Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak zmienić adres IP w komputerze przy Neostradzie?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software ->Jak zmienić adres IP w komputerze przy Neostradzie? Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
Grzeggorz
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 06 Lut 2005
Posty: 72
Miasto: Szprotawa

Grzeggorz
Poziom 11
Post#1 07 Cze 2005 15:37  Autor tematu   

IP - zmiana


Witajcie ...
Chcialbym zmienic sobie IP w kompie ... .Czy w ogole da rade ???
Posiadam Neostradke.. Smile
Z gory dzieki .. Very Happy

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Talibanczyk
Warunkowo odblokowany
Warunkowo odblokowany


Dołączył: 06 Paź 2004
Posty: 2296
Miasto: Pabianice

Talibanczyk
Warunkowo odblokowany
Post#2 07 Cze 2005 15:46Pomocny post    

Re: IP - zmiana


ftp://www.steganos.com/software/siapro7int.exe - ten program ci w tym pomoze.

Zmienia sie IP tewojego kompa co pare sekund.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 43778
Miasto: Warszawa

Kolobos
Spec od komputerów
Post#3 07 Cze 2005 15:53Pomocny post    

IP - zmiana


Nostrada i tak ma zmienne IP wiec adres sam sie zmienia co jakis czas.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Grzeggorz
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 06 Lut 2005
Posty: 72
Miasto: Szprotawa

Grzeggorz
Poziom 11
Post#4 07 Cze 2005 17:24  Autor tematu   

IP - zmiana


wielkie dzieki naprawde jestem Wam bardzo wdzieczny ... Very Happy
Skoro tak to temat zamykamy ! ( TJT )

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Jak zmienić adres IP w komputerze przy Neostradzie?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Stały adres IP na Neostradzie? (2)
Jak zmienić swój adres IP ? (12)
jak zmienić adres statyczny ? (6)
Jak - zmienić swój adres IP ? (2)
Jak zmienić Mac adres w palmtopie? a wi-fi . (5)
Jak zmienić adres MAC komputera? (4)
Jak można zmienić adres IP routera? (6)
Internet Toya - jak zmienić adres IP? (1)
LINK TL-WR740N - Jak zmienić adres IP? (3)
Neostrada - Jak zmienić adres MAC? (9)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.05 seconds

elektroda.pl temat RSS