Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić


  Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Auto Electronics and Electrical ->Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
gsekulski
Level 16
Location: Warszawa
Joined: 04 Dec 2009
Posts: 281
Helped: 4
Post rating: 6
gsekulski
Level 16
Post#1 20 Jun 2013 19:48  Topic author   

Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić


Witam. Mam pytanko do kogos kto się spotkał z tą nawigacją. Chce kupić A4 b6 i oglądałem dzis fajny model.... miał nawigacje w zegarach. Problem jest taki, ze po naciśnięci tego przycisku od navi na początku się wyświetliło "start" i coś tam jeszcze to przydusiłem na start i jakis komunikat po niemiecku o błędzie chyba. Później już jak naciskałem przycisk NAVI i te obok to juz nawet tego start nie chciało pokazać. Ktoś wie o co moze biegać?? doadam iz w bagażniku auto ma tak jakby modół czy zmieniarkę z napisem NAVI i wejsciem na płytę. Nie wiem czy cos jest walniete czy potrzebna jest płyta aby chodziło?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
szogun0
Specjalista grupy V.A.G.
Location: okolice Strzyżowa
Joined: 02 Nov 2004
Posts: 1552
Helped: 134
Post rating: 35
szogun0
Specjalista grupy V.A.G.
Post#2 20 Jun 2013 20:33    

Re: Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić


Na pewno bez płyty nie ruszy.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
gsekulski
Level 16
Location: Warszawa
Joined: 04 Dec 2009
Posts: 281
Helped: 4
Post rating: 6
gsekulski
Level 16
Post#3 20 Jun 2013 20:43  Topic author   

Re: Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić


Wiecie nie wiem jak jest z tym navi bo pierwszy raz sie tym bawiłem. Myślałem że ma jakąś pamieć wbudowaną. Czyli podejrzewam, ze musiał bym sobie załatwić płytkę z polska mapą i znając źycie kilka godzin spędzić aby to uruchomić

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Auto Electronics and Electrical -> Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić
Page 1 of 1

Similar topics to nawigacja w A4 B6 jak uruchomić

Nawigacja w Citroenie C5 - jak uruchomić ? (6)
Nawigacja MCD - jak uruchomić polskiego lektora (1)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.072 seconds