Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

D-link GO-RT-N150 - Konfiguracja routera (klonowanie MAC)


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> D-link GO-RT-N150 - Konfiguracja routera (klonowanie MAC)
Autor
Wiadomość
damik123456789
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 21 Paź 2013
Posty: 2

Post#1 Post autora tematu 21 Paź 2013 20:52   

D-link GO-RT-N150 - Konfiguracja routera (klonowanie MAC)


Witam, mam problem z konfiguracją mojego routera. Chce by rozdzielał on sygnał poprzez WIFI i po kablu. Internet jest dostarczany kablem ethernet do mojego domu i zabezpieczony poprzez adres MAC (tylko na tym adresie będzie internet). Trochę znam się na konfiguracji i sklonowałem MAC z komputera, ale to niestety nic nie poskutkowało. Proszę o pomoc.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 21 Paź 2013 20:52   





Powrót do góry
   
mbo
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 02 Sie 2004
Posty: 16170
Miasto: Dębniaki

Post#2 21 Paź 2013 20:57   

Re: D-link GO-RT-N150 - Konfiguracja routera (klonowanie MAC)


Wklej wynik polecenia ipconfig /all z komputera podłączonego bezpośrednio do łącza i obrazek z zakładki status routera.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 21 Paź 2013 20:57   





Powrót do góry
   
damik123456789
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 21 Paź 2013
Posty: 2

Post#3 Post autora tematu 22 Paź 2013 13:56   

Re: D-link GO-RT-N150 - Konfiguracja routera (klonowanie MAC)


D-link GO-RT-N150 - Konfiguracja routera (klonowanie MAC) D-link GO-RT-N150 - Konfiguracja routera (klonowanie MAC)
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> D-link GO-RT-N150 - Konfiguracja routera (klonowanie MAC)
Strona 1 z 1
Podobne tematy
D-link GO-DSL-N150 - Dioda i konfiguracja (3)
D-link GO-DSL-N150 - Konfiguracja w neti (14)
D-link GO-RT-N150 - brak dostepu do konfiguracji routera (3)
Konfiguracja Routera. Klonowanie nic nie daje. (10)
D-LINK GO-RT-N150 - Filtrowanie MAC adresów w WI-FI (2)
tp-link wr340g klonowanie mac (6)
klonowanie MAC routera na MAC modemu (5)
Konfiguracja d- link dwl-900ap+, klonowanie MAC (1)
Problem z podłączeniem routera - KONFIGURACJa ROUTERA tp link na multimedii (2)
TP-Link WR740N - Konfiguracja routera Tp-Link pod UPC (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.064 seconds

elektroda.pl temat RSS