Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



To połączenie jest niezaufane


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software ->To połączenie jest niezaufane Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
masterafik
Poziom 15
Poziom 15
Miasto: Ząbki
Dołączył: 20 Sty 2012
Posty: 236
Pomógł: 2
masterafik
Poziom 15
Post#1 28 Wrz 2013 12:18  Autor tematu   

To połączenie jest niezaufane


Mam problem, otóż gdy włączam przeglądarkę i próbuję wejść na jakąś stronę np. google lub facebook wyskakuje komunikat "To połączenie jest niezaufane" jest opcja aby dodać wyjątek i wejść na daną stronę, jednak po wykonaniu tego nadal nie ma możliwości połączenia się, macie jakieś rady?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
sosarek
Pomocny dla użytkowników
Pomocny dla użytkowników
Miasto: Poznań
Dołączył: 19 Wrz 2004
Posty: 10983
Pomógł: 903
Ocena postów: 501
sosarek
Pomocny dla użytkowników
Post#2 28 Wrz 2013 12:30    

Re: To połączenie jest niezaufane


Na jakiej przeglądarce pojawia się problem ?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
sPeRaCz.PL
Poziom 25
Poziom 25
Miasto: Lublin
Dołączył: 05 Sie 2010
Posty: 7679
Pomógł: 767
Ocena postów: 100
sPeRaCz.PL
Poziom 25
Post#3 28 Wrz 2013 12:37    

Re: To połączenie jest niezaufane


Pierwszą radą z mojej strony jest poprawna data i godzina na komputerze. Jeżeli będzie zaniżona lub zawyżona to FF wyświetla takie komunikaty.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software -> To połączenie jest niezaufane
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Asus - To połączenie jest niezaufane (11)
MozillaFirefox - to połączenie jest niezaufane (8)
To połączenie jest niezaufane ?? wirus czy co innego? (1)
Brak internetu choć jest napisane że połączenie jest. (15)
Połączenie AP i routera. Download jest ok, upload jest zły. (4)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.03 seconds

elektroda.pl temat RSS