Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

To połączenie jest niezaufane


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> To połączenie jest niezaufane
Autor
Wiadomość
masterafik
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 20 Sty 2012
Posty: 238
Miasto: Ząbki

Post#1 Post autora tematu 28 Wrz 2013 12:18   

To połączenie jest niezaufane


Mam problem, otóż gdy włączam przeglądarkę i próbuję wejść na jakąś stronę np. google lub facebook wyskakuje komunikat "To połączenie jest niezaufane" jest opcja aby dodać wyjątek i wejść na daną stronę, jednak po wykonaniu tego nadal nie ma możliwości połączenia się, macie jakieś rady?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 28 Wrz 2013 12:18   





Powrót do góry
   
sosarek
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 19 Wrz 2004
Posty: 5250
Miasto: Poznań

Post#2 28 Wrz 2013 12:30   

Re: To połączenie jest niezaufane


Na jakiej przeglądarce pojawia się problem ?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 28 Wrz 2013 12:30   





Powrót do góry
   
sPeRaCz.PL
Poziom 25
Poziom 25


Dołączył: 05 Sie 2010
Posty: 6508
Miasto: Lublin

Post#3 28 Wrz 2013 12:37   

Re: To połączenie jest niezaufane


Pierwszą radą z mojej strony jest poprawna data i godzina na komputerze. Jeżeli będzie zaniżona lub zawyżona to FF wyświetla takie komunikaty.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> To połączenie jest niezaufane
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Asus - To połączenie jest niezaufane (11)
MozillaFirefox - to połączenie jest niezaufane (8)
To połączenie jest niezaufane ?? wirus czy co innego? (1)
Brak internetu choć jest napisane że połączenie jest. (15)
Połączenie AP i routera. Download jest ok, upload jest zły. (4)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.062 seconds

elektroda.pl temat RSS