Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Fiat Ducato 2011 - Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju?


  Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Cars Beginners ->Fiat Ducato 2011 - Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju? Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
bzu.osa
Level 1
Location: Płock
Joined: 01 Dec 2013
Posts: 1
Post rating: 1
bzu.osa
Level 1
Post#1 01 Dec 2013 18:17  Topic author   

Fiat Ducato 2011 - Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju?


Proszę o pomoc. Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju. Wymieniłem olej w Fiacie Ducato 2011 i nie wiem jak wykasować lampkę kontrolną. Proszę o odpowiedź.

Helpful post? + +1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Mich43l
Level 20
Location: Szczecin
Joined: 20 Oct 2005
Posts: 557
Helped: 25
Post rating: 9
Mich43l
Level 20
Post#2 01 Dec 2013 18:54Helpful post    

Re: Fiat Ducato 2011 - Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju?


fiat ecu scan lub multiecuscan + kabelek diagnostyczny + komputer

a skąd masz pewność że po wymianie oleju kontrolka powinna zgasnąć ?

Helpful post? + +3
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Cars Beginners -> Fiat Ducato 2011 - Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju?
Page 1 of 1

Similar topics to fiat Ducato 2011 - Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju?

Fiat Ducato 2,0 JTD. Jak wykasować klucz inspekcji wskazywany na liczniku? (2)
fiat ducato 2011 r 3.0 - przegryzione kable od zaworu egr (6)
Fiat Ducato 2.5 tdi. Brak ciśnienia oleju. (2)
fiat fiorino 1.3 multijet 2011 - kasowanie inspekcji oleju (3)
Fiat Ducato 2.8JTD po wymianie paska rozrządu slabszy (6)
Opel Vectra 2,2 GTS - jak wykasować sygnał wymiany oleju (7)
Ducato boxer Jumper 2011 3.0 - Czujnik temp. zewnętrznej. jak to ugryźć (4)
Jak zrobić samemu wysysarke, zlewarke do oleju??? (3)
Fiat Punto II, kontrolka silnika po wymianie oleju (4)
Jak wykasować kody błędów w FIAT TIPO 1.6 DOHC DGT (5)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.058 seconds