Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



GoClever 5070 - Jak ja odblokowac


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Software ->GoClever 5070 - Jak ja odblokowac Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Nawigacje GPS
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
siupak
Poziom 8
Miasto: Mielec
Dołączył: 23 Sty 2011
Posty: 28
siupak
Poziom 8
Post#1 14 Cze 2013 18:54  Autor tematu   

GoClever 5070 - Jak ja odblokowac


Witam Wszystkich jak mam odblokowac ta Nawigacje GoClever 5070 (aby słuchac muzyki i ogladac Filmy) jestem juz w tym Folderze ResidentFlash2 ale mam tam trzy Katalogi o takich nazwach
ALTEData
MStarGNSS_NVM
YFAPP
Do Którego Folderu mam wejsc i co mam dokładnie podmienic Prosze o Pomoc :)

Pomocny post? + -1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Ronin64
Poziom 33
Miasto: EBR
Dołączył: 07 Lut 2006
Posty: 2364
Pomógł: 177
Ocena postów: 32
Ronin64
Poziom 33
Post#2 14 Cze 2013 23:13Pomocny post    

Re: GoClever 5070 - Jak ja odblokowac


http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=31586

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
sunshine111
Poziom 1
Miasto: warszawa
Dołączył: 17 Cze 2013
Posty: 1
sunshine111
Poziom 1
Post#3 17 Cze 2013 11:06    

Re: GoClever 5070 - Jak ja odblokowac


Podmieniamy odpowiednie pliki w residentflash2\YFAPP\Skins\BlackGold_E37, tyczy sie to GC5070 z pamiecia 128 i 4G pamieci, np ta z ostatniej promocji w biedronie ;) a pliki do podmiany sa w http://hostuje.net/file.php?id=f2b1233b18681f5677fa8d63ad63c935 , odblokowany jest windows, mp3, chyba gry i odtwarzacz, acha ikona do windowsa jest w zakladce NARZEDZIA a nie jako ostatnia za INFO GPS jak to zwykle było po odblokowaniu ;)

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
siupak
Poziom 8
Miasto: Mielec
Dołączył: 23 Sty 2011
Posty: 28
siupak
Poziom 8
Post#4 17 Cze 2013 12:32  Autor tematu   

Re: GoClever 5070 - Jak ja odblokowac


Dziekuje juz zrobiłem ;) wszystko tylko sam zmieniłem nazwy w tych plikach dziekuje za pomoc :)

Pomocny post? + +1
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Software -> GoClever 5070 - Jak ja odblokowac
Strona 1 z 1
Podobne tematy
GoClever 5070 - jak się dostać do residentflash2 (5)
goclever 5070 - jak dobrać się do tego modelu? (4)
GoClever 5070 - Jak słuchac mp3 i oglądać filmy avi. krok po kroku. (9)
GoClever Hybrid - Brick, jak odblokowac (7)
Firmware do nawigacji Goclever 5070 (3)
GoClever 5070 panel dotykowy (1)
goclever 5070 tylko ekran startowy (11)
Nawigacja GOCLEVER,kod producenta:GC-5070 PL (3)
GoClever 5070 - Panel dotykowy- wymiana (3)
GoClever 5070 - Tylko ekran startowy.. (29)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.101 seconds

elektroda.pl temat RSS