Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Pilot uniwersalny Emtec H640


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RTV Użytkowy ->Pilot uniwersalny Emtec H640 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Telewizory plazmowe
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
krisleszcz
Poziom 1
Dołączył: 10 Gru 2009
Posty: 1
krisleszcz
Poziom 1
Post#1 16 Maj 2013 18:59  Autor tematu   

Pilot uniwersalny Emtec H640


Mam problem ze znalezieniem kodu do telewizora Telestar 4155T Jak znajdę jakiś kod to pilot działa, ale nie ma wszystkich funkcji

Pomocny post? + -1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
mihal2002
Poziom 42
Miasto: Cisterna
Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 9432
Pomógł: 636
mihal2002
Poziom 42
Post#2 16 Maj 2013 20:04    

Re: Pilot uniwersalny Emtec H640


krisleszcz napisał:
Jak znajdę jakiś kod to pilot działa, ale nie ma wszystkich funkcji

To normalny efekt. Nic nowego nie odkryłeś.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
egon42
Poziom 36
Miasto: śląsk
Dołączył: 13 Wrz 2010
Posty: 2761
Pomógł: 352
Ocena postów: 64
egon42
Poziom 36
Post#3 18 Maj 2013 12:13    

Re: Pilot uniwersalny Emtec H640


krisleszcz napisał:
Jak znajdę jakiś kod to pilot działa, ale nie ma wszystkich funkcji
To szukaj dalej innego kodu lepiej pasującego do tego tv tak to już jest z pilotami uniwersalnymi że trzeba im kilka dni poświęcić na szukanie odpowiedniego kodu. Czasami lepiej kupić pilot dedykowany temu tv.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
leszekpo59
Poziom 25
Miasto: Grudziądz
Dołączył: 07 Mar 2010
Posty: 541
Pomógł: 89
Ocena postów: 8
leszekpo59
Poziom 25
Post#4 18 Maj 2013 23:07    

Re: Pilot uniwersalny Emtec H640


krisleszcz napisał:
Mam problem ze znalezieniem kodu do telewizora Telestar 4155T Jak znajdę jakiś kod to pilot działa, ale nie ma wszystkich funkcji

Witaj. Do Telestara spotkałem sie z pilotem uniwersalnym, który sprawdzał sie wspaniale do zmiany kanałów, programów czy siły głosu. Problem zrobił się, gdy trzeba było wejść w menu. Nie było z tego pilota dostępu do tej funkcji. Skończyło się zakupem pilota dedykowanego do tego TV na znanym portalu i problem został skutecznie rozwiązany. O takim wyjściu z sytuacji wspomniał też wcześniej egon42.Pozdrawiam.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RTV Użytkowy -> Pilot uniwersalny Emtec H640
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Pilot uniwersalny EMTEC pod telewizor LG (2)
Pilot uniwersalny Emtec EKCOH 110 jaki kod (1)
pilot uniwersalny emtec 2in1 h420 mini kody (2)
Pilot uniwersalny tchibo 8 w 1 / Pilot uniwersalny ST-620+ (6)
Pilot Emtec EKCOH110 - kody do telewizora JVC AV-14JT5EU (2)
Pilot uniwersalny (3)
Pilot uniwersalny URC-10 (5)
Pilot uniwersalny - co to za wynalazek? (2)
Jaki pilot uniwersalny??? (6)
Pilot uniwersalny ?? jaki (16)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.097 seconds

elektroda.pl temat RSS