Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Fiat Ducato 2011 - Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju?


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Cars Beginners -> Fiat Ducato 2011 - Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju?
Author
Message
bzu.osa
Poziom 1
Poziom 1


Joined: 01 Dec 2013
Posts: 1
Location: Płock

Post#1 Post from the author of the topic 01 Dec 2013 18:17   

Fiat Ducato 2011 - Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju?


Proszę o pomoc. Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju. Wymieniłem olej w Fiacie Ducato 2011 i nie wiem jak wykasować lampkę kontrolną. Proszę o odpowiedź.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 01 Dec 2013 18:17   





Back to top
   
Mich43l
Poziom 17
Poziom 17


Joined: 20 Oct 2005
Posts: 435
Location: Szczecin

Post#2 01 Dec 2013 18:54helpful post - solution   

Re: Fiat Ducato 2011 - Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju?


fiat ecu scan lub multiecuscan + kabelek diagnostyczny + komputer

a skąd masz pewność że po wymianie oleju kontrolka powinna zgasnąć ?

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Cars Beginners -> Fiat Ducato 2011 - Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju?
Page 1 of 1
Similar topics
Fiat Ducato 2,0 JTD. Jak wykasować klucz inspekcji wskazywany na liczniku? (2)
fiat ducato 2011 r 3.0 - przegryzione kable od zaworu egr (6)
Fiat Ducato 2.5 tdi. Brak ciśnienia oleju. (2)
fiat fiorino 1.3 multijet 2011 - kasowanie inspekcji oleju (3)
Fiat Ducato 2.8JTD po wymianie paska rozrządu slabszy (6)
Opel Vectra 2,2 GTS - jak wykasować sygnał wymiany oleju (7)
Ducato boxer Jumper 2011 3.0 - Czujnik temp. zewnętrznej. jak to ugryźć (4)
Jak zrobić samemu wysysarke, zlewarke do oleju??? (3)
Fiat Punto II, kontrolka silnika po wymianie oleju (4)
Jak wykasować kody błędów w FIAT TIPO 1.6 DOHC DGT (5)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.039 seconds

elektroda.pl topic RSS feed