Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak podłączyć amperomierz


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Jak podłączyć amperomierz
Autor
Wiadomość
Młody1996
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 21 Lut 2014
Posty: 3
Miasto: Tarnowskie góry

Post#1 Post autora tematu 21 Lut 2014 19:45   

Jak podłączyć amperomierz


Witam! Jestem w trakcie budowy zasilacza warsztatowego na bazie popularnego schematu electronics-lab. Niestety nie wiem jak podłączyć amperomierz, aby na wyświetlaczu był przedstawiony prąd nastawiony, a nie płynący w obwodzie.
Jestem początkujący w tej branży, więc proszę o wyrozumiałość.

Z góry dzięki za odpowiedź.
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 21 Lut 2014 19:45   



Powrót do góry
   
PPK
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 589
Miasto: W-wa

Post#2 21 Lut 2014 19:55   

Re: Jak podłączyć amperomierz


MOŻE JAKIŚ SCHEMAT ??? Trochę pracy nie szkodzi .
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 21 Lut 2014 19:55   



Powrót do góry
   
Mirek Z.
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 30 Kwi 2002
Posty: 37646
Miasto: Opalenica

Post#3 21 Lut 2014 20:11   

Re: Jak podłączyć amperomierz


http://www.elektroda.pl/rtvforum/faq.php - p.3.1.14, p.3.1.14, p.3.1.16, p.3.1.17.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Jak podłączyć amperomierz
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.039 seconds

elektroda.pl temat RSS