Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

ALCATEl One Touch Evo 7 - Konfiguracja tableta sieci T-MOBILE


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Tablety Czytniki Software -> ALCATEl One Touch Evo 7 - Konfiguracja tableta sieci T-MOBILE
Autor
Wiadomość
Kłaczek88
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 08 Gru 2008
Posty: 93
Miasto: Żary

Post#1 Post autora tematu 13 Cze 2013 23:52   

ALCATEl One Touch Evo 7 - Konfiguracja tableta sieci T-MOBILE


Witam :) .


Posiadam w/w tablet :) . Dostałem do niego sim z internetem, ale nie mogę się połączyć z internetem. Na umowie mam aktywacje 12-06-2013, ale internet nie działa. Pracuje w sieci T-mobile. Wie któryś z kolegów jak skonfigurować? Coś czytałem o APN. Ale akurat było to w orange.


Z góry dziękuje za odpowiedz :) .
Pozdrawiam :) .
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 13 Cze 2013 23:52   





Powrót do góry
   
piotrkam1982
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 19 Sie 2007
Posty: 172
Miasto: Poznań/Kórnik

Post#2 17 Cze 2013 23:54   

Re: ALCATEl One Touch Evo 7 - Konfiguracja tableta sieci T-MOBILE


To co znalazłem:


http://iknowsomething.com/iphone-ustawienia-internetu-i-mms/

I to:

http://www.maxkomputery.pl/pl/komputerowy-newsletter/ustawinia-modemu-3g-hsdpa-do-poczenia-z-internetem-play-orange-tmobile-plus.html

I to też:

http://darmowyinternet.net/forum/temat-konfiguracja-apn-z-urzadzeniami-android_205

:D :D
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Cze 2013 23:54   





Powrót do góry
   
Kłaczek88
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 08 Gru 2008
Posty: 93
Miasto: Żary

Post#3 Post autora tematu 20 Cze 2013 22:44   

Re: ALCATEl One Touch Evo 7 - Konfiguracja tableta sieci T-MOBILE


Dziękuje ale po 48h zostało automatycznie aktywowane :) Po prostu to jakieś zabezpieczenie...


Pozdrawiam:)
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Tablety Czytniki Software -> ALCATEl One Touch Evo 7 - Konfiguracja tableta sieci T-MOBILE
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Alcatel One Touch Evo 7 - Konfiguracja internetu / sieci (1)
One touch Evo - Alcatel One Touch Evo 7 złącze micro (2)
Alcatel - One Touch Evo 7 zablokowany..? (1)
Alcatel One Touch Evo 7 - zbity digitizer (6)
Alcatel One Touch Evo 7 - Nawigacja nie działa (2)
Alcatel One Touch Evo 7 - Klawiatura zewnętrzna nie dziala (23)
Alcatel One Touch Evo 7 - Nie da się połączyć przez modem (2)
Alcatel One Touch EVO 7 - Instalacja Ubuntu czy jest możliwość ?? (3)
Alcatel onetouch evo 7 - konfiguracja internetu T Mobile PL (1)
Zbyt wiele prob narysowania wzoru Alcatel One Touch Evo 7 i co teraz? (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.061 seconds

elektroda.pl temat RSS