Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak zmienić adres IP w komputerze przy Neostradzie?


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Jak zmienić adres IP w komputerze przy Neostradzie?
Autor
Wiadomość
Grzeggorz
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 06 Lut 2005
Posty: 72
Miasto: Szprotawa

Post#1 Post autora tematu 07 Cze 2005 15:37   

IP - zmiana


Witajcie ...
Chcialbym zmienic sobie IP w kompie ... .Czy w ogole da rade ???
Posiadam Neostradke.. :)
Z gory dzieki .. :D
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Cze 2005 15:37   





Powrót do góry
   
Talibanczyk
Warunkowo odblokowany
Warunkowo odblokowany


Dołączył: 06 Paź 2004
Posty: 2269
Miasto: Pabianice

Post#2 07 Cze 2005 15:46pomocny post - solucja   

Re: IP - zmiana


ftp://www.steganos.com/software/siapro7int.exe - ten program ci w tym pomoze.

Zmienia sie IP tewojego kompa co pare sekund.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Cze 2005 15:46pomocny post - solucja   





Powrót do góry
   
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 41667
Miasto: Warszawa

Post#3 07 Cze 2005 15:53pomocny post - solucja   

IP - zmiana


Nostrada i tak ma zmienne IP wiec adres sam sie zmienia co jakis czas.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Cze 2005 15:53pomocny post - solucja   





Powrót do góry
   
Grzeggorz
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 06 Lut 2005
Posty: 72
Miasto: Szprotawa

Post#4 Post autora tematu 07 Cze 2005 17:24   

IP - zmiana


wielkie dzieki naprawde jestem Wam bardzo wdzieczny ... :D
Skoro tak to temat zamykamy ! ( TJT )
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Jak zmienić adres IP w komputerze przy Neostradzie?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Stały adres IP na Neostradzie? (2)
Jak zmienić swój adres IP ? (12)
jak zmienić adres statyczny ? (6)
Jak - zmienić swój adres IP ? (2)
Jak zmienić Mac adres w palmtopie? a wi-fi . (5)
Jak zmienić adres MAC komputera? (4)
Jak można zmienić adres IP routera? (6)
Internet Toya - jak zmienić adres IP? (1)
LINK TL-WR740N - Jak zmienić adres IP? (3)
Neostrada - Jak zmienić adres MAC? (9)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.065 seconds

elektroda.pl temat RSS