Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Peugeot 406 HDI - interfejs


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Auto Electronics and Electrical -> Peugeot 406 HDI - interfejs
Author
Message
hylos
Poziom 12
Poziom 12


Joined: 17 Jul 2003
Posts: 97
Location: Sosnowiec

Post#1 Post from the author of the topic 26 Apr 2005 15:38   

Peugeot 406 HDI - interfejs


Witam,

od ponad tygodnia wertuje internet w poszukiwaniu odpowiedniego interfejsu do mojego auta. Czy ktos z Was wie jakim interfejsem bede mogl odczytac i skasowac bledy w tym aucie ? Proste interfejsy zbudowane na MAX232 podobno moga tylko odczytac bledy, ale nie moga skasowac. Samochod jest z 2000 roku

Irek

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Apr 2005 15:38   





Back to top
   
Removed






Post#2 26 Apr 2005 15:58   

Peugeot 406 HDI - interfejs


Tak,jest,kup KTS520 i pieknie tego hadeika zrobi.

Helpful message? + -

Back to top
   
hylos
Poziom 12
Poziom 12


Joined: 17 Jul 2003
Posts: 97
Location: Sosnowiec

Post#3 Post from the author of the topic 26 Apr 2005 16:12   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


a cos w mniejszej cenie ? moze jakis VAG lub euroscan ?

Helpful message? + -

Back to top
   
Removed






Post#4 26 Apr 2005 16:16   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


hylos wrote:
? moze jakis VAG



Mam wrażenie że nie wiesz o co pytasz.VAG jest do pojazdów koncernu VW\Audi.
Co peugeot ma wspólnego z nimi?

Helpful message? + -

Back to top
   
hylos
Poziom 12
Poziom 12


Joined: 17 Jul 2003
Posts: 97
Location: Sosnowiec

Post#5 Post from the author of the topic 26 Apr 2005 16:31   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


tak, to wiem ale niektorzy sprzedawcy z interentu twierdza ze moga one tez obsluzyc niektore modele z grupy PSA. Jednak na moje konkretne zapytanie nikt z tych sprzedawcow nie dal mi jasnej odpowiedzi, dlatego pytam tutaj Smile

Irek

Dodano po 3 [minuty]:

dam przyklad http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48680961 - niby grupa VW, a jednak reklamuje ze inne tez robi

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Apr 2005 16:31   





Back to top
   
Stanisław Chwalisz
Spec od samochodów
Spec od samochodów


Joined: 02 Oct 2004
Posts: 1500
Location: Szczecin

Post#6 26 Apr 2005 19:56   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Chwyt reklamowy poniżej pasa,to brednie nie wierz w to.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Apr 2005 19:56   





Back to top
   
Removed






Post#7 26 Apr 2005 20:02   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Dokładnie tak jak napisał Stanisław.Jak jeszcze przeczytałem to "Opel" to myślałem że peknę.

Helpful message? + -

Back to top
   
hylos
Poziom 12
Poziom 12


Joined: 17 Jul 2003
Posts: 97
Location: Sosnowiec

Post#8 Post from the author of the topic 26 Apr 2005 20:24   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


a moze Euroscan pojdzie http://www.viaken.pl/index.php?page=shop/flypage&product_id=59&category_id=5f4e7e2908f708973fb912dcce1a7506&option=com_phpshop ?
ogolnie szukam czegos wzglednie taniego

Helpful message? + -

Back to top
   
MarioRz
Poziom 15
Poziom 15


Joined: 24 Feb 2005
Posts: 204
Location: rzeszów

Post#9 26 Apr 2005 20:47   

Peugeot 406 HDI - interfejs


widziałem u kolego taki testerek gość robi to chyba z wrocławia coś z rodzaju (tomex) albo coś takiego
jest na wyjmowane kasetki obsługuje PSA i Fiata
ale tylko silnik koszt 800 zł + 500 za urzadzenie

Helpful message? + -

Back to top
   
monterek3
Poziom 15
Poziom 15


Joined: 15 Mar 2003
Posts: 223
Location: Gorzów Wlkp

Post#10 27 Apr 2005 22:52   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Pod 406 do silnika HDi fajnie chodzi ScanTool. Wiem bo sprawdzałem.

Pozdrowionka

Dodano po 38 [sekundy]:

Pod 406 do silnika HDi fajnie chodzi ScanTool. Wiem bo sprawdzałem.

Pozdrowionka

Helpful message? + -

Back to top
   
m4341
Poziom 13
Poziom 13


Joined: 21 Feb 2003
Posts: 140
Location: Oleśnica

Post#11 21 May 2005 09:06   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Panowie trzeba sprawdzić jaki sterownik tym zarządza ? i dobrać reszte

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 21 May 2005 09:06   





Back to top
   
hylos
Poziom 12
Poziom 12


Joined: 17 Jul 2003
Posts: 97
Location: Sosnowiec

Post#12 Post from the author of the topic 21 May 2005 12:14   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


on jest na Boschu - czy to cos pomoze ?

Helpful message? + -

Back to top
   
AdamAP
Poziom 10
Poziom 10


Joined: 11 Nov 2003
Posts: 54

Post#13 21 May 2005 17:11   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Eurocan robi go dosyć porządnie. Silnik 110 kM jest w danych 406, a 90kM
trzeba utawić z 306, lub Partnera. Robiłem 406 z 2001 r. Z benzynowych robi też 1,8 z 2002r. Robi też ABS i poduszki.
Adam

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Auto Electronics and Electrical -> Peugeot 406 HDI - interfejs
Page 1 of 1
Similar topics
Peugeot 406 HDI 2000r. interfejs (9)
Interfejs diagnostyczny Peugeot 406 2.0 HDI 2001r FL (3)
Peugeot 406 2.0 HDI - Czy pasuje skrzynia do 406 2.0 HDI 2001r 90km z 307 (1)
Peugeot 406 - Peugeot 406 2.0 HDI Podniesiona moc, skrzynia 6 (3)
peugeot 406, 2l HDI (7)
Peugeot 406 hdi 2.0 kłopoty (14)
przepłwomierz peugeot 406 hdi (1)
Rozrusznik Peugeot 406 HDI 2.0 99\' (3)
Peugeot 406 2.0 hdi sprzęgło (10)
Peugeot 406 HDi 2.0 2003r (9)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.063 seconds

elektroda.pl topic RSS feed