Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Nokia PD-12 - jak wgrać mapę do nawigacji?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Nokia PD-12 - jak wgrać mapę do nawigacji?
Autor
Wiadomość
lukmistrz
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 25 Lip 2005
Posty: 131
Miasto: Szczecin

Post#1 Post autora tematu 18 Sty 2014 13:47   

Nokia PD-12 - jak wgrać mapę do nawigacji?


Witam, przeczytałem wszystkie tematy dotyczące mojej nawigacji i nie do końca jest odpowiedź... dostałem cały zestaw nawigacyjny Nokia PD-12, ale bez żadnej karty pamięci, jest puste miejsce w miejscu przeznaczonym na kartę... znalazłem adapter i kartę pamięci pasującą do mojej nawigacji... posiadam kartę pamięci 2GB SD i 4GB SDHC sformatowałem dwie i teraz nie wiem która będzie OK bo z tego co przeczytałem jednemu użytkownikowi działa SDHC a drugiemu nie... problem w tym, że jak nie będzie działała to zostanie mi tylko 2GB i teraz moje pytanie... czy starczy 2GB? i jak mam zacząć wgrywanie mapy? jaką mapę polecacie? jestem kompletnie w tym temacie zielony więc proszę o wyrozumiałość i dokładnie krok po kroku wytłumaczenie... z góry wielkie dzięki...
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 18 Sty 2014 13:47   



Powrót do góry
   
marek216
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 09 Lip 2004
Posty: 14778
Miasto: Racibórz

Post#2 18 Sty 2014 16:37   

Re: Nokia PD-12 - jak wgrać mapę do nawigacji?


Kupujesz AutoMapę, podczas instalacji wybierasz swoją nokie i instalujesz. Zero czarów.
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 18 Sty 2014 16:37   



Powrót do góry
   
lukmistrz
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 25 Lip 2005
Posty: 131
Miasto: Szczecin

Post#3 Post autora tematu 19 Sty 2014 13:23   

Re: Nokia PD-12 - jak wgrać mapę do nawigacji?


przeczytaj jeszcze raz mój temat i edytuj swoją wypowiedź, bo chyba nie do końca zrozumiałeś o co prosiłem...
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 19 Sty 2014 13:23   



Powrót do góry
   
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4249
Miasto: Łódz

Post#4 19 Sty 2014 16:57   

Re: Nokia PD-12 - jak wgrać mapę do nawigacji?


Kolego lukmistrz - sugeruje spokoj i konkrety, zamiast emocji. Kolega Marek216 zalozyl ze jestes bardziej obyty technicznie.
Nie napisales, NA CO KONKRETNIE ma wystarczyc 2GB? Wystarczy na mapy o zasiegu Central Europe.

Jak zainstalowac? Idziesz na strone automapa.pl, do dzialu download i sciagasz wersje DEMO automapy - calkowicie za darmo oraz z instrukcja krok po kroku jak calosc wykonac. (W opcji DODATKI wybierasz dodatek Nokia 300/500) Jesli stwierdzisz ze dziala, w analogiczny sposob instalujesz wersje komercyjna.

Inna opcja jest odblokowanie urzadzenia i wgrane map alternatywnych, np. igo83.
Powrót do góry
   
lukmistrz
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 25 Lip 2005
Posty: 131
Miasto: Szczecin

Post#5 Post autora tematu 19 Sty 2014 22:36   

Re: Nokia PD-12 - jak wgrać mapę do nawigacji?


nikt tu się nie ekscytuje...

nie wiem gdzie na stronie http://www.automapa.pl/ znajdę wersje demo...
Powrót do góry
   
marek216
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 09 Lip 2004
Posty: 14778
Miasto: Racibórz

Post#6 19 Sty 2014 22:42   

Re: Nokia PD-12 - jak wgrać mapę do nawigacji?


lukmistrz napisał:
nie wiem gdzie na stronie http://www.automapa.pl/ znajdę wersje demo...


Kpisz :?:

Kosz za brak umiejętności samodzielnego myślenia
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Nokia PD-12 - jak wgrać mapę do nawigacji?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak wgrać nową mapę do nawigacji easy touch ET-907 (5)
Becker z113 automapa - jak wgrać mapę, laptop nie widzi nawigacji (3)
Nokia 5530 - jak wgrać mapę Polski (2)
Nawigacja NOKIA 500. Jak wgrać do niej mapę? (2)
Jak wgrać mapę do GPS ? (1)
NOVOGO - jak wgrać mapę Polski? (3)
Lark FreeBird 50.2 jak wgrać mapę? (7)
MedionMD 95308 jak wgrać mapę Polski (3)
FS Pocket Loox N100 - jak wgrać mapę. (2)
EasyDriver NAVI 007 jak wgrać mapę? (16)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.051 seconds

elektroda.pl temat RSS