Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

brak litery "c"z kreską


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> brak litery "c"z kreską
Autor
Wiadomość
Radek102
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 25 Lis 2004
Posty: 513
Miasto: Świecie

Post#1 Post autora tematu 04 Lip 2005 20:09   

brak litery "c"z kreską


mam problemik gdy chce wpisac litere "c" z kreską nie da rady ( tylko jak pisze w internecie ) w wordzie np. jest ok
Powrót do góry
   
kusztyk
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 02 Wrz 2004
Posty: 67
Miasto: Tarnowskie Góry

Post#2 04 Lip 2005 20:18   

brak litery "c"z kreską


Zmien klawiature w panelu sterowania.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 04 Lip 2005 20:18   





Powrót do góry
   
Radek102
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 25 Lis 2004
Posty: 513
Miasto: Świecie

Post#3 Post autora tematu 04 Lip 2005 20:27   

Re: brak litery "c"z kreską


zmieniałem mam polski programisty
Powrót do góry
   
arnoldk_20
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 11 Lut 2004
Posty: 2183
Miasto: -

Post#4 04 Lip 2005 20:40pomocny post - solucja   

brak litery "c"z kreską


poczytaj przyklejone posty
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic217889.html
pkt 3
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 04 Lip 2005 20:40pomocny post - solucja   





Powrót do góry
   
Radzious
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 998
Miasto: Suchedniów

Post#5 04 Lip 2005 20:40pomocny post - solucja   

brak litery "c"z kreską


Pod nr. 3 znajdziesz odpowiedź

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic217889.html


\Na przyszość użyj szukaj
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 04 Lip 2005 20:40pomocny post - solucja   





Powrót do góry
   
Radek102
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 25 Lis 2004
Posty: 513
Miasto: Świecie

Post#6 Post autora tematu 04 Lip 2005 20:44   

Re: brak litery "c"z kreską


dzięki za pomoc
A próbował ktoś poszukac c z kreską (bez niej)?
Powrót do góry
   
m_viper
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 23 Kwi 2004
Posty: 26

Post#7 05 Lip 2005 00:09pomocny post - solucja   

Re: brak litery "c"z kreską


wystarczy w panelu ATI wyłączyć HOTKEYS i pomoże, nie trzeba go wyłączyć i za każdym razem wyłączyć funkcji. Na stałe wyłączyć HOTKEYS. albo ten HOTKEY, który odpowiada za "Ć". pozdrawiam
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 05 Lip 2005 00:09pomocny post - solucja   





Powrót do góry
   
Radek102
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 25 Lis 2004
Posty: 513
Miasto: Świecie

Post#8 Post autora tematu 05 Lip 2005 14:15   

Re: brak litery "c"z kreską


m_viper jest wielki pomogło ćććććććććććć niewiem czy na długo ale jest ok
Wszystko wyjaśnione temat zamykam . ( TJT )
Powrót do góry
   
bi16
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 06 Gru 2002
Posty: 170
Miasto: Tarnów

Post#9 10 Mar 2006 12:57   

Re: brak litery "c"z kreską


dzięki m_viper toja koncepcja mi też pomogła.pozdro
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> brak litery "c"z kreską
Strona 1 z 1
Podobne tematy
problem z "o z kreską" (3)
windowsXP "problem"z cdromem(zmiana litery napedu) (6)
Brak litery "ć" (2)
Win7 - Brak dużej litery "Ł" (12)
IBM ThinkPad T43 i brak litery "ć" (5)
Grafika ATI i brak litery "ć" (5)
Polskie litery w win (XP 98) Brak literki "ł" (1)
Brak małej litery "ł" pod windows 98SE (7)
brak litery c z kreską na górze- ą,ę,ś,ź,ż wszystkie inne są (4)
Brak litery "ę" i "ć" - Win 7 Start; Sam (1)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.044 seconds

elektroda.pl temat RSS