Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Peugeot 406 HDI - interfejs


  Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Auto Electronics and Electrical ->Peugeot 406 HDI - interfejs Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
hylos
Level 12
Location: Sosnowiec
Joined: 17 Jul 2003
Posts: 97
Post rating: 2
hylos
Level 12
Post#1 26 Apr 2005 15:38  Topic author   

Peugeot 406 HDI - interfejs


Witam,

od ponad tygodnia wertuje internet w poszukiwaniu odpowiedniego interfejsu do mojego auta. Czy ktos z Was wie jakim interfejsem bede mogl odczytac i skasowac bledy w tym aucie ? Proste interfejsy zbudowane na MAX232 podobno moga tylko odczytac bledy, ale nie moga skasowac. Samochod jest z 2000 roku

Irek

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Removed
Removed
Post#2 26 Apr 2005 15:58    

Peugeot 406 HDI - interfejs


Tak,jest,kup KTS520 i pieknie tego hadeika zrobi.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
hylos
Level 12
Location: Sosnowiec
Joined: 17 Jul 2003
Posts: 97
Post rating: 2
hylos
Level 12
Post#3 26 Apr 2005 16:12  Topic author   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


a cos w mniejszej cenie ? moze jakis VAG lub euroscan ?

Helpful post? + 0
Back to top
Removed
Removed
Post#4 26 Apr 2005 16:16    

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


hylos wrote:
? moze jakis VAG



Mam wrażenie że nie wiesz o co pytasz.VAG jest do pojazdów koncernu VW\Audi.
Co peugeot ma wspólnego z nimi?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
hylos
Level 12
Location: Sosnowiec
Joined: 17 Jul 2003
Posts: 97
Post rating: 2
hylos
Level 12
Post#5 26 Apr 2005 16:31  Topic author   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


tak, to wiem ale niektorzy sprzedawcy z interentu twierdza ze moga one tez obsluzyc niektore modele z grupy PSA. Jednak na moje konkretne zapytanie nikt z tych sprzedawcow nie dal mi jasnej odpowiedzi, dlatego pytam tutaj :)

Irek

Dodano po 3 [minuty]:

dam przyklad http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48680961 - niby grupa VW, a jednak reklamuje ze inne tez robi

Helpful post? + 0
Back to top
Stanisław Chwalisz
Spec od samochodów
Location: Szczecin
Joined: 02 Oct 2004
Posts: 1892
Helped: 171
Post rating: 8
Stanisław Chwalisz
Spec od samochodów
Post#6 26 Apr 2005 19:56    

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Chwyt reklamowy poniżej pasa,to brednie nie wierz w to.

Helpful post? + 0
Back to top
Removed
Removed
Post#7 26 Apr 2005 20:02    

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Dokładnie tak jak napisał Stanisław.Jak jeszcze przeczytałem to "Opel" to myślałem że peknę.

Helpful post? + 0
Back to top
hylos
Level 12
Location: Sosnowiec
Joined: 17 Jul 2003
Posts: 97
Post rating: 2
hylos
Level 12
Post#8 26 Apr 2005 20:24  Topic author   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


a moze Euroscan pojdzie http://www.viaken.pl/index.php?page=shop/flypage&product_id=59&category_id=5f4e7e2908f708973fb912dcce1a7506&option=com_phpshop ?
ogolnie szukam czegos wzglednie taniego

Helpful post? + 0
Back to top
MarioRz
Level 18
Location: rzeszów
Joined: 24 Feb 2005
Posts: 204
Helped: 30
Post rating: 3
MarioRz
Level 18
Post#9 26 Apr 2005 20:47    

Peugeot 406 HDI - interfejs


widziałem u kolego taki testerek gość robi to chyba z wrocławia coś z rodzaju (tomex) albo coś takiego
jest na wyjmowane kasetki obsługuje PSA i Fiata
ale tylko silnik koszt 800 zł + 500 za urzadzenie

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
monterek3
Level 15
Location: Gorzów Wlkp
Joined: 15 Mar 2003
Posts: 223
Helped: 8
Post rating: 4
monterek3
Level 15
Post#10 27 Apr 2005 22:52    

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Pod 406 do silnika HDi fajnie chodzi ScanTool. Wiem bo sprawdzałem.

Pozdrowionka

Dodano po 38 [sekundy]:

Pod 406 do silnika HDi fajnie chodzi ScanTool. Wiem bo sprawdzałem.

Pozdrowionka

Helpful post? + 0
Back to top
m4341
Level 14
Location: Oleśnica
Joined: 21 Feb 2003
Posts: 140
Helped: 1
Post rating: 2
m4341
Level 14
Post#11 21 May 2005 09:06    

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Panowie trzeba sprawdzić jaki sterownik tym zarządza ? i dobrać reszte

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
hylos
Level 12
Location: Sosnowiec
Joined: 17 Jul 2003
Posts: 97
Post rating: 2
hylos
Level 12
Post#12 21 May 2005 12:14  Topic author   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


on jest na Boschu - czy to cos pomoze ?

Helpful post? + 0
Back to top
AdamAP
Level 10
Joined: 11 Nov 2003
Posts: 54
Helped: 2
AdamAP
Level 10
Post#13 21 May 2005 17:11    

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Eurocan robi go dosyć porządnie. Silnik 110 kM jest w danych 406, a 90kM
trzeba utawić z 306, lub Partnera. Robiłem 406 z 2001 r. Z benzynowych robi też 1,8 z 2002r. Robi też ABS i poduszki.
Adam

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Auto Electronics and Electrical -> Peugeot 406 HDI - interfejs
Page 1 of 1

Similar topics to peugeot 406 HDI - interfejs

Peugeot 406 HDI 2000r. interfejs (9)
Interfejs diagnostyczny Peugeot 406 2.0 HDI 2001r FL (3)
Peugeot 406 2.0 HDI - Czy pasuje skrzynia do 406 2.0 HDI 2001r 90km z 307 (1)
Peugeot 406 - Peugeot 406 2.0 HDI Podniesiona moc, skrzynia 6 (3)
peugeot 406, 2l HDI (7)
Peugeot 406 hdi 2.0 kłopoty (14)
przepłwomierz peugeot 406 hdi (1)
Rozrusznik Peugeot 406 HDI 2.0 99\' (3)
Peugeot 406 2.0 hdi sprzęgło (10)
Peugeot 406 HDi 2.0 2003r (9)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.074 seconds