Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> Navigation Software -> Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?
Author
Message
rygiel9810
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 17 Feb 2013
Posts: 42
Location: Toruń

Post#1 Post from the author of the topic 31 Dec 2013 08:49   

Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Witam. Proszę o pomoc.. Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?
Mam już AM i teraz co dalej?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Dec 2013 08:49   





Back to top
   
marek216
Poziom 26
Poziom 26


Joined: 09 Jul 2004
Posts: 16065
Location: Racibórz

Post#2 31 Dec 2013 10:11   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Mio musisz odblokować.

Helpful message? + -

Selling: (Add)
01 January 2015 LTC3455
Back to top
   
_Olivka
Poziom 17
Poziom 17


Joined: 19 Apr 2013
Posts: 383
Location: Warszawa

Post#3 31 Dec 2013 11:36   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Wgraj AM , w katalogu SmartST_CE podmień plik SmartST_CE.exe na wceAm.exe zmieniając mu nazwę na SmartST_CE.exe

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Dec 2013 11:36   





Back to top
   
rygiel9810
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 17 Feb 2013
Posts: 42
Location: Toruń

Post#4 Post from the author of the topic 02 Jan 2014 16:10   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


marek216 wrote:
Mio musisz odblokować.

Nie rozumiem? Jak to zrobić?

_Olivka wrote:
Wgraj AM , w katalogu SmartST_CE podmień plik SmartST_CE.exe na wceAm.exe zmieniając mu nazwę na SmartST_CE.exe

To wszystko? Jak to zrobię będzie działało?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Jan 2014 16:10   





Back to top
   
marek216
Poziom 26
Poziom 26


Joined: 09 Jul 2004
Posts: 16065
Location: Racibórz

Post#5 02 Jan 2014 16:44   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


_Olivka wrote:
Wgraj AM , w katalogu SmartST_CE podmień plik SmartST_CE.exe na wceAm.exe zmieniając mu nazwę na SmartST_CE.exe


Nie rób tak Exclamation
Pierwszy krok do uwalenia nawigacji Exclamation

Zadziałać to może i zadziała ale komunikacji z PC już nie będzie.

Helpful message? + -

Selling: (Add)
01 January 2015 LTC3455
Back to top
   
rygiel9810
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 17 Feb 2013
Posts: 42
Location: Toruń

Post#6 Post from the author of the topic 02 Jan 2014 17:10   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


To zamiast pisać nie rób tak, może napisać jak zrobić?

Helpful message? + -

Back to top
   
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24


Joined: 02 May 2008
Posts: 4267
Location: Łódz

Post#7 02 Jan 2014 18:31helpful post - solution   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Marku, na tym modelu WYJATKOWO podmiana pliku:
\My Flash Disk\Program Files\Navman\SmartST_CE\SmartST_CE.exe
nie powoduje uwalenia obslugi USB/SD.

Wgranie calej aplikacji AM na Flash oraz podmianka pliku SmartST_CE.exe plikiem wceam.exe dziala najstabilniej i najszybciej (bo m610 to BADZIEWIE jakich malo)

Jednak profesionalniej bedzie zastosowac porzadnie przygotowane odblokowanie do tego wlasnie modelu, z mozliwoscia uruchmienia Automapy, iGO, TomToma i innych map!

Helpful message? + -

Back to top
   
koala106
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 24 Nov 2005
Posts: 2912
Location: Zielona Góra

Post#8 02 Jan 2014 18:45   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


marek216 wrote:
_Olivka wrote:
Wgraj AM , w katalogu SmartST_CE podmień plik SmartST_CE.exe na wceAm.exe zmieniając mu nazwę na SmartST_CE.exe


Nie rób tak Exclamation
Pierwszy krok do uwalenia nawigacji Exclamation

Zadziałać to może i zadziała ale komunikacji z PC już nie będzie.


Komunikacja będzie, bo za komunikację USB odpowiada inny proces.
Nie udzielamy porad jak nie wiemy lub nie jesteśmy pewni😄

Helpful message? + -

Back to top
   
marek216
Poziom 26
Poziom 26


Joined: 09 Jul 2004
Posts: 16065
Location: Racibórz

Post#9 02 Jan 2014 20:03   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Przyjmuję do wiadomość - dziękuję za lekcję.

Helpful message? + -

Selling: (Add)
01 January 2015 LTC3455
Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Jan 2014 20:03   





Back to top
   
rygiel9810
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 17 Feb 2013
Posts: 42
Location: Toruń

Post#10 Post from the author of the topic 02 Jan 2014 21:49   

Re: Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?


Ludzie ja tylko chcę wgrać AutoMape, nie jakieś menu specjalne. Od gier i słuchania muzyki mam telefon, tablet. Dziękuję za poradę, żeby wgrać na dysk AM i podmienić plik. Można zamknąć temat.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> Navigation Software -> Mio Moov M610 - Jak wgrać automapę by wszystko ładnie działało?
Page 1 of 1
Similar topics
Mio Moov M610 - W jaki sposób zainstalowac demo AutoMapy na odblokowaną Mio Moov (3)
Mio Moov 500 - jak zainstalować Automapę? (1)
Mio n177-jak wgrać automapę (2)
mio spirit 670 - jak wgrać automapę (6)
Mio 168 z aplikacją TomTom. Jak wgrać Automapę? (1)
Mio Moov M610 - zawieszony (1)
Mio Moov M610 - instalacja AutoMapy (6)
Ekran dotykowy MIO MOOV M610- Kupię. (3)
Możliwość rozszerzenia mapy w Mio Moov M610 (6)
Jak wgrać mapy (automapę) do mio spirit 480 na kartę pamięci? krok po kroku (3)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.054 seconds

elektroda.pl topic RSS feed