X

Brak ładowania w MZ 150 - jak zamontować prądnicę?

26 Aug 2013 16:42 MAmariusz34t5
  • #1 26 Aug 2013 16:42
    mariusz34t5
    Level 6  
    Posts: 17 | Help: 0
    • Location: WWW
    Helpful post? (0)
    jak wygląda prądnica w mz etz 150 i jak nią zamontować i gdzie się znajduje.
    mam tez taki problem ze gdy przy gazuje do 6 tys obr jest super a gdy chce dać większe obroty to przerywa od 6,5tys

    Moderated By ANUBIS

    3.1.13. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.

  • #2 26 Aug 2013 16:47
    Prepond
    Level 19  
    Posts: 405 | Help: 18
    • Location: Czaplinek
    Helpful post? (0)
    Prądnica wygląda tak:

    http://www.powerdynamo.biz/deu/systems/7144/250point.jpg

    A problem z przerywaniem powyżej 6,5tysiaka wskazuje na złe ustawiony zapłon lub kiepska świece, ale obstawiam zapłon.

    Tu masz o tej prądnicy:

    http://www.powerdynamo.biz/eng/systems/7144/9523inst.php
  • #3 26 Aug 2013 17:01
    mariusz34t5
    Level 6  
    Posts: 17 | Help: 0
    • Location: WWW
    Topic author Helpful post? (0)
    a jak ustawić zapłon i gdzie jest
Mouser  Search 4 million + Products
Browse Products