Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Software ->Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało? Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Mapy do nawigacji
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
rygiel9810
Poziom 11
Miasto: Toruń
Dołączył: 17 Lut 2013
Posty: 67
rygiel9810
Poziom 11
Post#1 31 Gru 2013 08:49  Autor tematu   

Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Witam. Proszę o pomoc.. Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?
Mam już AM i teraz co dalej?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
marek216
Konto firmowe
Poziom 43
Miasto: Racibórz
Dołączył: 09 Lip 2004
Posty: 16557
Pomógł: 915
marek216
Konto firmowe
Poziom 43
Post#2 31 Gru 2013 10:11    

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Mio musisz odblokować.

Pomocny post? + +1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
_Olivka
Poziom 23
Miasto: Warszawa
Dołączył: 19 Kwi 2013
Posty: 493
Pomógł: 70
Ocena postów: 42
_Olivka
Poziom 23
Post#3 31 Gru 2013 11:36    

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Wgraj AM , w katalogu SmartST_CE podmień plik SmartST_CE.exe na wceAm.exe zmieniając mu nazwę na SmartST_CE.exe

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
rygiel9810
Poziom 11
Miasto: Toruń
Dołączył: 17 Lut 2013
Posty: 67
rygiel9810
Poziom 11
Post#4 02 Sty 2014 16:10  Autor tematu   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


marek216 napisał:
Mio musisz odblokować.

Nie rozumiem? Jak to zrobić?

_Olivka napisał:
Wgraj AM , w katalogu SmartST_CE podmień plik SmartST_CE.exe na wceAm.exe zmieniając mu nazwę na SmartST_CE.exe

To wszystko? Jak to zrobię będzie działało?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
marek216
Konto firmowe
Poziom 43
Miasto: Racibórz
Dołączył: 09 Lip 2004
Posty: 16557
Pomógł: 915
marek216
Konto firmowe
Poziom 43
Post#5 02 Sty 2014 16:44    

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


_Olivka napisał:
Wgraj AM , w katalogu SmartST_CE podmień plik SmartST_CE.exe na wceAm.exe zmieniając mu nazwę na SmartST_CE.exe


Nie rób tak :!:
Pierwszy krok do uwalenia nawigacji :!:

Zadziałać to może i zadziała ale komunikacji z PC już nie będzie.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
rygiel9810
Poziom 11
Miasto: Toruń
Dołączył: 17 Lut 2013
Posty: 67
rygiel9810
Poziom 11
Post#6 02 Sty 2014 17:10  Autor tematu   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


To zamiast pisać nie rób tak, może napisać jak zrobić?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Pontikos
Poziom 38
Miasto: Łódz
Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4341
Pomógł: 295
Ocena postów: 65
Pontikos
Poziom 38
Post#7 02 Sty 2014 18:31Pomocny post    

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Marku, na tym modelu WYJATKOWO podmiana pliku:
\My Flash Disk\Program Files\Navman\SmartST_CE\SmartST_CE.exe
nie powoduje uwalenia obslugi USB/SD.

Wgranie calej aplikacji AM na Flash oraz podmianka pliku SmartST_CE.exe plikiem wceam.exe dziala najstabilniej i najszybciej (bo m610 to BADZIEWIE jakich malo)

Jednak profesionalniej bedzie zastosowac porzadnie przygotowane odblokowanie do tego wlasnie modelu, z mozliwoscia uruchmienia Automapy, iGO, TomToma i innych map!

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
koala106
Poziom 37
Miasto: Zielona Góra
Dołączył: 24 Lis 2005
Posty: 3376
Pomógł: 340
Ocena postów: 96
koala106
Poziom 37
Post#8 02 Sty 2014 18:45    

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


marek216 napisał:
_Olivka napisał:
Wgraj AM , w katalogu SmartST_CE podmień plik SmartST_CE.exe na wceAm.exe zmieniając mu nazwę na SmartST_CE.exe


Nie rób tak :!:
Pierwszy krok do uwalenia nawigacji :!:

Zadziałać to może i zadziała ale komunikacji z PC już nie będzie.


Komunikacja będzie, bo za komunikację USB odpowiada inny proces.
Nie udzielamy porad jak nie wiemy lub nie jesteśmy pewni😄

Pomocny post? + +2
Powrót do góry
marek216
Konto firmowe
Poziom 43
Miasto: Racibórz
Dołączył: 09 Lip 2004
Posty: 16557
Pomógł: 915
marek216
Konto firmowe
Poziom 43
Post#9 02 Sty 2014 20:03    

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Przyjmuję do wiadomość - dziękuję za lekcję.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
rygiel9810
Poziom 11
Miasto: Toruń
Dołączył: 17 Lut 2013
Posty: 67
rygiel9810
Poziom 11
Post#10 02 Sty 2014 21:49  Autor tematu   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Ludzie ja tylko chcę wgrać AutoMape, nie jakieś menu specjalne. Od gier i słuchania muzyki mam telefon, tablet. Dziękuję za poradę, żeby wgrać na dysk AM i podmienić plik. Można zamknąć temat.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Software -> Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Mio Moov M610 - W jaki sposób zainstalowac demo AutoMapy na odblokowaną Mio Moov (3)
Mio Moov 500 - jak zainstalować Automapę? (1)
Mio n177-jak wgrać automapę (2)
mio spirit 670 - jak wgrać automapę (6)
Mio 168 z aplikacją TomTom. Jak wgrać Automapę? (1)
Mio Moov M610 - zawieszony (1)
Mio Moov M610 - instalacja AutoMapy (6)
Ekran dotykowy MIO MOOV M610- Kupię. (3)
Możliwość rozszerzenia mapy w Mio Moov M610 (6)
Jak wgrać mapy (automapę) do mio spirit 480 na kartę pamięci? krok po kroku (3)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.092 seconds

elektroda.pl temat RSS