Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



brak litery "c"z kreską


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software ->brak litery "c"z kreską Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Oprogramowanie
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
Radek102
Poziom 20
Miasto: Świecie
Dołączył: 25 Lis 2004
Posty: 513
Pomógł: 16
Radek102
Poziom 20
Post#1 04 Lip 2005 20:09  Autor tematu   

brak litery "c"z kreską


mam problemik gdy chce wpisac litere "c" z kreską nie da rady ( tylko jak pisze w internecie ) w wordzie np. jest ok

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
kusztyk
Poziom 12
Miasto: Tarnowskie Góry
Dołączył: 02 Wrz 2004
Posty: 68
Pomógł: 3
kusztyk
Poziom 12
Post#2 04 Lip 2005 20:18    

brak litery "c"z kreską


Zmien klawiature w panelu sterowania.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Radek102
Poziom 20
Miasto: Świecie
Dołączył: 25 Lis 2004
Posty: 513
Pomógł: 16
Radek102
Poziom 20
Post#3 04 Lip 2005 20:27  Autor tematu   

Re: brak litery "c"z kreską


zmieniałem mam polski programisty

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
arnoldk_20
Poziom 35
Dołączył: 11 Lut 2004
Posty: 2182
Pomógł: 288
Ocena postów: 11
arnoldk_20
Poziom 35
Post#4 04 Lip 2005 20:40Pomocny post    

brak litery "c"z kreską


poczytaj przyklejone posty
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic217889.html
pkt 3

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Radzious
Poziom 28
Miasto: Suchedniów
Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 998
Pomógł: 113
Radzious
Poziom 28
Post#5 04 Lip 2005 20:40Pomocny post    

brak litery "c"z kreską


Pod nr. 3 znajdziesz odpowiedź

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic217889.html


\Na przyszość użyj szukaj

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Radek102
Poziom 20
Miasto: Świecie
Dołączył: 25 Lis 2004
Posty: 513
Pomógł: 16
Radek102
Poziom 20
Post#6 04 Lip 2005 20:44  Autor tematu   

Re: brak litery "c"z kreską


dzięki za pomoc
A próbował ktoś poszukac c z kreską (bez niej)?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
m_viper
Poziom 11
Dołączył: 23 Kwi 2004
Posty: 26
Pomógł: 3
m_viper
Poziom 11
Post#7 05 Lip 2005 00:09Pomocny post    

Re: brak litery "c"z kreską


wystarczy w panelu ATI wyłączyć HOTKEYS i pomoże, nie trzeba go wyłączyć i za każdym razem wyłączyć funkcji. Na stałe wyłączyć HOTKEYS. albo ten HOTKEY, który odpowiada za "Ć". pozdrawiam

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Radek102
Poziom 20
Miasto: Świecie
Dołączył: 25 Lis 2004
Posty: 513
Pomógł: 16
Radek102
Poziom 20
Post#8 05 Lip 2005 14:15  Autor tematu   

Re: brak litery "c"z kreską


m_viper jest wielki pomogło ćććććććććććć niewiem czy na długo ale jest ok
Wszystko wyjaśnione temat zamykam . ( TJT )

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
bi16
Poziom 14
Miasto: Tarnów
Dołączył: 06 Gru 2002
Posty: 170
bi16
Poziom 14
Post#9 10 Mar 2006 11:57    

Re: brak litery "c"z kreską


dzięki m_viper toja koncepcja mi też pomogła.pozdro

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> brak litery "c"z kreską
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Brak litery "ę" i "ć" - Win 7 Start; Sam (1)
brak litery c z kreską na górze- ą,ę,ś,ź,ż wszystkie inne są (4)
Brak małej litery "ł" pod windows 98SE (7)
Polskie litery w win (XP 98) Brak literki "ł" (1)
IBM ThinkPad T43 i brak litery "ć" (5)
Grafika ATI i brak litery "ć" (5)
Win7 - Brak dużej litery "Ł" (12)
Brak litery "ć" (2)
problem z "o z kreską" (3)
Nie można pisać z powodu ciągu litery "p". Wirus? (11)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.107 seconds

elektroda.pl temat RSS