Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

eMule serwer zajęty


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> eMule serwer zajęty
Author
Message
Amigo201
Poziom 15
Poziom 15


Joined: 27 Dec 2004
Posts: 255
Location: Anglia/Polska/Suwałki

Post#1 Post from the author of the topic 28 May 2005 12:56   

eMule serwer zajęty


przy uruchamianiu komputera i autostarcie eMule wyskakuje komunikat serwer zajęty
(nie można ukończyć tej czynności
gdyż inny program jest zajęty
wybież przycisk przełączna
aby uaktywnić zajęty program

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 28 May 2005 12:56   





Back to top
   
krzysztof_0
Poziom 11
Poziom 11


Joined: 09 Jan 2003
Posts: 78

Post#2 28 May 2005 13:10   

Re: eMule serwer zajęty


Witam Smile
Dlaczego eMule? przeciesz edonkey ver.0.52 jest o wiele lepszy,przetestowałem wszystkie wersje eMule i żadna z nich nie chodziła poprawnie przynajmniej u mnie, transfery na edonkey 0.52 dochodzą 100 kilo na neostradzie 512 Smile

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 28 May 2005 13:10   





Back to top
   
doxent
Poziom 18
Poziom 18


Joined: 10 Apr 2003
Posts: 555
Location: Kosmos

Post#3 30 May 2005 17:45   

eMule serwer zajęty


u mnie niestety provider trafil na blackliste ze wzgledu na duza liczbe low-id connections i niestety nie idzie sie wogole polaczyc zarowno z emule jak i donkey'em.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 30 May 2005 17:45   





Back to top
   
Bartlomiej Nogiec
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 29 May 2004
Posts: 41
Location: Dąbrowa Górnicza

Post#4 30 May 2005 19:26   

Re: eMule serwer zajęty


doxent wrote:
u mnie niestety provider trafil na blackliste ze wzgledu na duza liczbe low-id connections i niestety nie idzie się wogole polaczyc zarowno z emule jak i donkey'em.


Tak tylko ze chyba admini danych serwerow po okresie np. miesiaca kasuja dane IP z blacklisty i mozna sie smialo polaczyc. Wiec glowa do gory Wink

Helpful message? + -

Back to top
   
henryk_o
Poziom 13
Poziom 13


Joined: 12 Dec 2004
Posts: 127
Location: Lublin

Post#5 30 May 2005 22:13   

Re: eMule serwer zajęty


Bartlomiej Nogiec wrote:
doxent wrote:
u mnie niestety provider trafil na blackliste ze wzgledu na duza liczbe low-id connections i niestety nie idzie się wogole polaczyc zarowno z emule jak i donkey'em.


Tak tylko ze chyba admini danych serwerow po okresie np. miesiaca kasuja dane IP z blacklisty i mozna się smialo polaczyc. Wiec glowa do gory Wink


Chłopie po jakim miesiącu i jacy admini.
Smile
IP z blacklist`y są usuwane po kilku godzinach- automatycznie, jak trafisz na blacklist`e to trzeba się na te kilka godzin połączyć ze słabszym serwerem a potem powrócić do dawnego serwera.

Helpful message? + -

Back to top
   
Gufa
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 01 Jul 2002
Posts: 33

Post#6 31 May 2005 11:10   

Re: eMule serwer zajęty


jak masz poblokowane porty w emule to lepiej na torrenta

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> eMule serwer zajęty
Page 1 of 1
Similar topics
WinXP Serwer zajęty - Podejrzenie infekcji pozostałej po weelsof (2)
win xp - Serwer zajęty: Nie można ukończyć tej czynności... (2)
eMule - Co daje Web Serwer?? (1)
Emule, zablokowany serwer Razorback2. Wyszukiwanie. (5)
Emule serwer aktualizacja przy starcie (5)
Zajęty procesor? (13)
Port com zajęty (2)
Windows XP i zajęty port COM2. (2)
Po uruchomieniu XP komputer długo czymś zajęty (17)
voip + dwóch operatorów = sygnał \'zajęty\' (11)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.039 seconds

elektroda.pl topic RSS feed