Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

panasonic tx28mk1p/m jaki procesor


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> TV Serwis -> panasonic tx28mk1p/m jaki procesor
Autor
Wiadomość
TOMMOT
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 07 Sty 2004
Posty: 143

Post#1 Post autora tematu 31 Maj 2005 17:23   

panasonic tx28mk1p/m jaki procesor


witam mam taki dylemat po naiwnej walce z telewizorem (myslalem ze to nie procek) postanowilem podmienic procesor wizji ale tu moje zaskoczenie bo wszyscy na forum mowia ze ta siedzi procek vdp3008bpp a u mnie siedzi 3112b c2 MICRONAS i teraz czy kupować ten 3112 czy 3108 dodam ze to znaczna róznica w cenie wiec nie wiem co zrobić jakby ktos miał doradzić to bede wdzieczny .
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Maj 2005 17:23   





Powrót do góry
   
jareks11
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 08 Kwi 2005
Posty: 206
Miasto: Katowice

Post#2 31 Maj 2005 20:00pomocny post - solucja   

Re: panasonic tx28mk1p/m jaki procesor


Witam. Te dwa procesory mogą pracować zamiennie . Tzn za 3108B C2 można podstawić 3112. Powodzenia
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Maj 2005 20:00pomocny post - solucja   





Powrót do góry
   
TOMMOT
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 07 Sty 2004
Posty: 143

Post#3 Post autora tematu 01 Cze 2005 07:55   

Re: panasonic tx28mk1p/m jaki procesor


a czy zamiast vdp3112b c2 moge podstawić VDP3108B-ITT bo taki jest w sklepie porsze o szybka odpowiedz z góry dzieki.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> TV Serwis -> panasonic tx28mk1p/m jaki procesor
Strona 1 z 1
Podobne tematy
panasonic tx28mk1p (2)
Panasonic TX28MK1P problem z procesorem (2)
Panasonic ch. GP3 - jaki procesor ? (3)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.038 seconds

elektroda.pl temat RSS