Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

eMule plus. Dlaczego pliki się nie ściągają?


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> eMule plus. Dlaczego pliki się nie ściągają?
Author
Message
dzyndzel15
Poziom 11
Poziom 11


Joined: 19 Feb 2005
Posts: 69
Location: szczecin

Post#1 Post from the author of the topic 19 Mar 2005 13:58   

EMULE PLUS- PROBLEM


Ściągnąłem sobie program Emule plus v1,1 c i problem w tym, że pliki się nie ściągają. Proszę o pomoc

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Mar 2005 13:58   





Back to top
   
arnoldk_20
Poziom 22
Poziom 22


Joined: 11 Feb 2004
Posts: 2180

Post#2 19 Mar 2005 14:35   

EMULE PLUS- PROBLEM


Pobierasz jednym z tgz. leaherskich modów ( emule plus, Lsd i ketamine są traktowane jako mody złe które szkodzą sieci i czasami są banowane przez serwery i inne wersje eMule).
Pozatym emule jest programem do wymiany danych a nie do pobierania, musisz nałapać punkty u innych użytkowników czyli musisz udostępnić aby nałapać punkty im więcej nałapiesz tym masz więcej żródeł i więcej pobierasz.
Musisz skonfigurować emule do swojego łącza
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=20894
Pozatym twój usługodawca internetowy może blokować porty albo twój firewall

Helpful message? + -

Back to top
   
dzyndzel15
Poziom 11
Poziom 11


Joined: 19 Feb 2005
Posts: 69
Location: szczecin

Post#3 Post from the author of the topic 19 Mar 2005 14:46   

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


No niestety nie pomogles mi. Ja jestem zielony w tym i niestety to jest dla mnie za trudne. Moze jak by ktos napisal krok po kroku to moze..

Helpful message? + -

Back to top
   
arnoldk_20
Poziom 22
Poziom 22


Joined: 11 Feb 2004
Posts: 2180

Post#4 19 Mar 2005 15:01   

EMULE PLUS- PROBLEM


Zacznijmy od początku niema sensu abym się rozpisywał.
Tutaj jest opisane pierwsze kroki z emule
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?act=ST&f=118&t=22732&hl=&view=findpost&p=102170
Tutaj jest opisane jak skonfigurować emule do konkretnego łącza http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=20894
Tutaj jest napisane jakie wersje eMule są zalecane a które nie http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=9889

Helpful message? + -

Back to top
   
Electronic0
Poziom 15
Poziom 15


Joined: 27 Jan 2005
Posts: 224

Post#5 19 Mar 2005 18:20   

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


eDonkey2000 - Jest to inny program obsługujący sieć eDonkey2k.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Mar 2005 18:20   





Back to top
   
Pitr
Poziom 10
Poziom 10


Joined: 17 Feb 2005
Posts: 53
Location: Września

Post#6 19 Mar 2005 21:57   

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


doj sobie spokój jeśli chcesz mieć czysty komp bo ja swojego załatwiłem tak że tylko skanowanko zostało i teraz jest oki a jeśli już chcesz to słyszałem o KAZIE programie DO ŚCIĄGANIA jak spróbujesz to daj znać

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Mar 2005 21:57   





Back to top
   
arnoldk_20
Poziom 22
Poziom 22


Joined: 11 Feb 2004
Posts: 2180

Post#7 19 Mar 2005 22:34   

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


Pitr wrote:
doj sobie spokój jeśli chcesz mieć czysty komp bo ja swojego załatwiłem tak że tylko skanowanko zostało i teraz jest oki a jeśli już chcesz to słyszałem o KAZIE programie DO ŚCIĄGANIA jak spróbujesz to daj znać

Jeżeli chodzi o kaze to jest wiele plików uszkodzonych tgz fejków (najczęściej przez koncerny muzyczne i filmowe) pełno wirusów (więcej niż na emule).
Żeby nie łapać wirusów należy używać sprawdzonych linkarni.

Helpful message? + -

Back to top
   
Pitr
Poziom 10
Poziom 10


Joined: 17 Feb 2005
Posts: 53
Location: Września

Post#8 20 Mar 2005 10:05   

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


A które są sprawdzone linkarnie JEŚLI MÓGŁBYŚ powiedzieć.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Mar 2005 10:05   





Back to top
   
Electronic0
Poziom 15
Poziom 15


Joined: 27 Jan 2005
Posts: 224

Post#9 20 Mar 2005 10:11   

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


Pitr wrote:
doj sobie spokój jeśli chcesz mieć czysty komp bo ja swojego załatwiłem tak że tylko skanowanko zostało i teraz jest oki a jeśli już chcesz to słyszałem o KAZIE programie DO ŚCIĄGANIA jak spróbujesz to daj znać
Jeżeli już kazaa to tylko w wersji Lite.
Koniecznie trzeba dodać do tego filtrowanie IP.
Z eMule nie ma takich problemów jeżeli korzysta się z sprawdzonych stron, a tych jest wiele.

Helpful message? + -

Back to top
   
arnoldk_20
Poziom 22
Poziom 22


Joined: 11 Feb 2004
Posts: 2180

Post#10 20 Mar 2005 10:50   

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


Pitr wrote:
A które są sprawdzone linkarnie JEŚLI MÓGŁBYŚ powiedzieć.

Oczywiście
Linkarnia do kazy.
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?s=f305f429ba1489f2847e96b53d549723&showforum=27
Linkarnie do osiołka
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?s=f305f429ba1489f2847e96b53d549723&showforum=65
http://www.emulek.com.pl/index.php
http://klapouchy.dmkhosting.com/Index.php
http://www.osiolek.com/

Helpful message? + -

Back to top
   
makaroff
Poziom 13
Poziom 13


Joined: 26 Sep 2004
Posts: 137
Location: Kraków

Post#11 20 Mar 2005 12:27   

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


jak chcesz ściągac coś z eMule to musisz trochę poczekać, najlepiej mieć cały czas włączone; dla pocieszenia - potem już będzie coraz szybciej i sszybciej:)

Helpful message? + -

Back to top
   
Electronic0
Poziom 15
Poziom 15


Joined: 27 Jan 2005
Posts: 224

Post#12 20 Mar 2005 20:25   

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


arnoldk_20 wrote:

Linkarnie do osiołka
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?s=f305f429ba1489f2847e96b53d549723&showforum=65
http://www.emulek.com.pl/index.php
http://klapouchy.dmkhosting.com/Index.php
http://www.osiolek.com/

Ja dodam jeszcze moją ulubioną stronę z linkami do eMule:
Osloskop

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> eMule plus. Dlaczego pliki się nie ściągają?
Page 1 of 1
Similar topics
eMule Plus 1.1f - czyści ściągane pliki :( (6)
Emule i pliki ponad 4GB. Czy da się pobierać tak duże pliki? (10)
eMule, nie pobierają się pliki, bo brakuje miejsca. Jest 40 GB wolnego. (7)
Znowu emule. Dlaczego nie mogę się połączyć z siecią Kad? Pobieranie plików. (5)
eMule plus v1o - nie chce się połaczyć z serwerem (6)
Oszuści w eMule. Dlaczego pobrane filmy nie są tymi, które chciałem ściągnąć? (5)
eMule zgubił pliki (8)
Emule ściąga błędne pliki (16)
Jakie pliki przenieść z eMule? (3)
eMule- jak pobierać większe pliki? (3)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.039 seconds

elektroda.pl topic RSS feed