Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Jaki procesor dell optiplex 32 -


  Main Page -> Forum Index -> Tuning PC -> Computers What to buy? ->Jaki procesor dell optiplex 32 - Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
maniek11001
Level 7
Location: wołomin
Joined: 24 Aug 2013
Posts: 24
maniek11001
Level 7
Post#1 30 Aug 2013 23:06  Topic author   

Jaki procesor dell optiplex 32 -


Witam mam pytanie czy do płyty głównej dell optiplex 320 mogę włoży procesor Intel Core 2 Duo model E4400 o taktowaniu 2.0Ghz,Socket 775 bo ja nie bardzo na tym się znam z góry dzięki

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
młody14
Level 35
Location: Raniżów
Joined: 27 Apr 2010
Posts: 3342
Helped: 235
Post rating: 116
młody14
Level 35
Post#2 31 Aug 2013 00:30    

Re: Jaki procesor dell optiplex 32 -


Rzekomo ta płyta obsługuje tylko te procesory:

Code:
-Intel® Pentium® D 800MHz FSB Socket T with Dual Core technology XD, EM64T, 2x2MB L2 cache, and EIST (900 series)
-Intel® Pentium® D 800MHz FSB Socket T with Dual Core technology XD, EM64T, 2x1MB L2 cache (800series)
-Intel® Pentium® 4 800MHz FSB Socket T with HT, XD, EM64T, and 1MB L2 cache (500 series)
-Intel® Celeron® D 533MHz FSB Socket T with XD and EM64T (300 series)

(http://www.dell.com/downloads/global/corporate/press/cwd_opti320a.pdf)

...lecz niektórzy odpalili na niej E4300, E4700...

Nie wiem co odpowiedzieć w takim razie. Nie masz możliwości sprawdzenia?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
maniek11001
Level 7
Location: wołomin
Joined: 24 Aug 2013
Posts: 24
maniek11001
Level 7
Post#3 31 Aug 2013 08:12  Topic author   

Re: Jaki procesor dell optiplex 32 -


Możliwość mam komputer odpala ale jest problem że startuje tylko z f1 pokazuje najpierw jaki ma sprzęt i bios i z f1 normalnie rusza

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
młody14
Level 35
Location: Raniżów
Joined: 27 Apr 2010
Posts: 3342
Helped: 235
Post rating: 116
młody14
Level 35
Post#4 31 Aug 2013 15:25    

Re: Jaki procesor dell optiplex 32 -


Skoro normalnie rusza to w czym problem? :) Możesz zrobić zdjęcie ekranu przed wcisnięciem F1?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
maniek11001
Level 7
Location: wołomin
Joined: 24 Aug 2013
Posts: 24
maniek11001
Level 7
Post#5 31 Aug 2013 17:13  Topic author   

Re: Jaki procesor dell optiplex 32 -


Dzięki, młody14. Po wcześniejszym wyłączeniu stacji dyskietek w biosie i zmianie procesora ruszył normalnie. Teraz śmiga aż miło! Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Tuning PC -> Computers What to buy? -> Jaki procesor dell optiplex 32 -
Page 1 of 1

Similar topics to jaki procesor dell optiplex 32 -

dell optiplex gx260 jaki procesor (2)
DELL Optiplex GX 100 - Jaki maksymalny procesor? (1)
Dell Optiplex GX260 - wersja TOWER. Jaki procesor? (2)
DELL Optiplex GX260 a procesor. (4)
Procesor do Dell OptiPlex 745 (9)
Pytanie - Procesor do płyty Dell OptiPlex GX260 (2)
Dell Optiplex 330 bez wentylatora chłodzącego procesor (1)
Della optiplex gx 280 -jaki max procesor ? (21)
Optiplex 745 - Jaki procesor intel core 2 duo (1)
dell optiplex 755 - zasilacz jaki (2)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.062 seconds