FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Zabezpieczenie radiowe samochodu

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Radio communication equipment Service -> Zabezpieczenie radiowe samochodu
Author
Poziom 2
Poziom 2

Post#31 12 Sep 2005 11:13   

Re: Zabezpieczenie radiowe samochodu

Witam,

No proszę, od jakiegoś roku używam OpenTracker'a i myślałem, że sam jestem ;-) Ciekaw jestem czy korzystałeś z gotowego procesora czy go może sam programowałeś. Ciekaw też jestem jaki rodzaj rezonatora zastosowałeś.

Pozdrawiam,

Grzegorz
Back to top

daxeno
Poziom 10
Poziom 10

Post#32 18 Sep 2005 22:46   

Re: Zabezpieczenie radiowe samochodu

Open tracker jest o wiele lepszy niż Tiny Trak , gdyż przy TT miałem problemy z tym , iż za nic nie chał nadac na tej czestotliwosci z tabelki jaka ustawiałem (wg. DK7IN) na sofcie 1.6

Kwarc kupiłem tu : http://www.proton.com.pl/element.php?nazwa=96866
zwykły rezonator kwarcowy .... żaden ceramiczny (taki zalecany jest do TT)
Procesor zaprogramował mi znajomy mojego ojca prowadzacy serwis RTV.
Poprostu nie opłacało mi się robic rogramatora (tego co na stronce) ze względu na to , że to tylko jedna sztuka procka do wgrania bootloadera.
Procek kupiłem na stronce Freescale. Założyłem konto na Freescale i kliknąłem Order Sample .... i po sprawie (fart ze akurat ten procek mozna bbyło zamowić pojedyńczą sztuką , bo za Chiny nie mogłem go dostać w Polsce , ani Piekarz , TME i inne). A ty gdzie wycudowałeś procek ?

PS. Najpierw chciałem kupić zaprogramowany na stronie opentracker'a ... , i napisałem e-mail do kolesia czy akceptuje przelewy bankowe ... i nic ... kompletny brak odpowiedzi.... (hahah NIE myśl przypadkiem ,że po polsku mu to napisałem i dlatego nie odpowiedział hehehe .Oczywiście - e-mail był po angielsku :) ) ... Facet porostu mnie olał , jak napisałem tam , że jestem z Polski (wysylałem mail 2 razy )
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Radio communication equipment Service -> Zabezpieczenie radiowe samochodu
Page 2 of 2 Go to page Previous  1, 2
Similar topics
sterowanie radiowe bramy garazowej z samochodu (2)

Page generation time: 0.066 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed