Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Pilot uniwersalny Emtec H640


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RTV Użytkowy ->Pilot uniwersalny Emtec H640 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
krisleszcz
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 10 Gru 2009
Posty: 1

krisleszcz
Poziom 1
Post#1 Post autora tematu 16 Maj 2013 18:59   

Pilot uniwersalny Emtec H640


Mam problem ze znalezieniem kodu do telewizora Telestar 4155T Jak znajdę jakiś kod to pilot działa, ale nie ma wszystkich funkcji

Czy wiadomość jest pomocna? + -1 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
mihal2002
Poziom 25
Poziom 25


Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 8377
Miasto: Cisterna

mihal2002
Poziom 25
Post#2 16 Maj 2013 20:04   

Re: Pilot uniwersalny Emtec H640


krisleszcz napisał:
Jak znajdę jakiś kod to pilot działa, ale nie ma wszystkich funkcji

To normalny efekt. Nic nowego nie odkryłeś.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
egon42
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 13 Wrz 2010
Posty: 2756
Miasto: śląsk

egon42
Poziom 23
Post#3 18 Maj 2013 12:13   

Re: Pilot uniwersalny Emtec H640


krisleszcz napisał:
Jak znajdę jakiś kod to pilot działa, ale nie ma wszystkich funkcji
To szukaj dalej innego kodu lepiej pasującego do tego tv tak to już jest z pilotami uniwersalnymi że trzeba im kilka dni poświęcić na szukanie odpowiedniego kodu. Czasami lepiej kupić pilot dedykowany temu tv.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
leszekpo59
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 07 Mar 2010
Posty: 484
Miasto: Grudziądz

leszekpo59
Poziom 18
Post#4 18 Maj 2013 23:07   

Re: Pilot uniwersalny Emtec H640


krisleszcz napisał:
Mam problem ze znalezieniem kodu do telewizora Telestar 4155T Jak znajdę jakiś kod to pilot działa, ale nie ma wszystkich funkcji

Witaj. Do Telestara spotkałem sie z pilotem uniwersalnym, który sprawdzał sie wspaniale do zmiany kanałów, programów czy siły głosu. Problem zrobił się, gdy trzeba było wejść w menu. Nie było z tego pilota dostępu do tej funkcji. Skończyło się zakupem pilota dedykowanego do tego TV na znanym portalu i problem został skutecznie rozwiązany. O takim wyjściu z sytuacji wspomniał też wcześniej egon42.Pozdrawiam.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RTV Użytkowy -> Pilot uniwersalny Emtec H640
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Pilot uniwersalny EMTEC pod telewizor LG (2)
Pilot uniwersalny Emtec EKCOH 110 jaki kod (1)
pilot uniwersalny emtec 2in1 h420 mini kody (2)
Pilot uniwersalny tchibo 8 w 1 / Pilot uniwersalny ST-620+ (6)
Pilot Emtec EKCOH110 - kody do telewizora JVC AV-14JT5EU (2)
Pilot uniwersalny (3)
Pilot uniwersalny URC-10 (5)
Pilot uniwersalny - co to za wynalazek? (2)
Jaki pilot uniwersalny??? (6)
Pilot uniwersalny ?? jaki (16)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.036 seconds

elektroda.pl temat RSS