Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Peugeot 406 HDI - interfejs


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika -> Peugeot 406 HDI - interfejs
Autor
Wiadomość
hylos
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 17 Lip 2003
Posty: 97
Miasto: Sosnowiec

Post#1 Post autora tematu 26 Kwi 2005 15:38   

Peugeot 406 HDI - interfejs


Witam,

od ponad tygodnia wertuje internet w poszukiwaniu odpowiedniego interfejsu do mojego auta. Czy ktos z Was wie jakim interfejsem bede mogl odczytac i skasowac bledy w tym aucie ? Proste interfejsy zbudowane na MAX232 podobno moga tylko odczytac bledy, ale nie moga skasowac. Samochod jest z 2000 roku

Irek
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Kwi 2005 15:38   





Powrót do góry
   
Gość
Poziom 26
Poziom 26





Post#2 26 Kwi 2005 15:58   

Peugeot 406 HDI - interfejs


Tak,jest,kup KTS520 i pieknie tego hadeika zrobi.
Powrót do góry
   
hylos
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 17 Lip 2003
Posty: 97
Miasto: Sosnowiec

Post#3 Post autora tematu 26 Kwi 2005 16:12   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


a cos w mniejszej cenie ? moze jakis VAG lub euroscan ?
Powrót do góry
   
Gość
Poziom 26
Poziom 26





Post#4 26 Kwi 2005 16:16   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


hylos napisał:
? moze jakis VAG



Mam wrażenie że nie wiesz o co pytasz.VAG jest do pojazdów koncernu VW\Audi.
Co peugeot ma wspólnego z nimi?
Powrót do góry
   
hylos
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 17 Lip 2003
Posty: 97
Miasto: Sosnowiec

Post#5 Post autora tematu 26 Kwi 2005 16:31   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


tak, to wiem ale niektorzy sprzedawcy z interentu twierdza ze moga one tez obsluzyc niektore modele z grupy PSA. Jednak na moje konkretne zapytanie nikt z tych sprzedawcow nie dal mi jasnej odpowiedzi, dlatego pytam tutaj :)

Irek

Dodano po 3 [minuty]:

dam przyklad http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48680961 - niby grupa VW, a jednak reklamuje ze inne tez robi
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Kwi 2005 16:31   





Powrót do góry
   
Stanisław Chwalisz
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 02 Paź 2004
Posty: 1471
Miasto: Szczecin

Post#6 26 Kwi 2005 19:56   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Chwyt reklamowy poniżej pasa,to brednie nie wierz w to.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Kwi 2005 19:56   





Powrót do góry
   
Gość
Poziom 26
Poziom 26





Post#7 26 Kwi 2005 20:02   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Dokładnie tak jak napisał Stanisław.Jak jeszcze przeczytałem to "Opel" to myślałem że peknę.
Powrót do góry
   
hylos
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 17 Lip 2003
Posty: 97
Miasto: Sosnowiec

Post#8 Post autora tematu 26 Kwi 2005 20:24   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


a moze Euroscan pojdzie http://www.viaken.pl/index.php?page=shop/flypage&product_id=59&category_id=5f4e7e2908f708973fb912dcce1a7506&option=com_phpshop ?
ogolnie szukam czegos wzglednie taniego
Powrót do góry
   
MarioRz
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 24 Lut 2005
Posty: 207
Miasto: rzeszów

Post#9 26 Kwi 2005 20:47   

Peugeot 406 HDI - interfejs


widziałem u kolego taki testerek gość robi to chyba z wrocławia coś z rodzaju (tomex) albo coś takiego
jest na wyjmowane kasetki obsługuje PSA i Fiata
ale tylko silnik koszt 800 zł + 500 za urzadzenie
Powrót do góry
   
monterek3
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 15 Mar 2003
Posty: 224
Miasto: Gorzów Wlkp

Post#10 27 Kwi 2005 22:52   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Pod 406 do silnika HDi fajnie chodzi ScanTool. Wiem bo sprawdzałem.

Pozdrowionka

Dodano po 38 [sekundy]:

Pod 406 do silnika HDi fajnie chodzi ScanTool. Wiem bo sprawdzałem.

Pozdrowionka
Powrót do góry
   
m4341
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 21 Lut 2003
Posty: 140
Miasto: Oleśnica

Post#11 21 Maj 2005 09:06   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Panowie trzeba sprawdzić jaki sterownik tym zarządza ? i dobrać reszte
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 21 Maj 2005 09:06   





Powrót do góry
   
hylos
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 17 Lip 2003
Posty: 97
Miasto: Sosnowiec

Post#12 Post autora tematu 21 Maj 2005 12:14   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


on jest na Boschu - czy to cos pomoze ?
Powrót do góry
   
AdamAP
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 11 Lis 2003
Posty: 54

Post#13 21 Maj 2005 17:11   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Eurocan robi go dosyć porządnie. Silnik 110 kM jest w danych 406, a 90kM
trzeba utawić z 306, lub Partnera. Robiłem 406 z 2001 r. Z benzynowych robi też 1,8 z 2002r. Robi też ABS i poduszki.
Adam
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika -> Peugeot 406 HDI - interfejs
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.069 seconds

elektroda.pl temat RSS 

opony