Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Software -> Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?
Autor
Wiadomość
rygiel9810
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 17 Lut 2013
Posty: 43
Miasto: Toruń

Post#1 Post autora tematu 31 Gru 2013 09:49   

Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Witam. Proszę o pomoc.. Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?
Mam już AM i teraz co dalej?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Gru 2013 09:49   





Powrót do góry
   
marek216
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 09 Lip 2004
Posty: 14778
Miasto: Racibórz

Post#2 31 Gru 2013 11:11   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Mio musisz odblokować.
Powrót do góry
   
_Olivka
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 19 Kwi 2013
Posty: 278
Miasto: Warszawa

Post#3 31 Gru 2013 12:36   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Wgraj AM , w katalogu SmartST_CE podmień plik SmartST_CE.exe na wceAm.exe zmieniając mu nazwę na SmartST_CE.exe
Powrót do góry
   
rygiel9810
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 17 Lut 2013
Posty: 43
Miasto: Toruń

Post#4 Post autora tematu 02 Sty 2014 17:10   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


marek216 napisał:
Mio musisz odblokować.

Nie rozumiem? Jak to zrobić?

_Olivka napisał:
Wgraj AM , w katalogu SmartST_CE podmień plik SmartST_CE.exe na wceAm.exe zmieniając mu nazwę na SmartST_CE.exe

To wszystko? Jak to zrobię będzie działało?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Sty 2014 17:10   





Powrót do góry
   
marek216
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 09 Lip 2004
Posty: 14778
Miasto: Racibórz

Post#5 02 Sty 2014 17:44   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


_Olivka napisał:
Wgraj AM , w katalogu SmartST_CE podmień plik SmartST_CE.exe na wceAm.exe zmieniając mu nazwę na SmartST_CE.exe


Nie rób tak :!:
Pierwszy krok do uwalenia nawigacji :!:

Zadziałać to może i zadziała ale komunikacji z PC już nie będzie.
Powrót do góry
   
rygiel9810
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 17 Lut 2013
Posty: 43
Miasto: Toruń

Post#6 Post autora tematu 02 Sty 2014 18:10   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


To zamiast pisać nie rób tak, może napisać jak zrobić?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Sty 2014 18:10   





Powrót do góry
   
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4249
Miasto: Łódz

Post#7 02 Sty 2014 19:31pomocny post - solucja   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Marku, na tym modelu WYJATKOWO podmiana pliku:
\My Flash Disk\Program Files\Navman\SmartST_CE\SmartST_CE.exe
nie powoduje uwalenia obslugi USB/SD.

Wgranie calej aplikacji AM na Flash oraz podmianka pliku SmartST_CE.exe plikiem wceam.exe dziala najstabilniej i najszybciej (bo m610 to BADZIEWIE jakich malo)

Jednak profesionalniej bedzie zastosowac porzadnie przygotowane odblokowanie do tego wlasnie modelu, z mozliwoscia uruchmienia Automapy, iGO, TomToma i innych map!
Powrót do góry
   
koala106
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 24 Lis 2005
Posty: 2808
Miasto: Zielona Góra/Kożuchów/Szprotawa

Post#8 02 Sty 2014 19:45   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


marek216 napisał:
_Olivka napisał:
Wgraj AM , w katalogu SmartST_CE podmień plik SmartST_CE.exe na wceAm.exe zmieniając mu nazwę na SmartST_CE.exe


Nie rób tak :!:
Pierwszy krok do uwalenia nawigacji :!:

Zadziałać to może i zadziała ale komunikacji z PC już nie będzie.


Komunikacja będzie, bo za komunikację USB odpowiada inny proces.
Nie udzielamy porad jak nie wiemy lub nie jesteśmy pewni😄
Powrót do góry
   
marek216
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 09 Lip 2004
Posty: 14778
Miasto: Racibórz

Post#9 02 Sty 2014 21:03   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Przyjmuję do wiadomość - dziękuję za lekcję.
Powrót do góry
   
rygiel9810
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 17 Lut 2013
Posty: 43
Miasto: Toruń

Post#10 Post autora tematu 02 Sty 2014 22:49   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Ludzie ja tylko chcę wgrać AutoMape, nie jakieś menu specjalne. Od gier i słuchania muzyki mam telefon, tablet. Dziękuję za poradę, żeby wgrać na dysk AM i podmienić plik. Można zamknąć temat.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Software -> Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Mio Moov M610 - W jaki sposób zainstalowac demo AutoMapy na odblokowaną Mio Moov (3)
Mio 168 z aplikacją TomTom. Jak wgrać Automapę? (1)
Mio Moov M610 - zawieszony (1)
Ekran dotykowy MIO MOOV M610- Kupię. (3)
Możliwość rozszerzenia mapy w Mio Moov M610 (5)
Jak wgrać mapy (automapę) do mio spirit 480 na kartę pamięci? krok po kroku (3)
Mio Moov M610 nie chce się wyłączyć . (21)
Mio Moov 500PL jak wgrać AM (7)
jak wgrać mape do mio moov m400 (1)
mio moov s501 jak wgrać AutoMape ? (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.073 seconds

elektroda.pl temat RSS