Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

rover 420 - Nie odpala


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> rover 420 - Nie odpala
Autor
Wiadomość
turbocento
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 03 Sty 2014
Posty: 2
Miasto: Białystok

Post#1 Post autora tematu 03 Sty 2014 15:31   

rover 420 - Nie odpala


Potrzebuję pomocy przy aucie Rover 420, mianowicie autko nie odpala. Po przekręceniu kluczyka kontrolki przygasają i zaczynają delikatnie pulsować. drugim objawem jest "tykanie" wydobywające się z pod maski. Dokładnie z okolic sterownika silnika bądź przekaźników które są za nim, "tykanie" wydobywa się z pod maski jeszcze chwilę po wyjęciu kluczyka ze stacyjki.
Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc i z góry dziękuję.
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 03 Sty 2014 15:31   



Powrót do góry
   
pawel16150
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 24 Cze 2009
Posty: 562
Miasto: okol.Suchowoli. Podlaskie

Post#2 03 Sty 2014 15:45   

Re: rover 420 - Nie odpala


Aku sprawne jest?
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 03 Sty 2014 15:45   


Powrót do góry
   
turbocento
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 03 Sty 2014
Posty: 2
Miasto: Białystok

Post#3 Post autora tematu 03 Sty 2014 15:58   

Re: rover 420 - Nie odpala


Aku wymieniane rok temu, był nawet doładowywany, dla wszystkiego sprawdzę autko na drugim. Dzięki ;]
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 03 Sty 2014 15:58   


Powrót do góry
   
ociz
Moderator Samochody
Moderator Samochody


Dołączył: 04 Gru 2006
Posty: 8308
Miasto: Zełwągi

Post#4 03 Sty 2014 17:05   

Re: rover 420 - Nie odpala


Zasady działów grupy Samochody

Regulamin

3.1.17. Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> rover 420 - Nie odpala
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.042 seconds

elektroda.pl temat RSS