Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Omega Mid 7002 - hard reset


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Tablety Czytniki Software ->Omega Mid 7002 - hard reset Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
KMGG
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 02 Cze 2013
Posty: 1

KMGG
Poziom 1
Post#1 02 Cze 2013 16:48  Autor tematu   

Omega Mid 7002 - hard reset


Witam posiadam tablet OMEGA MID 7002, przez mlodsze rodzenstwo nie moge wpisac kodu tylko prosi o podanie hasla i loginu i tu tkwi problem. Bo nie moge połączyć sie przez przez wifi i nie moge zalogowac sie na konto google. Chcialem zrobic hard reset lecz nie moge bo nie znam kombinacji klawiszy dla tego modelu, chociaz probowalem różne. Na obudowie tez nie ma przycisku reset

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
marek216
Konto firmowe
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 09 Lip 2004
Posty: 16166
Miasto: Racibórz

marek216
Konto firmowe
Poziom 26
Post#2 02 Cze 2013 23:26    

Re: Omega Mid 7002 - hard reset


KMGG napisał:
przez mlodsze rodzenstwo nie moge wpisac kodu tylko prosi o podanie hasla i loginu


Poproś rodzeństwo o podanie hasła - temat zamykam.

Czy wiadomość jest pomocna? + -2 -
Mam na sprzedaż: (Dodaj)
04.07.2015 Wieszak na kable - poliwęglan
04.07.2015 Wieszak na kable - aluminiowy
04.07.2015 zasilacz niezakłócający CB
01.01.2015 LTC3455
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Tablety Czytniki Software -> Omega Mid 7002 - hard reset
Strona 1 z 1
Podobne tematy
omega mid 7002 - tablet mid 7002 nie moge zresetować (5)
OMEGA MID 7002 - Nie chce pobierać aplikacji z Gooogle Play. (1)
Tablet MID , jak zrobić hard reset (1)
Tablet Vordon MID 7" - Jak zrobić hard reset? (3)
MYTAB 10 - HARD RESET reset sprzętowy (1)
hard reset w lg 8120 (9)
NAVIA- Hard reset (4)
[Motorola V3] Hard Reset (2)
Chińszczyzna - Hard reset (2)
Hard reset w BE UN030 (8)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.048 seconds

elektroda.pl temat RSS