Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jaki Modem Router Multimedia


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieci Co Kupić ->Jaki Modem Router Multimedia Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
Jopekpl
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 20 Lis 2011
Posty: 3
Miasto: Toruń

Jopekpl
Poziom 2
Post#1 Post autora tematu 24 Cze 2013 22:29   

Jaki Modem Router Multimedia


Witam Mam Taka Prosbe posiadam internet z Multimedi łacze 60 mega chodzi glownie o to ze sprzet ktory otrzymalem od multimedi jest do bani gdyz zekomy modem stoji w moim pokoju a juz w ostatnim pokoju u corki nie ma juz po wifi zasiegu i brak netu jest to odleglosc 12 do 15 metrow dziela ja trzy sciany.
Modem wyglada tak : Jaki Modem Router Multimedia

Jaki Modem Router Multimedia

Chcialem go w multimedi wymienic na zwylky modem i dokupic do niego router ale powiedzieli ze nie moge bo to bedzie zerwanie umowy gdyz bralem to w jakiejs promocji i nic z tym nie moga zrobic. Co mi radzicie zrobic jaki sprzet kupic zeby bylo dobrze z netem jak i po wifi. Dodam ze modem jest podlaczony do mojego kompa kablem enthernet a reszta po wifi
Za Pomoc z gory serdeczne Dzieki i Pozdrawiam....

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
jimasek
Pomocny w Sieci, Internet
Pomocny w Sieci, Internet


Dołączył: 30 Mar 2007
Posty: 24236
Miasto: Gostyń

jimasek
Pomocny w Sieci, Internet
Post#2 24 Cze 2013 22:48   

Re: Jaki Modem Router Multimedia


Masz kilka możliwości - Link.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
prosiak22
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 13 Maj 2011
Posty: 644

prosiak22
Poziom 19
Post#3 01 Lip 2013 00:16   

Re: Jaki Modem Router Multimedia


Moje pytanie brzmi czy może Pan odłaczyć ten router i podpiąć inny ? swój ?
Jeśli tak to polecam fritzbox 6360 Cable ( ma właśnie takie wejście antenowe )

A jeśli nie można tak zrobić to można podłączyć , dowolny router DSL , najlepiej już z Wifi N.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
mbo
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Dołączył: 02 Sie 2004
Posty: 18470
Miasto: Kujawy

mbo
Zasłużony dla elektroda
Post#4 01 Lip 2013 08:43   

Re: Jaki Modem Router Multimedia


Nie może - to modem kablowy i router.
Operator nie dopuści nie swojego modemu do sieci.


Jeśli poza zasięgiem WiFi wszystko inne działa bez problemu to najprościej będzie podłączyć dodatkowy AP przewodem.
WiFi z Cisco można wyłączyć na stronie konfiguracyjnej.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
jurek.adam
Poziom 25
Poziom 25


Dołączył: 26 Kwi 2011
Posty: 8448
Miasto: Chęciny

jurek.adam
Poziom 25
Post#5 01 Lip 2013 14:13   

Re: Jaki Modem Router Multimedia


Cisco EPC3925 nie jest taki zły, może trzeba zmienić kanał jego nadawania, a jeśli to zawiedzie, to wtedy myśleć o zakupach.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieci Co Kupić -> Jaki Modem Router Multimedia
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Multimedia Polska, modem Airspan EasyVoice, jaki router? (8)
Jaki router wybrać? 30mb, multimedia, modem arris cm820 (5)
Modem multimedia. jaki router dokupić żeby laptop odbierał wifi. (10)
Jaki router kupić - internet Multimedia, modem Arris arris tm602b/dm? (14)
Multimedia modem + router brak internetu (11)
Modem Thomson (Multimedia) + router Airlive (19)
Internet multimedia-modem usb-router (10)
Multimedia modem cisco, router tp link WR340G (2)
Modem Cisco(Multimedia) i Router Pirelli (Netia) (1)
TP-Link WR340G, Multimedia, brak komunikacji modem router (9)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.04 seconds

elektroda.pl temat RSS