Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Brak obrazu na filmach z youtube


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Software ->Brak obrazu na filmach z youtube Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
alves22
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 24 Mar 2011
Posty: 73
Miasto: zamość

alves22
Poziom 11
Post#1 Post autora tematu 23 Sty 2014 17:56   

Brak obrazu na filmach z youtube


Witam,
podczas oglądania filmów z serwisu youtube nie mam obrazu, jest tylko czarny ekran, dźwięk jest w porządku. Wszystko jest ok jeśli te filmiki oglądam na stronie youtube, jeśli to jakaś inna strona z dodanym filmikiem z youtube, nie ma obrazu. Problem jest też podczas oglądania filmów online, jak chcę film przewinąć znika mi obraz i pojawia się zielony ekran, z dźwiękiem wszystko jest w porządku.

Czy wiadomość jest pomocna? + +1 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad
Post# 23 Sty 2014 17:56   



Powrót do góry
ValValiantThor
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 19 Lip 2013
Posty: 1603
Miasto: Venus

ValValiantThor
Poziom 22
Post#2 23 Sty 2014 18:09   

Re: Brak obrazu na filmach z youtube


przeinstaluj flash player i zobacz czy pomogło.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
alves22
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 24 Mar 2011
Posty: 73
Miasto: zamość

alves22
Poziom 11
Post#3 Post autora tematu 23 Sty 2014 18:37   

Re: Brak obrazu na filmach z youtube


Odinstalowałem (i filmy z youtube już wszędzie działają), ale nie mogę ponownie zainstalować flash playera. Mam taką informację podczas instalacji:

Załączniki:

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
ValValiantThor
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 19 Lip 2013
Posty: 1603
Miasto: Venus

ValValiantThor
Poziom 22
Post#4 23 Sty 2014 18:50   

Re: Brak obrazu na filmach z youtube


Wychodzi na to, że już masz Flash Playera zainstalowanego.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad
Post# 23 Sty 2014 18:50   



Powrót do góry
alves22
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 24 Mar 2011
Posty: 73
Miasto: zamość

alves22
Poziom 11
Post#5 Post autora tematu 23 Sty 2014 18:51   

Re: Brak obrazu na filmach z youtube


Ale jak chcę włączyć filmy online to mam informację, że muszę zainstalować Flash Playera.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad
Post# 23 Sty 2014 18:51   



Powrót do góry
ValValiantThor
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 19 Lip 2013
Posty: 1603
Miasto: Venus

ValValiantThor
Poziom 22
Post#6 23 Sty 2014 18:55   

Re: Brak obrazu na filmach z youtube


Usuń wszystkie Flash Player'y jakie masz. Zrestartuj komputer i spróbuj wtedy zainstalować raz.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad
Post# 23 Sty 2014 18:55   



Powrót do góry
alves22
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 24 Mar 2011
Posty: 73
Miasto: zamość

alves22
Poziom 11
Post#7 Post autora tematu 23 Sty 2014 19:52   

Re: Brak obrazu na filmach z youtube


W panelu sterowania szukałem ale tam nic nie ma.

Dodano po 25 [minuty]:

Nie wiem o co chodzi, odinstalowałem i wróciłem do punktu wyjścia. Na stronie youtube filmiki działają, na innych stronach nie. Filmy online też działają ale nie mogę ich przewijać.

Dodano po 9 [minuty]:

Mam, pytanie. Zgodnie z zaleceniami z tej stronki
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/flash-player-issues-windows-8.html
Shockwave Flash Object ma być włączony a Active X wyłączony?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad
Post# 23 Sty 2014 19:52   



Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Software -> Brak obrazu na filmach z youtube
Strona 1 z 1
Podobne tematy
nie ma obrazu w wyświetlanych filmach youtube (3)
Brak dzwieku w filmach na youtube. (6)
Brak głosu na filmach z YouTube. (6)
brak dzwięku w niektórych filmach na youtube (19)
Brak dzwieku w filmach oraz youtube itp (3)
Brak głosu w filmach na youtube, w systemie wszystko OK. (9)
Brak dźwięku w filmach ze stron takich jak youtube i maxior (4)
SONY vaio VPCEC2M1E - Brak obrazu w filmach (6)
brak obrazu w filmach dvd - toshiba tecra 8100 (1)
Podłączenie laptopa Acer 5620Z i TV brak obrazu na filmach (3)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.078 seconds

elektroda.pl temat RSS