Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


  Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> Navigation Software ->Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało? Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
rygiel9810
Level 11
Location: Toruń
Joined: 17 Feb 2013
Posts: 67
rygiel9810
Level 11
Post#1 31 Dec 2013 08:49  Topic author   

Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Witam. Proszę o pomoc.. Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?
Mam już AM i teraz co dalej?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
marek216
Company Account
Level 43
Location: Racibórz
Joined: 09 Jul 2004
Posts: 16757
Helped: 936
marek216
Company Account
Level 43
Post#2 31 Dec 2013 10:11    

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Mio musisz odblokować.

Helpful post? + +1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
_Olivka
Level 24
Location: Warszawa
Joined: 19 Apr 2013
Posts: 505
Helped: 72
Post rating: 47
_Olivka
Level 24
Post#3 31 Dec 2013 11:36    

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Wgraj AM , w katalogu SmartST_CE podmień plik SmartST_CE.exe na wceAm.exe zmieniając mu nazwę na SmartST_CE.exe

Helpful post? + 0
Back to top
rygiel9810
Level 11
Location: Toruń
Joined: 17 Feb 2013
Posts: 67
rygiel9810
Level 11
Post#4 02 Jan 2014 16:10  Topic author   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


marek216 wrote:
Mio musisz odblokować.

Nie rozumiem? Jak to zrobić?

_Olivka wrote:
Wgraj AM , w katalogu SmartST_CE podmień plik SmartST_CE.exe na wceAm.exe zmieniając mu nazwę na SmartST_CE.exe

To wszystko? Jak to zrobię będzie działało?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
marek216
Company Account
Level 43
Location: Racibórz
Joined: 09 Jul 2004
Posts: 16757
Helped: 936
marek216
Company Account
Level 43
Post#5 02 Jan 2014 16:44    

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


_Olivka wrote:
Wgraj AM , w katalogu SmartST_CE podmień plik SmartST_CE.exe na wceAm.exe zmieniając mu nazwę na SmartST_CE.exe


Nie rób tak :!:
Pierwszy krok do uwalenia nawigacji :!:

Zadziałać to może i zadziała ale komunikacji z PC już nie będzie.

Helpful post? + 0
Back to top
rygiel9810
Level 11
Location: Toruń
Joined: 17 Feb 2013
Posts: 67
rygiel9810
Level 11
Post#6 02 Jan 2014 17:10  Topic author   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


To zamiast pisać nie rób tak, może napisać jak zrobić?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Pontikos
Level 38
Location: Poznań
Joined: 02 May 2008
Posts: 4361
Helped: 297
Post rating: 96
Pontikos
Level 38
Post#7 02 Jan 2014 18:31Helpful post    

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Marku, na tym modelu WYJATKOWO podmiana pliku:
\My Flash Disk\Program Files\Navman\SmartST_CE\SmartST_CE.exe
nie powoduje uwalenia obslugi USB/SD.

Wgranie calej aplikacji AM na Flash oraz podmianka pliku SmartST_CE.exe plikiem wceam.exe dziala najstabilniej i najszybciej (bo m610 to BADZIEWIE jakich malo)

Jednak profesionalniej bedzie zastosowac porzadnie przygotowane odblokowanie do tego wlasnie modelu, z mozliwoscia uruchmienia Automapy, iGO, TomToma i innych map!

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
koala106
Moderator Mobilne
Location: Zielona Góra
Joined: 24 Nov 2005
Posts: 3613
Helped: 366
Post rating: 202
koala106
Moderator Mobilne
Post#8 02 Jan 2014 18:45    

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


marek216 wrote:
_Olivka wrote:
Wgraj AM , w katalogu SmartST_CE podmień plik SmartST_CE.exe na wceAm.exe zmieniając mu nazwę na SmartST_CE.exe


Nie rób tak :!:
Pierwszy krok do uwalenia nawigacji :!:

Zadziałać to może i zadziała ale komunikacji z PC już nie będzie.


Komunikacja będzie, bo za komunikację USB odpowiada inny proces.
Nie udzielamy porad jak nie wiemy lub nie jesteśmy pewni😄

Helpful post? + +2
Back to top
marek216
Company Account
Level 43
Location: Racibórz
Joined: 09 Jul 2004
Posts: 16757
Helped: 936
marek216
Company Account
Level 43
Post#9 02 Jan 2014 20:03    

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Przyjmuję do wiadomość - dziękuję za lekcję.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
rygiel9810
Level 11
Location: Toruń
Joined: 17 Feb 2013
Posts: 67
rygiel9810
Level 11
Post#10 02 Jan 2014 21:49  Topic author   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Ludzie ja tylko chcę wgrać AutoMape, nie jakieś menu specjalne. Od gier i słuchania muzyki mam telefon, tablet. Dziękuję za poradę, żeby wgrać na dysk AM i podmienić plik. Można zamknąć temat.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> Navigation Software -> Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?
Page 1 of 1

Similar topics to mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?

Mio Moov M610 - W jaki sposób zainstalowac demo AutoMapy na odblokowaną Mio Moov (3)
Mio Moov 500 - jak zainstalować Automapę? (1)
Mio n177-jak wgrać automapę (2)
mio spirit 670 - jak wgrać automapę (6)
Mio 168 z aplikacją TomTom. Jak wgrać Automapę? (1)
Mio Moov M610 - zawieszony (1)
Mio Moov M610 - instalacja AutoMapy (6)
Ekran dotykowy MIO MOOV M610- Kupię. (3)
Możliwość rozszerzenia mapy w Mio Moov M610 (6)
Jak wgrać mapy (automapę) do mio spirit 480 na kartę pamięci? krok po kroku (3)


Switch to mobile version Switch to version for desktops