Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



eMule serwer zajęty


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software ->eMule serwer zajęty Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
Amigo201
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 255
Miasto: Anglia/Polska/Suwałki

Amigo201
Poziom 15
Post#1 Post autora tematu 28 Maj 2005 12:56   

eMule serwer zajęty


przy uruchamianiu komputera i autostarcie eMule wyskakuje komunikat serwer zajęty
(nie można ukończyć tej czynności
gdyż inny program jest zajęty
wybież przycisk przełączna
aby uaktywnić zajęty program

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 28 Maj 2005 12:56   



Powrót do góry
krzysztof_0
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 09 Sty 2003
Posty: 78

krzysztof_0
Poziom 11
Post#2 28 Maj 2005 13:10   

Re: eMule serwer zajęty


Witam Smile
Dlaczego eMule? przeciesz edonkey ver.0.52 jest o wiele lepszy,przetestowałem wszystkie wersje eMule i żadna z nich nie chodziła poprawnie przynajmniej u mnie, transfery na edonkey 0.52 dochodzą 100 kilo na neostradzie 512 Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 28 Maj 2005 13:10   



Powrót do góry
doxent
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 10 Kwi 2003
Posty: 554
Miasto: Kosmos

doxent
Poziom 18
Post#3 30 Maj 2005 17:45   

eMule serwer zajęty


u mnie niestety provider trafil na blackliste ze wzgledu na duza liczbe low-id connections i niestety nie idzie sie wogole polaczyc zarowno z emule jak i donkey'em.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 30 Maj 2005 17:45   



Powrót do góry
Bartlomiej Nogiec
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 29 Maj 2004
Posty: 41
Miasto: Dąbrowa Górnicza

Bartlomiej Nogiec
Poziom 9
Post#4 30 Maj 2005 19:26   

Re: eMule serwer zajęty


doxent napisał:
u mnie niestety provider trafil na blackliste ze wzgledu na duza liczbe low-id connections i niestety nie idzie się wogole polaczyc zarowno z emule jak i donkey'em.


Tak tylko ze chyba admini danych serwerow po okresie np. miesiaca kasuja dane IP z blacklisty i mozna sie smialo polaczyc. Wiec glowa do gory Wink

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 30 Maj 2005 19:26   



Powrót do góry
henryk_o
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 12 Gru 2004
Posty: 127
Miasto: Lublin

henryk_o
Poziom 13
Post#5 30 Maj 2005 22:13   

Re: eMule serwer zajęty


Bartlomiej Nogiec napisał:
doxent napisał:
u mnie niestety provider trafil na blackliste ze wzgledu na duza liczbe low-id connections i niestety nie idzie się wogole polaczyc zarowno z emule jak i donkey'em.


Tak tylko ze chyba admini danych serwerow po okresie np. miesiaca kasuja dane IP z blacklisty i mozna się smialo polaczyc. Wiec glowa do gory Wink


Chłopie po jakim miesiącu i jacy admini.
Smile
IP z blacklist`y są usuwane po kilku godzinach- automatycznie, jak trafisz na blacklist`e to trzeba się na te kilka godzin połączyć ze słabszym serwerem a potem powrócić do dawnego serwera.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 30 Maj 2005 22:13   



Powrót do góry
Gufa
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 01 Lip 2002
Posty: 33

Gufa
Poziom 9
Post#6 31 Maj 2005 11:10   

Re: eMule serwer zajęty


jak masz poblokowane porty w emule to lepiej na torrenta

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software -> eMule serwer zajęty
Strona 1 z 1
Podobne tematy
WinXP Serwer zajęty - Podejrzenie infekcji pozostałej po weelsof (2)
win xp - Serwer zajęty: Nie można ukończyć tej czynności... (2)
eMule - Co daje Web Serwer?? (1)
Emule, zablokowany serwer Razorback2. Wyszukiwanie. (5)
Emule serwer aktualizacja przy starcie (5)
Zajęty procesor? (13)
Port com zajęty (2)
Windows XP i zajęty port COM2. (2)
Po uruchomieniu XP komputer długo czymś zajęty (17)
voip + dwóch operatorów = sygnał \'zajęty\' (11)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.138 seconds

elektroda.pl temat RSS