Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika ->Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
gsekulski
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 04 Gru 2009
Posty: 251
Miasto: Warszawa

gsekulski
Poziom 15
Post#1 Post autora tematu 20 Cze 2013 19:48   

Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić


Witam. Mam pytanko do kogos kto się spotkał z tą nawigacją. Chce kupić A4 b6 i oglądałem dzis fajny model.... miał nawigacje w zegarach. Problem jest taki, ze po naciśnięci tego przycisku od navi na początku się wyświetliło "start" i coś tam jeszcze to przydusiłem na start i jakis komunikat po niemiecku o błędzie chyba. Później już jak naciskałem przycisk NAVI i te obok to juz nawet tego start nie chciało pokazać. Ktoś wie o co moze biegać?? doadam iz w bagażniku auto ma tak jakby modół czy zmieniarkę z napisem NAVI i wejsciem na płytę. Nie wiem czy cos jest walniete czy potrzebna jest płyta aby chodziło?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
szogun0
Specjalista grupy V.A.G.
Specjalista grupy V.A.G.


Dołączył: 02 Lis 2004
Posty: 1537
Miasto: okolice Strzyżowa

szogun0
Specjalista grupy V.A.G.
Post#2 20 Cze 2013 20:33   

Re: Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić


Na pewno bez płyty nie ruszy.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
gsekulski
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 04 Gru 2009
Posty: 251
Miasto: Warszawa

gsekulski
Poziom 15
Post#3 Post autora tematu 20 Cze 2013 20:43   

Re: Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić


Wiecie nie wiem jak jest z tym navi bo pierwszy raz sie tym bawiłem. Myślałem że ma jakąś pamieć wbudowaną. Czyli podejrzewam, ze musiał bym sobie załatwić płytkę z polska mapą i znając źycie kilka godzin spędzić aby to uruchomić

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika -> Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Nawigacja w Citroenie C5 - jak uruchomić ? (6)
Nawigacja MCD - jak uruchomić polskiego lektora (1)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.047 seconds

elektroda.pl temat RSS