FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Maszt antenowy kratowy

Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Radio communication equipment Service -> Maszt antenowy kratowy
Author
Poziom 8
Poziom 8

Post#31 25 Apr 2005 21:34   

Re: Maszt antenowy kratowy

Witam
ja miałem na działce maszt na korbę który w najmniej wysuniętej pozycji miał 4,20 m z anteną Yagi 3 el i po kontroli Inspektorów budowlanych musiałem zdemontować i nie dostałem pozwolenia na legalne korzystanie z masztu ponieważ jest to działka rekreacyjna - sprawa się ciągnęła 2 lata i bez mała zapłacił bym karę 4000 zł ale po zdemontowaniu umożyli karę .
- inspektorzy przyjechali dzięki życzliwym sąsiadom..hihi
Można postawić tymczasowy maszt na okres 120 dni z 30 dniowym wcześniejszym podaniem o postawienie a później obowiązkowy demontaż. ...
wszystko to jest opisane w Prawie budowlanym - link wysłałem wczoraj
...zapytaj w swoim inspektoracie budowlanym czy Twoja antena ma rację bytu w świetle prawa budowlanego . W naszym kraju Inspekcja Budowlana ma większe prawo niż policja.
Pozdrawiam
Back to top

Jakub de L
Poziom 6
Poziom 6

Post#32 Post from the author of the topic 13 Nov 2005 14:30   

Re: Maszt antenowy kratowy

Dziekuje wszystkim kolegom za pomoc, niestety zrezygnowalem z tego pomyslu i nie zainwestowalem w ten maszt. Za duzo formalnosci i zwiazanych z tym kosztów. Pozdrawiam serdecznie
Back to top

Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Radio communication equipment Service -> Maszt antenowy kratowy
Page 2 of 2 Go to page Previous  1, 2
Similar topics
wzmacniacz antenowy i zasilacz antenowy? (2)
Maszt antenowy - antena nadawcza i odbiorcza. (5)
Drewniany maszt antenowy - instalacja odgromowa (3)
Maszt antenowy i przepisy budowlane (5)
Maszt antenowy teleskopowy (16)
Maszt antenowy (8)
Wzmacniacz antenowy a separator antenowy... (7)

Page generation time: 0.073 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed