X

co to jest firewall ? <ważne>

08 Jun 2005 15:19 ISisk_m
  • #1 08 Jun 2005 15:19
    isk_m
    Level 13  
    Posts: 120 | Help: 2
    • Location: Rzeszów
    Helpful post? (0)
    gdy chce grać w ned for speed online to w¶wietla mi sie komunikat o firewallu a co to jest ? i jeszcze jedno jak to usun±c bo muj znajomy który ma tego samego operatora neta gra OK . błaagam o pomoc jaki¶ tydzien temu było OKej
  • #2 08 Jun 2005 15:26
    LtLog
    Level 29  
    Posts: 980 | Help: 163
    • Location: Jastrzębie
    Helpful post? (0)
    Google twoim przyjacielem:

    http://pl.wikipedia.org/wiki/Firewall

    Ponadto nie podałe¶ żadnych informacji jak system czy oprogramowanie; nie podałe¶ też tre¶ci komunikatu.

    Pozdrawiam Lt.
  • #3 08 Jun 2005 15:27
    Rafał Przybyło
    Level 11  
    Posts: 64 | Help: 1
    • Location: Bochnia
    Helpful post? (0)
    Witam.
    Moze zainstalowales jakis programowy firewall np. Kerio Firewall lub serial packa 2 do windowsa XP. Prawdopodobnie zablokowal on porty wykorzystywane przez gre do komunikacji. Skoro 2 tyg. temu dziala to czy instalowales jakies programy w ciagu ostatnich 2 tygodni lub SP 2
  • #4 08 Jun 2005 16:09
    e_sobczak1
    Level 15  
    Posts: 209 | Help: 11
    • Location: Myszków
    Helpful post? (0)
    Fierwall - ¶ciana ognia. Temat nadaje się równierz do Sieć internet Sieć LAN WLAN. A i mój się pisze prze ó. A i tak jak kolega napisał odinstaluj programy. Może zainstalowałe¶ jaki¶ program P2P i on Ci blokuje porty.
  • #5 08 Jun 2005 16:30
    isk_m
    Level 13  
    Posts: 120 | Help: 2
    • Location: Rzeszów
    Topic author Helpful post? (0)
    hmm. nic raczej nie instalowałem :( a może jest jaki¶ program lub inny sposób aby sprawdzić jakie programy wykorzystuję które porty ? wtedy pozostawało by tylko sprawdzic jakie porty wykorzystuje NFS:U a może kto¶ wie ? prosze o p o m o c
  • #6 08 Jun 2005 18:05
    childmaker
    Level 35  
    Posts: 2271 | Help: 329
    Helpful post? (0)
    Tu masz narzędzia do podgl±du portów http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=5881
  • #7 08 Jun 2005 22:42
    jankolo
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Posts: 32771 | Help: 1787
    • Location: ŁódĽ
    Helpful post? (0)
    isk_m wrote:
    w¶wietla mi się komunikat o firewallu

    Ale brzmienia komunikatu to pan hrabia podać już nie raczy?
Mouser  Search 4 million + Products
Browse Products