Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



eMule serwer zajęty


  Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software ->eMule serwer zajęty Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
Amigo201
Level 16
Location: Anglia/Polska/Suwałki
Joined: 27 Dec 2004
Posts: 254
Helped: 4
Post rating: 1
Amigo201
Level 16
Post#1 28 May 2005 12:56  Topic author   

eMule serwer zajęty


przy uruchamianiu komputera i autostarcie eMule wyskakuje komunikat serwer zajęty
(nie można ukończyć tej czynności
gdyż inny program jest zajęty
wybież przycisk przełączna
aby uaktywnić zajęty program

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
krzysztof_0
Level 11
Joined: 09 Jan 2003
Posts: 78
Post rating: 2
krzysztof_0
Level 11
Post#2 28 May 2005 13:10    

Re: eMule serwer zajęty


Witam :-)
Dlaczego eMule? przeciesz edonkey ver.0.52 jest o wiele lepszy,przetestowałem wszystkie wersje eMule i żadna z nich nie chodziła poprawnie przynajmniej u mnie, transfery na edonkey 0.52 dochodzą 100 kilo na neostradzie 512 :-)

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
doxent
Level 21
Location: Kosmos
Joined: 10 Apr 2003
Posts: 562
Helped: 15
Post rating: 8
doxent
Level 21
Post#3 30 May 2005 17:45    

eMule serwer zajęty


u mnie niestety provider trafil na blackliste ze wzgledu na duza liczbe low-id connections i niestety nie idzie sie wogole polaczyc zarowno z emule jak i donkey'em.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Bartlomiej Nogiec
Level 11
Location: Dąbrowa Górnicza
Joined: 29 May 2004
Posts: 41
Bartlomiej Nogiec
Level 11
Post#4 30 May 2005 19:26    

Re: eMule serwer zajęty


doxent wrote:
u mnie niestety provider trafil na blackliste ze wzgledu na duza liczbe low-id connections i niestety nie idzie się wogole polaczyc zarowno z emule jak i donkey'em.


Tak tylko ze chyba admini danych serwerow po okresie np. miesiaca kasuja dane IP z blacklisty i mozna sie smialo polaczyc. Wiec glowa do gory ;)

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
henryk_o
Level 13
Location: Lublin
Joined: 12 Dec 2004
Posts: 127
Helped: 9
Post rating: 1
henryk_o
Level 13
Post#5 30 May 2005 22:13    

Re: eMule serwer zajęty


Bartlomiej Nogiec wrote:
doxent wrote:
u mnie niestety provider trafil na blackliste ze wzgledu na duza liczbe low-id connections i niestety nie idzie się wogole polaczyc zarowno z emule jak i donkey'em.


Tak tylko ze chyba admini danych serwerow po okresie np. miesiaca kasuja dane IP z blacklisty i mozna się smialo polaczyc. Wiec glowa do gory ;)


Chłopie po jakim miesiącu i jacy admini.
:)
IP z blacklist`y są usuwane po kilku godzinach- automatycznie, jak trafisz na blacklist`e to trzeba się na te kilka godzin połączyć ze słabszym serwerem a potem powrócić do dawnego serwera.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Gufa
Level 10
Joined: 01 Jul 2002
Posts: 33
Helped: 1
Gufa
Level 10
Post#6 31 May 2005 11:10    

Re: eMule serwer zajęty


jak masz poblokowane porty w emule to lepiej na torrenta

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> eMule serwer zajęty
Page 1 of 1

Similar topics to eMule serwer zajęty

WinXP Serwer zajęty - Podejrzenie infekcji pozostałej po weelsof (2)
win xp - Serwer zajęty: Nie można ukończyć tej czynności... (2)
eMule - Co daje Web Serwer?? (1)
Emule, zablokowany serwer Razorback2. Wyszukiwanie. (5)
Emule serwer aktualizacja przy starcie (5)
Zajęty procesor? (13)
Port com zajęty (2)
Windows XP i zajęty port COM2. (2)
Po uruchomieniu XP komputer długo czymś zajęty (17)
voip + dwóch operatorów = sygnał \'zajęty\' (11)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.116 seconds