Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Jaki procesor dell optiplex 32 -


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Tuning PC -> Computers What to buy? -> Jaki procesor dell optiplex 32 -
Author
Message
maniek11001
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 24 Aug 2013
Posts: 22
Location: wołomin

Post#1 Post from the author of the topic 30 Aug 2013 23:06   

Jaki procesor dell optiplex 32 -


Witam mam pytanie czy do płyty głównej dell optiplex 320 mogę włoży procesor Intel Core 2 Duo model E4400 o taktowaniu 2.0Ghz,Socket 775 bo ja nie bardzo na tym się znam z góry dzięki

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 30 Aug 2013 23:06   





Back to top
   
młody14
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 27 Apr 2010
Posts: 2590
Location: Raniżów

Post#2 31 Aug 2013 00:30   

Re: Jaki procesor dell optiplex 32 -


Rzekomo ta płyta obsługuje tylko te procesory:

Code:
-Intel® Pentium® D 800MHz FSB Socket T with Dual Core technology XD, EM64T, 2x2MB L2 cache, and EIST (900 series)
-Intel® Pentium® D 800MHz FSB Socket T with Dual Core technology XD, EM64T, 2x1MB L2 cache (800series)
-Intel® Pentium® 4 800MHz FSB Socket T with HT, XD, EM64T, and 1MB L2 cache (500 series)
-Intel® Celeron® D 533MHz FSB Socket T with XD and EM64T (300 series)

(http://www.dell.com/downloads/global/corporate/press/cwd_opti320a.pdf)

...lecz niektórzy odpalili na niej E4300, E4700...

Nie wiem co odpowiedzieć w takim razie. Nie masz możliwości sprawdzenia?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Aug 2013 00:30   





Back to top
   
maniek11001
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 24 Aug 2013
Posts: 22
Location: wołomin

Post#3 Post from the author of the topic 31 Aug 2013 08:12   

Re: Jaki procesor dell optiplex 32 -


Możliwość mam komputer odpala ale jest problem że startuje tylko z f1 pokazuje najpierw jaki ma sprzęt i bios i z f1 normalnie rusza

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Aug 2013 08:12   





Back to top
   
młody14
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 27 Apr 2010
Posts: 2590
Location: Raniżów

Post#4 31 Aug 2013 15:25   

Re: Jaki procesor dell optiplex 32 -


Skoro normalnie rusza to w czym problem? Smile Możesz zrobić zdjęcie ekranu przed wcisnięciem F1?

Helpful message? + -

Back to top
   
maniek11001
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 24 Aug 2013
Posts: 22
Location: wołomin

Post#5 Post from the author of the topic 31 Aug 2013 17:13   

Re: Jaki procesor dell optiplex 32 -


Dzięki, młody14. Po wcześniejszym wyłączeniu stacji dyskietek w biosie i zmianie procesora ruszył normalnie. Teraz śmiga aż miło! Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Tuning PC -> Computers What to buy? -> Jaki procesor dell optiplex 32 -
Page 1 of 1
Similar topics
dell optiplex gx260 jaki procesor (2)
DELL Optiplex GX 100 - Jaki maksymalny procesor? (1)
Dell Optiplex GX260 - wersja TOWER. Jaki procesor? (2)
DELL Optiplex GX260 a procesor. (4)
Procesor do Dell OptiPlex 745 (9)
Pytanie - Procesor do płyty Dell OptiPlex GX260 (2)
Dell Optiplex 330 bez wentylatora chłodzącego procesor (1)
Della optiplex gx 280 -jaki max procesor ? (21)
Optiplex 745 - Jaki procesor intel core 2 duo (1)
dell optiplex 755 - zasilacz jaki (2)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.058 seconds

elektroda.pl topic RSS feed