Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

YouTube nie buforuje przy internecie 10 Mb/s


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> YouTube nie buforuje przy internecie 10 Mb/s
Autor
Wiadomość
mateuszo99
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 17 Lip 2011
Posty: 96
Miasto: Okolice Krakowa

Post#1 Post autora tematu 27 Maj 2013 22:02   

YouTube nie buforuje.


Witam, od pewnego czasu zauważyłem, ze mój YT strasznie zamula, tzn. nie buforuje i odtwarza w najmniejszej jakości, posiadam internet o prędkości 10 Mb/s i
Adobe Flash Player 11.7.700.203
(Jeżeli będą jakies dodatkowo potrzebne informacje, z chęcią podam)

Na innych serwisach typu wrzuta takiego czegoś nie ma.

Z góry dziękuje.





Pozdrawiam Mateusz.
Powrót do góry
   
szyrzka
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 27 Maj 2013
Posty: 16
Miasto: Częstochowa

Post#2 27 Maj 2013 23:43   

Re: YouTube nie buforuje.


a jaką masz przeglądarkę?
Powrót do góry
   
michal7778
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 22 Gru 2010
Posty: 820
Miasto: Łódź

Post#3 27 Maj 2013 23:45   

Re: YouTube nie buforuje.


Jaki ISP?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 27 Maj 2013 23:45   





Powrót do góry
   
Blader123
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 20 Wrz 2011
Posty: 382
Miasto: PCa

Post#4 27 Maj 2013 23:54   

Re: YouTube nie buforuje.


Sprawdź na innej przeglądarce ;),jak masz chroma to firefox,lub opera.
Powrót do góry
   
mateuszo99
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 17 Lip 2011
Posty: 96
Miasto: Okolice Krakowa

Post#5 Post autora tematu 28 Maj 2013 20:21   

Re: YouTube nie buforuje przy internecie 10 Mb/s


Aktualnie korzystam z Google Chrome, posiadam także Opere, lecz problem też sie na niej powtarza...

Dodano po 2 [minuty]:

Neostrada 10 Mb/s.
Powrót do góry
   
Arteko77
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 26 Maj 2011
Posty: 1271
Miasto: Kraków

Post#6 28 Maj 2013 20:21   

Re: YouTube nie buforuje przy internecie 10 Mb/s


Jakie parametry komputera?
Powrót do góry
   
mateuszo99
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 17 Lip 2011
Posty: 96
Miasto: Okolice Krakowa

Post#7 Post autora tematu 28 Maj 2013 20:27   

Re: YouTube nie buforuje przy internecie 10 Mb/s


Pentium(R) Dual-Core CPE E6500
RAM - 2 GB
Windows 7 Home Premium 32bit.
Dysk twardy dopiero co kupiłem.. Więc to nie będzie jego wina.. (1tb)

Inne parametry nie będą chyba potrzebne.
Powrót do góry
   
Arteko77
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 26 Maj 2011
Posty: 1271
Miasto: Kraków

Post#8 28 Maj 2013 20:34   

Re: YouTube nie buforuje przy internecie 10 Mb/s


A grafika, zasilacz?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 28 Maj 2013 20:34   





Powrót do góry
   
mateuszo99
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 17 Lip 2011
Posty: 96
Miasto: Okolice Krakowa

Post#9 Post autora tematu 28 Maj 2013 20:39   

Re: YouTube nie buforuje przy internecie 10 Mb/s


Zasilacz? Nie sądzę, ze może być jakąkolwiek przyczyną... Be Quiet! Pure Power 530W
NVIDIA GeForce GT 240
Powrót do góry
   
Szaman7
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 02 Sty 2012
Posty: 966
Miasto: Gdańsk

Post#10 28 Maj 2013 20:40   

Re: YouTube nie buforuje przy internecie 10 Mb/s


U mnie jest to samo. Mam neostradę 6Mb/s. Czasem filmy ładują się dobrze, czasem w najgorszej jakości nic się nie ładuje.

Parametry komputera nie mają tutaj nic do rzeczy. Na smartfonie mam to samo.
Powrót do góry
   
mateuszo99
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 17 Lip 2011
Posty: 96
Miasto: Okolice Krakowa

Post#11 Post autora tematu 28 Maj 2013 20:43   

Re: YouTube nie buforuje przy internecie 10 Mb/s


To witaj w klubie... :) Ja zauważyłem taki problem tylko u siebie na PC...
Powrót do góry
   
michal7778
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 22 Gru 2010
Posty: 820
Miasto: Łódź

Post#12 28 Maj 2013 20:59   

Re: YouTube nie buforuje przy internecie 10 Mb/s


Jest to prawdopodobnie problem z Orange (ale z Neostradą wszystko w porządku). Robią oni jakieś problemy z transferem danych między serwisem a użytkownikiem.

U mnie jest to samo - Neostrada 10 Mb/s
Powrót do góry
   
mateuszo99
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 17 Lip 2011
Posty: 96
Miasto: Okolice Krakowa

Post#13 Post autora tematu 28 Maj 2013 21:04   

Re: YouTube nie buforuje przy internecie 10 Mb/s


Czyli nic sie z tym nie zrobi..
Powrót do góry
   
Szaman7
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 02 Sty 2012
Posty: 966
Miasto: Gdańsk

Post#14 28 Maj 2013 21:28   

Re: YouTube nie buforuje przy internecie 10 Mb/s


Odpaliłem właśnie jakiś filmik za pomocą pakietu internetowego w telefonie i ruszyło (orange). Czyli problem jest po stronie neostrady.
Powrót do góry
   
kozak69
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 31 Sty 2012
Posty: 667
Miasto: Wrocław

Post#15 28 Maj 2013 21:49   

Re: YouTube nie buforuje przy internecie 10 Mb/s


u mnie tak samo
rowniez neo 10mb i slabo sie buforuje
Powrót do góry
   
Gancus
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 04 Kwi 2012
Posty: 608
Miasto: Bydgoszcz

Post#16 28 Maj 2013 22:37   

Re: YouTube nie buforuje przy internecie 10 Mb/s


Gdzieś czytałem że neostrada ma słabe połączenie z USA gdzie są serwery YT, nie wiem tylko czy to bzdury czy rzeczywiście jest coś na rzeczy.
Powrót do góry
   
Blader123
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 20 Wrz 2011
Posty: 382
Miasto: PCa

Post#17 28 Maj 2013 23:06   

Re: YouTube nie buforuje przy internecie 10 Mb/s


Dokładnie neo ma słabe połączenie :) też o tym czytałem ja np mam radiówkę 2mb dostawcę netii i mogę w hd ogladać na yt ;p.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 28 Maj 2013 23:06   





Powrót do góry
   
mateuszo99
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 17 Lip 2011
Posty: 96
Miasto: Okolice Krakowa

Post#18 Post autora tematu 29 Maj 2013 13:46   

Re: YouTube nie buforuje przy internecie 10 Mb/s


Okej, dziękuje za pomoc.. Temat do zamknięcia.

Pozdrawiam Mateusz.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> YouTube nie buforuje przy internecie 10 Mb/s
Strona 1 z 1
Podobne tematy
kyocera taskalfa 250ci - drukarka sieciowa - nie buforuje (8)
YouTube - Filmy z YouTube nie buforują się do końca (19)
Windows nie buforuje mi miniatur WMV (1)
błąd przy ściaganiu plików przy internecie z livebox tp (6)
YouTube nie ładuje stylu, przy połączeniu bezprzewodowym. (4)
SAMSUNG ML-2251N - nie drukuje przy włączonym internecie (2)
YouTube bardzo wolno buforuje (4)
Youtube - Nie chodzą filmy na youtube (4)
Użycie procesora 100% przy GG i internecie (4)
Ustabilizowanie Pingu przy internecie radiowym. (4)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.074 seconds

elektroda.pl temat RSS