Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



eMule plus. Dlaczego pliki się nie ściągają?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software ->eMule plus. Dlaczego pliki się nie ściągają? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
dzyndzel15
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 69
Miasto: szczecin

dzyndzel15
Poziom 11
Post#1 19 Mar 2005 13:58  Autor tematu   

EMULE PLUS- PROBLEM


Ściągnąłem sobie program Emule plus v1,1 c i problem w tym, że pliki się nie ściągają. Proszę o pomoc

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
arnoldk_20
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 11 Lut 2004
Posty: 2181

arnoldk_20
Poziom 22
Post#2 19 Mar 2005 14:35    

EMULE PLUS- PROBLEM


Pobierasz jednym z tgz. leaherskich modów ( emule plus, Lsd i ketamine są traktowane jako mody złe które szkodzą sieci i czasami są banowane przez serwery i inne wersje eMule).
Pozatym emule jest programem do wymiany danych a nie do pobierania, musisz nałapać punkty u innych użytkowników czyli musisz udostępnić aby nałapać punkty im więcej nałapiesz tym masz więcej żródeł i więcej pobierasz.
Musisz skonfigurować emule do swojego łącza
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=20894
Pozatym twój usługodawca internetowy może blokować porty albo twój firewall

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
dzyndzel15
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 69
Miasto: szczecin

dzyndzel15
Poziom 11
Post#3 19 Mar 2005 14:46  Autor tematu   

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


No niestety nie pomogles mi. Ja jestem zielony w tym i niestety to jest dla mnie za trudne. Moze jak by ktos napisal krok po kroku to moze..

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
arnoldk_20
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 11 Lut 2004
Posty: 2181

arnoldk_20
Poziom 22
Post#4 19 Mar 2005 15:01    

EMULE PLUS- PROBLEM


Zacznijmy od początku niema sensu abym się rozpisywał.
Tutaj jest opisane pierwsze kroki z emule
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?act=ST&f=118&t=22732&hl=&view=findpost&p=102170
Tutaj jest opisane jak skonfigurować emule do konkretnego łącza http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=20894
Tutaj jest napisane jakie wersje eMule są zalecane a które nie http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=9889

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Electronic0
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 27 Sty 2005
Posty: 224

Electronic0
Poziom 15
Post#5 19 Mar 2005 18:20    

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


eDonkey2000 - Jest to inny program obsługujący sieć eDonkey2k.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Pitr
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 53
Miasto: Września

Pitr
Poziom 10
Post#6 19 Mar 2005 21:57    

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


doj sobie spokój jeśli chcesz mieć czysty komp bo ja swojego załatwiłem tak że tylko skanowanko zostało i teraz jest oki a jeśli już chcesz to słyszałem o KAZIE programie DO ŚCIĄGANIA jak spróbujesz to daj znać

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
arnoldk_20
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 11 Lut 2004
Posty: 2181

arnoldk_20
Poziom 22
Post#7 19 Mar 2005 22:34    

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


Pitr napisał:
doj sobie spokój jeśli chcesz mieć czysty komp bo ja swojego załatwiłem tak że tylko skanowanko zostało i teraz jest oki a jeśli już chcesz to słyszałem o KAZIE programie DO ŚCIĄGANIA jak spróbujesz to daj znać

Jeżeli chodzi o kaze to jest wiele plików uszkodzonych tgz fejków (najczęściej przez koncerny muzyczne i filmowe) pełno wirusów (więcej niż na emule).
Żeby nie łapać wirusów należy używać sprawdzonych linkarni.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Pitr
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 53
Miasto: Września

Pitr
Poziom 10
Post#8 20 Mar 2005 10:05    

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


A które są sprawdzone linkarnie JEŚLI MÓGŁBYŚ powiedzieć.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Electronic0
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 27 Sty 2005
Posty: 224

Electronic0
Poziom 15
Post#9 20 Mar 2005 10:11    

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


Pitr napisał:
doj sobie spokój jeśli chcesz mieć czysty komp bo ja swojego załatwiłem tak że tylko skanowanko zostało i teraz jest oki a jeśli już chcesz to słyszałem o KAZIE programie DO ŚCIĄGANIA jak spróbujesz to daj znać
Jeżeli już kazaa to tylko w wersji Lite.
Koniecznie trzeba dodać do tego filtrowanie IP.
Z eMule nie ma takich problemów jeżeli korzysta się z sprawdzonych stron, a tych jest wiele.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
arnoldk_20
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 11 Lut 2004
Posty: 2181

arnoldk_20
Poziom 22
Post#10 20 Mar 2005 10:50    

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


Pitr napisał:
A które są sprawdzone linkarnie JEŚLI MÓGŁBYŚ powiedzieć.

Oczywiście
Linkarnia do kazy.
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?s=f305f429ba1489f2847e96b53d549723&showforum=27
Linkarnie do osiołka
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?s=f305f429ba1489f2847e96b53d549723&showforum=65
http://www.emulek.com.pl/index.php
http://klapouchy.dmkhosting.com/Index.php
http://www.osiolek.com/

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
makaroff
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 26 Wrz 2004
Posty: 137
Miasto: Kraków

makaroff
Poziom 13
Post#11 20 Mar 2005 12:27    

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


jak chcesz ściągac coś z eMule to musisz trochę poczekać, najlepiej mieć cały czas włączone; dla pocieszenia - potem już będzie coraz szybciej i sszybciej:)

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Electronic0
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 27 Sty 2005
Posty: 224

Electronic0
Poziom 15
Post#12 20 Mar 2005 20:25    

Re: EMULE PLUS- PROBLEM


arnoldk_20 napisał:

Linkarnie do osiołka
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?s=f305f429ba1489f2847e96b53d549723&showforum=65
http://www.emulek.com.pl/index.php
http://klapouchy.dmkhosting.com/Index.php
http://www.osiolek.com/

Ja dodam jeszcze moją ulubioną stronę z linkami do eMule:
Osloskop

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software -> eMule plus. Dlaczego pliki się nie ściągają?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
eMule Plus 1.1f - czyści ściągane pliki :( (6)
Emule i pliki ponad 4GB. Czy da się pobierać tak duże pliki? (10)
eMule, nie pobierają się pliki, bo brakuje miejsca. Jest 40 GB wolnego. (7)
Znowu emule. Dlaczego nie mogę się połączyć z siecią Kad? Pobieranie plików. (5)
eMule plus v1o - nie chce się połaczyć z serwerem (6)
Oszuści w eMule. Dlaczego pobrane filmy nie są tymi, które chciałem ściągnąć? (5)
eMule zgubił pliki (8)
Emule ściąga błędne pliki (16)
Jakie pliki przenieść z eMule? (3)
eMule- jak pobierać większe pliki? (3)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.085 seconds

elektroda.pl temat RSS