy -> Pilot uniwersalny Emtec H640
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Pilot uniwersalny EMTEC pod telewizor LG (2)
Pilot uniwersalny Emtec EKCOH 110 jaki kod (1)
pilot uniwersalny emtec 2in1 h420 mini kody (2)
Pilot uniwersalny tchibo 8 w 1 / Pilot uniwersalny ST-620+ (6)
Pilot Emtec EKCOH110 - kody do telewizora JVC AV-14JT5EU (2)
Pilot uniwersalny (3)
Pilot uniwersalny URC-10 (5)
Pilot uniwersalny - co to za wynalazek? (2)
Jaki pilot uniwersalny??? (6)
Pilot uniwersalny ?? jaki (16)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.058 seconds

elektroda.pl temat RSS