Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jaki procesor dell optiplex 32 -


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Co kupić? -> Jaki procesor dell optiplex 32 -
Autor
Wiadomość
maniek11001
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 24 Sie 2013
Posty: 18
Miasto: wołomin

Post#1 Post autora tematu 30 Sie 2013 23:06   

Jaki procesor dell optiplex 32 -


Witam mam pytanie czy do płyty głównej dell optiplex 320 mogę włoży procesor Intel Core 2 Duo model E4400 o taktowaniu 2.0Ghz,Socket 775 bo ja nie bardzo na tym się znam z góry dzięki
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 30 Sie 2013 23:06   





Powrót do góry
   
młody14
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 27 Kwi 2010
Posty: 2380
Miasto: Raniżów

Post#2 31 Sie 2013 00:30   

Re: Jaki procesor dell optiplex 32 -


Rzekomo ta płyta obsługuje tylko te procesory:

Kod:
-Intel® Pentium® D 800MHz FSB Socket T with Dual Core technology XD, EM64T, 2x2MB L2 cache, and EIST (900 series)
-Intel® Pentium® D 800MHz FSB Socket T with Dual Core technology XD, EM64T, 2x1MB L2 cache (800series)
-Intel® Pentium® 4 800MHz FSB Socket T with HT, XD, EM64T, and 1MB L2 cache (500 series)
-Intel® Celeron® D 533MHz FSB Socket T with XD and EM64T (300 series)

(http://www.dell.com/downloads/global/corporate/press/cwd_opti320a.pdf)

...lecz niektórzy odpalili na niej E4300, E4700...

Nie wiem co odpowiedzieć w takim razie. Nie masz możliwości sprawdzenia?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Sie 2013 00:30   





Powrót do góry
   
maniek11001
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 24 Sie 2013
Posty: 18
Miasto: wołomin

Post#3 Post autora tematu 31 Sie 2013 08:12   

Re: Jaki procesor dell optiplex 32 -


Możliwość mam komputer odpala ale jest problem że startuje tylko z f1 pokazuje najpierw jaki ma sprzęt i bios i z f1 normalnie rusza
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Sie 2013 08:12   





Powrót do góry
   
młody14
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 27 Kwi 2010
Posty: 2380
Miasto: Raniżów

Post#4 31 Sie 2013 15:25   

Re: Jaki procesor dell optiplex 32 -


Skoro normalnie rusza to w czym problem? :) Możesz zrobić zdjęcie ekranu przed wcisnięciem F1?
Powrót do góry
   
maniek11001
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 24 Sie 2013
Posty: 18
Miasto: wołomin

Post#5 Post autora tematu 31 Sie 2013 17:13   

Re: Jaki procesor dell optiplex 32 -


Dzięki, młody14. Po wcześniejszym wyłączeniu stacji dyskietek w biosie i zmianie procesora ruszył normalnie. Teraz śmiga aż miło! Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Co kupić? -> Jaki procesor dell optiplex 32 -
Strona 1 z 1
Podobne tematy
dell optiplex gx260 jaki procesor (2)
DELL Optiplex GX 100 - Jaki maksymalny procesor? (1)
Dell Optiplex GX260 - wersja TOWER. Jaki procesor? (2)
DELL Optiplex GX260 a procesor. (4)
Procesor do Dell OptiPlex 745 (9)
Pytanie - Procesor do płyty Dell OptiPlex GX260 (2)
Dell Optiplex 330 bez wentylatora chłodzącego procesor (1)
Della optiplex gx 280 -jaki max procesor ? (21)
dell optiplex 755 - zasilacz jaki (2)
Jaki napęd do Dell Optiplex 780 SFF ? (1)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.046 seconds

elektroda.pl temat RSS