Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Fiat Ducato 2011 - Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Samochody Początkujący ->Fiat Ducato 2011 - Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
bzu.osa
Poziom 1
Poziom 1
Miasto: Płock
Dołączył: 01 Gru 2013
Posty: 1
Ocena postów: 1
bzu.osa
Poziom 1
Post#1 01 Gru 2013 18:17  Autor tematu   

Fiat Ducato 2011 - Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju?


Proszę o pomoc. Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju. Wymieniłem olej w Fiacie Ducato 2011 i nie wiem jak wykasować lampkę kontrolną. Proszę o odpowiedź.

Oceń post: + +1 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Mich43l
Poziom 17
Poziom 17
Miasto: Szczecin
Dołączył: 20 Paź 2005
Posty: 449
Pomógł: 22
Mich43l
Poziom 17
Post#2 01 Gru 2013 18:54Pomocny post    

Re: Fiat Ducato 2011 - Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju?


fiat ecu scan lub multiecuscan + kabelek diagnostyczny + komputer

a skąd masz pewność że po wymianie oleju kontrolka powinna zgasnąć ?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Samochody Początkujący -> Fiat Ducato 2011 - Jak samemu wykasować kontrolke po wymianie oleju?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Fiat Ducato 2,0 JTD. Jak wykasować klucz inspekcji wskazywany na liczniku? (2)
fiat ducato 2011 r 3.0 - przegryzione kable od zaworu egr (6)
Fiat Ducato 2.5 tdi. Brak ciśnienia oleju. (2)
fiat fiorino 1.3 multijet 2011 - kasowanie inspekcji oleju (3)
Fiat Ducato 2.8JTD po wymianie paska rozrządu slabszy (6)
Opel Vectra 2,2 GTS - jak wykasować sygnał wymiany oleju (7)
Ducato boxer Jumper 2011 3.0 - Czujnik temp. zewnętrznej. jak to ugryźć (4)
Jak zrobić samemu wysysarke, zlewarke do oleju??? (3)
Fiat Punto II, kontrolka silnika po wymianie oleju (4)
Jak wykasować kody błędów w FIAT TIPO 1.6 DOHC DGT (5)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.214 seconds

elektroda.pl temat RSS