Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

eMule serwer zajęty


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> eMule serwer zajęty
Autor
Wiadomość
Amigo201
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 254
Miasto: Anglia/Polska/Suwałki

Post#1 Post autora tematu 28 Maj 2005 12:56   

eMule serwer zajęty


przy uruchamianiu komputera i autostarcie eMule wyskakuje komunikat serwer zajęty
(nie można ukończyć tej czynności
gdyż inny program jest zajęty
wybież przycisk przełączna
aby uaktywnić zajęty program
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 28 Maj 2005 12:56   





Powrót do góry
   
krzysztof_0
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 09 Sty 2003
Posty: 78

Post#2 28 Maj 2005 13:10   

Re: eMule serwer zajęty


Witam :-)
Dlaczego eMule? przeciesz edonkey ver.0.52 jest o wiele lepszy,przetestowałem wszystkie wersje eMule i żadna z nich nie chodziła poprawnie przynajmniej u mnie, transfery na edonkey 0.52 dochodzą 100 kilo na neostradzie 512 :-)
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 28 Maj 2005 13:10   





Powrót do góry
   
doxent
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 10 Kwi 2003
Posty: 552
Miasto: Kosmos

Post#3 30 Maj 2005 17:45   

eMule serwer zajęty


u mnie niestety provider trafil na blackliste ze wzgledu na duza liczbe low-id connections i niestety nie idzie sie wogole polaczyc zarowno z emule jak i donkey'em.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 30 Maj 2005 17:45   





Powrót do góry
   
Bartlomiej Nogiec
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 29 Maj 2004
Posty: 41
Miasto: Dąbrowa Górnicza

Post#4 30 Maj 2005 19:26   

Re: eMule serwer zajęty


doxent napisał:
u mnie niestety provider trafil na blackliste ze wzgledu na duza liczbe low-id connections i niestety nie idzie się wogole polaczyc zarowno z emule jak i donkey'em.


Tak tylko ze chyba admini danych serwerow po okresie np. miesiaca kasuja dane IP z blacklisty i mozna sie smialo polaczyc. Wiec glowa do gory ;)
Powrót do góry
   
henryk_o
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 12 Gru 2004
Posty: 126
Miasto: Lublin

Post#5 30 Maj 2005 22:13   

Re: eMule serwer zajęty


Bartlomiej Nogiec napisał:
doxent napisał:
u mnie niestety provider trafil na blackliste ze wzgledu na duza liczbe low-id connections i niestety nie idzie się wogole polaczyc zarowno z emule jak i donkey'em.


Tak tylko ze chyba admini danych serwerow po okresie np. miesiaca kasuja dane IP z blacklisty i mozna się smialo polaczyc. Wiec glowa do gory ;)


Chłopie po jakim miesiącu i jacy admini.
:)
IP z blacklist`y są usuwane po kilku godzinach- automatycznie, jak trafisz na blacklist`e to trzeba się na te kilka godzin połączyć ze słabszym serwerem a potem powrócić do dawnego serwera.
Powrót do góry
   
Gufa
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 01 Lip 2002
Posty: 33

Post#6 31 Maj 2005 11:10   

Re: eMule serwer zajęty


jak masz poblokowane porty w emule to lepiej na torrenta
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> eMule serwer zajęty
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.062 seconds

elektroda.pl temat RSS