Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Jak zmienić adres IP w komputerze przy Neostradzie?


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Jak zmienić adres IP w komputerze przy Neostradzie?
Author
Message
Grzeggorz
Poziom 11
Poziom 11


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 72
Location: Szprotawa

Post#1 Post from the author of the topic 07 Jun 2005 15:37   

IP - zmiana


Witajcie ...
Chcialbym zmienic sobie IP w kompie ... .Czy w ogole da rade ???
Posiadam Neostradke.. Smile
Z gory dzieki .. Very Happy

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Jun 2005 15:37   





Back to top
   
Talibanczyk
Warunkowo odblokowany
Warunkowo odblokowany


Joined: 06 Oct 2004
Posts: 2293
Location: Pabianice

Post#2 07 Jun 2005 15:46helpful post - solution   

Re: IP - zmiana


ftp://www.steganos.com/software/siapro7int.exe - ten program ci w tym pomoze.

Zmienia sie IP tewojego kompa co pare sekund.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Jun 2005 15:46helpful post - solution   





Back to top
   
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Joined: 13 Jun 2003
Posts: 43370
Location: Warszawa

Post#3 07 Jun 2005 15:53helpful post - solution   

IP - zmiana


Nostrada i tak ma zmienne IP wiec adres sam sie zmienia co jakis czas.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Jun 2005 15:53helpful post - solution   





Back to top
   
Grzeggorz
Poziom 11
Poziom 11


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 72
Location: Szprotawa

Post#4 Post from the author of the topic 07 Jun 2005 17:24   

IP - zmiana


wielkie dzieki naprawde jestem Wam bardzo wdzieczny ... Very Happy
Skoro tak to temat zamykamy ! ( TJT )

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Jak zmienić adres IP w komputerze przy Neostradzie?
Page 1 of 1
Similar topics
Stały adres IP na Neostradzie? (2)
Jak zmienić swój adres IP ? (12)
jak zmienić adres statyczny ? (6)
Jak - zmienić swój adres IP ? (2)
Jak zmienić Mac adres w palmtopie? a wi-fi . (5)
Jak zmienić adres MAC komputera? (4)
Jak można zmienić adres IP routera? (6)
Internet Toya - jak zmienić adres IP? (1)
LINK TL-WR740N - Jak zmienić adres IP? (3)
Neostrada - Jak zmienić adres MAC? (9)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.167 seconds

elektroda.pl topic RSS feed