Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Płyta z Windows 7 nie botuje się.


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software ->Płyta z Windows 7 nie botuje się. Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Pozostałe oprogramowanie
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
stefan357213
Poziom 10
Dołączył: 29 Mar 2013
Posty: 54
Ocena postów: 1
stefan357213
Poziom 10
Post#1 02 Lut 2014 15:57  Autor tematu   

Płyta z Windows 7 nie botuje się.


Witam.
Otóż mam zainstalowanego Windows 7 32 bit.
Dowiedziałem się, ze na moim kompie mogę mieć 64 bit.
Pobrałem Widnows 7 x64 z internetu, lecz jest problem z botowaniem.
Otóż nagrałem na płytkę, ale przy uruchomieniu nie chce jej wyszukać, ta płytka z x86 normalnie odpala.
Postanowiłem więc nagrać jeszcze raz, ale na pendrive, programem WinToFlash - wyskakuje błąd: Can't find folder boot
Wsadziłem obraz płyty w UltraIsio i także bokazuje, że nie jest botowalny.
Jak to naprawić?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Robert B
Poziom 43
Miasto: Warszawa
Dołączył: 12 Cze 2003
Posty: 14207
Pomógł: 1185
Ocena postów: 52
Robert B
Poziom 43
Post#2 02 Lut 2014 16:18    

Re: Płyta z Windows 7 nie botuje się.


stefan357213 napisał:
Pobrałem Widnows 7 x64 z internetu

Więc pobierz z Microsoftu a nie skądś-tam.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
stefan357213
Poziom 10
Dołączył: 29 Mar 2013
Posty: 54
Ocena postów: 1
stefan357213
Poziom 10
Post#3 02 Lut 2014 16:21  Autor tematu   

Re: Płyta z Windows 7 nie botuje się.


Kurde jak mnie to denerwuje.
Nie mam hajsu to sobie pobrałem.
Ty chyba nie wiesz ile ludzi ma pirata ;)
Zadałem pytanie i proszę o odpowiedź na nie.

Moderowano przez marek216:
Zero wsparcia dla piractwa.
Zero tolerancji dla chamstwa i bezczelności.


Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Robert B
Poziom 43
Miasto: Warszawa
Dołączył: 12 Cze 2003
Posty: 14207
Pomógł: 1185
Ocena postów: 52
Robert B
Poziom 43
Post#4 02 Lut 2014 16:26    

Re: Płyta z Windows 7 nie botuje się.


stefan357213 napisał:
Ty chyba nie wiesz ile ludzi ma pirata

Więc idź na forum piratów!
stefan357213 napisał:
Nie mam hajsu to sobie pobrałem.

Co innego też ukradniesz, bo nie masz "hajsu"?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
sPeRaCz.PL
Poziom 42
Miasto: Lublin
Dołączył: 05 Sie 2010
Posty: 8083
Pomógł: 803
Ocena postów: 128
sPeRaCz.PL
Poziom 42
Post#5 02 Lut 2014 16:30    

Re: Płyta z Windows 7 nie botuje się.


stefan357213 napisał:
Zadałem pytanie i proszę o odpowiedź na nie.


Forum dla piratów http://www.kradnewindows.pl

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
marek216
Konto firmowe
Poziom 43
Miasto: Racibórz
Dołączył: 09 Lip 2004
Posty: 16561
Pomógł: 915
marek216
Konto firmowe
Poziom 43
Post#6 02 Lut 2014 17:19    

Re: Płyta z Windows 7 nie botuje się.


Kolega pożegnał się z forum
To samo spotka każdego kto na tym forum będzie domagał się pomocy przy lewiźnie.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Płyta z Windows 7 nie botuje się.
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Windows 7 Professional - Płyta nie botuje (5)
AHCI nie botuje Windows 7 ale botuje Lamparcik 10.04 PL (2)
BackTrack 4 final płyta nie botuje. (6)
Płyta główna ESC nie botuje instalki XP z CD (4)
Windows XP SP3 - system nie botuje (10)
Win7 się zawiesza, po ponownym uruchomieniu nie wykrywa dysku i się nie botuje. (1)
TOSHIBA A300-1LT - Komputer nie botuje, w kółko się restaruje (5)
Płyta z Windows XP nie chce się botować. (7)
Windows XP - nie bootuje się płyta w Biosie (8)
WINDOWS nie uruchamia się póki nie zresetuję ustawień BIOS. Płyta główna? RAM? (6)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.128 seconds

elektroda.pl temat RSS