Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



smart security - an invalid argument was encountered


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software ->smart security - an invalid argument was encountered Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Pozostałe oprogramowanie
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
dominikzw
Poziom 17
Dołączył: 25 Wrz 2012
Posty: 310
Ocena postów: 2
dominikzw
Poziom 17
Post#1 06 Cze 2013 08:28  Autor tematu   

smart security - an invalid argument was encountered


Witam
Mam taki komunikat przy wyłączaniu systemu vista.

smart security - an invalid argument was encountered

Pomimo że wyskakuje to okno to system się wyłącza.
Można ten komunikat jakaś usunąć żeby się nie pojawiał więcej??

Pomocny post? + +1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Richter
Poziom 31
Dołączył: 03 Gru 2005
Posty: 2155
Pomógł: 84
Ocena postów: 2
Richter
Poziom 31
Post#2 06 Cze 2013 08:39    

Re: smart security - an invalid argument was encountered


Link

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
dominikzw
Poziom 17
Dołączył: 25 Wrz 2012
Posty: 310
Ocena postów: 2
dominikzw
Poziom 17
Post#3 06 Cze 2013 08:47  Autor tematu   

Re: smart security - an invalid argument was encountered


ja nie mam win 7 tylko vista oraz nie mam programu zainstalowanego na nim "OLYMPUS Master 2 "

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Richter
Poziom 31
Dołączył: 03 Gru 2005
Posty: 2155
Pomógł: 84
Ocena postów: 2
Richter
Poziom 31
Post#4 06 Cze 2013 09:03    

Re: smart security - an invalid argument was encountered


A Skype? Jeśli nieaktualizowany to aktualizować.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
dominikzw
Poziom 17
Dołączył: 25 Wrz 2012
Posty: 310
Ocena postów: 2
dominikzw
Poziom 17
Post#5 06 Cze 2013 09:19  Autor tematu   

Re: smart security - an invalid argument was encountered


nie ma skype

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
tronic1
Spec od komputerów
Miasto: Police, Alesund-Norwegia
Dołączył: 06 Lut 2005
Posty: 21803
Pomógł: 2541
Ocena postów: 128
tronic1
Spec od komputerów
Post#6 06 Cze 2013 09:33    

Re: smart security - an invalid argument was encountered


Zmieniałeś coś w ustawieniach antyvirusa ? Przywróć ustawienia do domyślnych.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
dominikzw
Poziom 17
Dołączył: 25 Wrz 2012
Posty: 310
Ocena postów: 2
dominikzw
Poziom 17
Post#7 06 Cze 2013 09:35  Autor tematu   

Re: smart security - an invalid argument was encountered


w antywirusie nic nie było modyfikowane, sprawdzałem czy jest to najnowsza wersja i tak jest.1

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
LA72
Poziom 39
Miasto: Żagań
Dołączył: 26 Sty 2002
Posty: 4946
Pomógł: 455
Ocena postów: 250
LA72
Poziom 39
Post#8 06 Cze 2013 09:36    

Re: smart security - an invalid argument was encountered


Link

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
dominikzw
Poziom 17
Dołączył: 25 Wrz 2012
Posty: 310
Ocena postów: 2
dominikzw
Poziom 17
Post#9 06 Cze 2013 11:17  Autor tematu   

Re: smart security - an invalid argument was encountered


sprawdze to za 30 minut, dam znać :)

Dodano po 1 [godziny] 40 [minuty]:

ja mam zamiast eset smart security tylko eset nod32 antywirus.
wszedłem w ustawienia zaawansowane jak na linku ale komunikat sam z siebie się nie pojawił. zmieniłem jedynie w zakładce interfejs uzytkownika - grafika - zaznaczyłem opcje graficzny interfejs uzytkownika.

Zrobiłem 3 wyłączenia komputra i komunikatu jak na razie nie ma. Może to było to ...

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
dominikzw
Poziom 17
Dołączył: 25 Wrz 2012
Posty: 310
Ocena postów: 2
dominikzw
Poziom 17
Post#10 08 Lip 2013 08:47  Autor tematu   

Re: smart security - an invalid argument was encountered


Witam
Znowu mam komunikat o treści "An invalid argument was encountered" przy zamykaniu systemu. W interfejsie użytkownika wyłączyłem "pokaż ekran powitalny przy uruchamianiu" ale efektu nie było.
Czy ktoś wiedziałby jak ten problem zlikwidować??

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> smart security - an invalid argument was encountered
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Błąd po włączeniu kamerki - an invalid argument [...] (1)
ESET Smart Security czy Kaspersky Internet Security 2011 (8)
ESET Smart security a Bitcomet (4)
Eset smart security 4 restart (2)
Firewall eset smart security 4 (2)
ESET SMART SECURITY - Zablokowanie adresu ip (2)
Smart Card Security (czytnik kart chipowych) (6)
ESET Smart Security 4- problem z blokadą adresów (10)
ESET Smart Security 5 blokuje dyski USB (10)
Adres został zablokowany-Eset Smart Security (2)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.19 seconds

elektroda.pl temat RSS