Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

GoClever 5070 - Jak ja odblokowac


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Software -> GoClever 5070 - Jak ja odblokowac
Autor
Wiadomość
siupak
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 23 Sty 2011
Posty: 36
Miasto: Mielec

Post#1 Post autora tematu 14 Cze 2013 18:54   

GoClever 5070 - Jak ja odblokowac


Witam Wszystkich jak mam odblokowac ta Nawigacje GoClever 5070 (aby słuchac muzyki i ogladac Filmy) jestem juz w tym Folderze ResidentFlash2 ale mam tam trzy Katalogi o takich nazwach
ALTEData
MStarGNSS_NVM
YFAPP
Do Którego Folderu mam wejsc i co mam dokładnie podmienic Prosze o Pomoc :)
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 14 Cze 2013 18:54   





Powrót do góry
   
Ronin64
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 07 Lut 2006
Posty: 2245
Miasto: EBR

Post#2 14 Cze 2013 23:13pomocny post - solucja   

Re: GoClever 5070 - Jak ja odblokowac


http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=31586
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 14 Cze 2013 23:13pomocny post - solucja   





Powrót do góry
   
sunshine111
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 17 Cze 2013
Posty: 1
Miasto: warszawa

Post#3 17 Cze 2013 11:06   

Re: GoClever 5070 - Jak ja odblokowac


Podmieniamy odpowiednie pliki w residentflash2\YFAPP\Skins\BlackGold_E37, tyczy sie to GC5070 z pamiecia 128 i 4G pamieci, np ta z ostatniej promocji w biedronie ;) a pliki do podmiany sa w http://hostuje.net/file.php?id=f2b1233b18681f5677fa8d63ad63c935 , odblokowany jest windows, mp3, chyba gry i odtwarzacz, acha ikona do windowsa jest w zakladce NARZEDZIA a nie jako ostatnia za INFO GPS jak to zwykle było po odblokowaniu ;)
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Cze 2013 11:06   





Powrót do góry
   
siupak
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 23 Sty 2011
Posty: 36
Miasto: Mielec

Post#4 Post autora tematu 17 Cze 2013 12:32   

Re: GoClever 5070 - Jak ja odblokowac


Dziekuje juz zrobiłem ;) wszystko tylko sam zmieniłem nazwy w tych plikach dziekuje za pomoc :)
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Software -> GoClever 5070 - Jak ja odblokowac
Strona 1 z 1
Podobne tematy
GoClever 5070 - Tylko ekran startowy.. (9)
GoClever 5070 - Panel dotykowy- wymiana (3)
Nawigacja GOCLEVER,kod producenta:GC-5070 PL (3)
goclever 5070 tylko ekran startowy (9)
GoClever 5070 panel dotykowy (1)
Firmware do nawigacji Goclever 5070 (3)
GoClever Hybrid - Brick, jak odblokowac (7)
GoClever 5070 - Jak słuchac mp3 i oglądać filmy avi. krok po kroku. (9)
GoClever 5070 - jak się dostać do residentflash2 (5)
Goclever GC-5070 PL - Instalacja Automapy na karcie pamięci (1)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.044 seconds

elektroda.pl temat RSS