Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Peugeot 406 HDI - interfejs


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika -> Peugeot 406 HDI - interfejs
Autor
Wiadomość
hylos
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 17 Lip 2003
Posty: 97
Miasto: Sosnowiec

Post#1 Post autora tematu 26 Kwi 2005 15:38   

Peugeot 406 HDI - interfejs


Witam,

od ponad tygodnia wertuje internet w poszukiwaniu odpowiedniego interfejsu do mojego auta. Czy ktos z Was wie jakim interfejsem bede mogl odczytac i skasowac bledy w tym aucie ? Proste interfejsy zbudowane na MAX232 podobno moga tylko odczytac bledy, ale nie moga skasowac. Samochod jest z 2000 roku

Irek
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Kwi 2005 15:38   





Powrót do góry
   
Usunięty






Post#2 26 Kwi 2005 15:58   

Peugeot 406 HDI - interfejs


Tak,jest,kup KTS520 i pieknie tego hadeika zrobi.
Powrót do góry
   
hylos
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 17 Lip 2003
Posty: 97
Miasto: Sosnowiec

Post#3 Post autora tematu 26 Kwi 2005 16:12   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


a cos w mniejszej cenie ? moze jakis VAG lub euroscan ?
Powrót do góry
   
Usunięty






Post#4 26 Kwi 2005 16:16   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


hylos napisał:
? moze jakis VAG



Mam wrażenie że nie wiesz o co pytasz.VAG jest do pojazdów koncernu VW\Audi.
Co peugeot ma wspólnego z nimi?
Powrót do góry
   
hylos
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 17 Lip 2003
Posty: 97
Miasto: Sosnowiec

Post#5 Post autora tematu 26 Kwi 2005 16:31   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


tak, to wiem ale niektorzy sprzedawcy z interentu twierdza ze moga one tez obsluzyc niektore modele z grupy PSA. Jednak na moje konkretne zapytanie nikt z tych sprzedawcow nie dal mi jasnej odpowiedzi, dlatego pytam tutaj :)

Irek

Dodano po 3 [minuty]:

dam przyklad http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48680961 - niby grupa VW, a jednak reklamuje ze inne tez robi
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Kwi 2005 16:31   





Powrót do góry
   
Stanisław Chwalisz
Spec od samochodów
Spec od samochodów


Dołączył: 02 Paź 2004
Posty: 1470
Miasto: Szczecin

Post#6 26 Kwi 2005 19:56   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Chwyt reklamowy poniżej pasa,to brednie nie wierz w to.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Kwi 2005 19:56   





Powrót do góry
   
Usunięty






Post#7 26 Kwi 2005 20:02   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Dokładnie tak jak napisał Stanisław.Jak jeszcze przeczytałem to "Opel" to myślałem że peknę.
Powrót do góry
   
hylos
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 17 Lip 2003
Posty: 97
Miasto: Sosnowiec

Post#8 Post autora tematu 26 Kwi 2005 20:24   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


a moze Euroscan pojdzie http://www.viaken.pl/index.php?page=shop/flypage&product_id=59&category_id=5f4e7e2908f708973fb912dcce1a7506&option=com_phpshop ?
ogolnie szukam czegos wzglednie taniego
Powrót do góry
   
MarioRz
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 24 Lut 2005
Posty: 204
Miasto: rzeszów

Post#9 26 Kwi 2005 20:47   

Peugeot 406 HDI - interfejs


widziałem u kolego taki testerek gość robi to chyba z wrocławia coś z rodzaju (tomex) albo coś takiego
jest na wyjmowane kasetki obsługuje PSA i Fiata
ale tylko silnik koszt 800 zł + 500 za urzadzenie
Powrót do góry
   
monterek3
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 15 Mar 2003
Posty: 224
Miasto: Gorzów Wlkp

Post#10 27 Kwi 2005 22:52   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Pod 406 do silnika HDi fajnie chodzi ScanTool. Wiem bo sprawdzałem.

Pozdrowionka

Dodano po 38 [sekundy]:

Pod 406 do silnika HDi fajnie chodzi ScanTool. Wiem bo sprawdzałem.

Pozdrowionka
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 27 Kwi 2005 22:52   





Powrót do góry
   
m4341
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 21 Lut 2003
Posty: 140
Miasto: Oleśnica

Post#11 21 Maj 2005 09:06   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Panowie trzeba sprawdzić jaki sterownik tym zarządza ? i dobrać reszte
Powrót do góry
   
hylos
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 17 Lip 2003
Posty: 97
Miasto: Sosnowiec

Post#12 Post autora tematu 21 Maj 2005 12:14   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


on jest na Boschu - czy to cos pomoze ?
Powrót do góry
   
AdamAP
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 11 Lis 2003
Posty: 54

Post#13 21 Maj 2005 17:11   

Re: Peugeot 406 HDI - interfejs


Eurocan robi go dosyć porządnie. Silnik 110 kM jest w danych 406, a 90kM
trzeba utawić z 306, lub Partnera. Robiłem 406 z 2001 r. Z benzynowych robi też 1,8 z 2002r. Robi też ABS i poduszki.
Adam
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika -> Peugeot 406 HDI - interfejs
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Peugeot 406 HDI 2000r. interfejs (9)
Interfejs diagnostyczny Peugeot 406 2.0 HDI 2001r FL (3)
Peugeot 406 2.0 HDI - Czy pasuje skrzynia do 406 2.0 HDI 2001r 90km z 307 (1)
Peugeot 406 - Peugeot 406 2.0 HDI Podniesiona moc, skrzynia 6 (3)
peugeot 406, 2l HDI (7)
Peugeot 406 hdi 2.0 kłopoty (14)
przepłwomierz peugeot 406 hdi (1)
Rozrusznik Peugeot 406 HDI 2.0 99\' (3)
Peugeot 406 2.0 hdi sprzęgło (10)
Peugeot 406 HDi 2.0 2003r (9)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.09 seconds

elektroda.pl temat RSS 

opony