Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Auto Electronics and Electrical -> Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić
Author
Message
gsekulski
Poziom 15
Poziom 15


Joined: 04 Dec 2009
Posts: 252
Location: Warszawa

Post#1 Post from the author of the topic 20 Jun 2013 19:48   

Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić


Witam. Mam pytanko do kogos kto się spotkał z tą nawigacją. Chce kupić A4 b6 i oglądałem dzis fajny model.... miał nawigacje w zegarach. Problem jest taki, ze po naciśnięci tego przycisku od navi na początku się wyświetliło "start" i coś tam jeszcze to przydusiłem na start i jakis komunikat po niemiecku o błędzie chyba. Później już jak naciskałem przycisk NAVI i te obok to juz nawet tego start nie chciało pokazać. Ktoś wie o co moze biegać?? doadam iz w bagażniku auto ma tak jakby modół czy zmieniarkę z napisem NAVI i wejsciem na płytę. Nie wiem czy cos jest walniete czy potrzebna jest płyta aby chodziło?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Jun 2013 19:48   





Back to top
   
szogun0
Specjalista grupy V.A.G.
Specjalista grupy V.A.G.


Joined: 02 Nov 2004
Posts: 1535
Location: okolice Strzyżowa

Post#2 20 Jun 2013 20:33   

Re: Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić


Na pewno bez płyty nie ruszy.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Jun 2013 20:33   





Back to top
   
gsekulski
Poziom 15
Poziom 15


Joined: 04 Dec 2009
Posts: 252
Location: Warszawa

Post#3 Post from the author of the topic 20 Jun 2013 20:43   

Re: Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić


Wiecie nie wiem jak jest z tym navi bo pierwszy raz sie tym bawiłem. Myślałem że ma jakąś pamieć wbudowaną. Czyli podejrzewam, ze musiał bym sobie załatwić płytkę z polska mapą i znając źycie kilka godzin spędzić aby to uruchomić

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Auto Electronics and Electrical -> Nawigacja w A4 B6 jak uruchomić
Page 1 of 1
Similar topics
Nawigacja w Citroenie C5 - jak uruchomić ? (6)
Nawigacja MCD - jak uruchomić polskiego lektora (1)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.037 seconds

elektroda.pl topic RSS feed