Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Sony Xperia SP - głośnik multimedialny nie działa


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Beginners -> Sony Xperia SP - głośnik multimedialny nie działa
Author
Message
fren
Poziom 1
Poziom 1


Joined: 17 Jul 2013
Posts: 1

Post#1 Post from the author of the topic 17 Jul 2013 22:23   

Re: Sony Xperia SP - głośnik multimedialny nie działa


5 dni temu kupiłem nowy Sony Xperia SP i dziś przy odtwarzaniu muzyki padł tylny głośnik multimedialny (odpowiadający też za tryb głośnomówiący). Głośnik rozmów z przodu działa bez zarzutu. Telefon nigdzie nie spadł, po prostu leżąc na stole, dźwięk nagle zaczął przerywać i w końcu zupełnie padł. Jakieś pomysły?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Jul 2013 22:23   





Back to top
   
kondzio951
Poziom 12
Poziom 12


Joined: 24 Jun 2011
Posts: 92
Location: Tomaszów Lubelski

Post#2 20 Jul 2013 20:19   

Re: Sony Xperia SP - głośnik multimedialny nie działa


skoro niedawno kupiłeś to korzystaj z gwarancji Wink

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Beginners -> Sony Xperia SP - głośnik multimedialny nie działa
Page 1 of 1
Similar topics
Sony Xperia S - Głośnik multimedialny nie działa. (18)
Sony Xperia S - Dlaczego nie działa głośnik multimedialny ? (2)
sony xperia s - nie działa głośnik (1)
sony xperia s - zalany, nie działa głośnik mulitimedialny (13)
SONY XPERIA LT26i - Po zalaniu nie działa mikrofon, głośnik... (4)
SAMSUNG i5700 - nie działa głośnik od rozmów i główny multimedialny (3)
Sony Xperia x10 MiniPro gł. - Nie działa głośnik rozmów w xperi x10 mini pro ! (2)
Sony Xperia T - Nie działa internet w telefonie Sony Xperia T (12)
Sony Ericsson Xperia X8i - Nie działa Przesyłanie przez usb. Xperia X8 (4)
Sony Xperia P - Xperia P(Po odebraniu z serwiu dalej nie działa tak jak powinna) (15)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.041 seconds

elektroda.pl topic RSS feed