Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

witam, Nokia 9500... wybieranie głosowe


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Serwis -> witam, Nokia 9500... wybieranie głosowe
Autor
Wiadomość
maciorek
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 25 Lis 2004
Posty: 111

Post#1 Post autora tematu 14 Lip 2005 14:21   

witam, Nokia 9500... wybieranie głosowe


czy da sie wniej uruchomić??? wybieranie głosowe?, nie moge teg ustawić??
pozdr
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 14 Lip 2005 14:21   





Powrót do góry
   
tino2003
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 15446
Miasto: Podkarpacie

Post#2 14 Lip 2005 14:26   

witam, Nokia 9500... wybieranie głosowe


W większości noki jest to tak:
trzeba wejść w książkę numerów zapisanych w telefonie (nie na karcie sim) i wtedy na danym kontakcie kliknąć na opcje i tam jest zakładka dodaj znak głosowy. Sprawdź w Twojej też tak powinno być.
pozdr
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 14 Lip 2005 14:26   





Powrót do góry
   
kiciak85
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 14 Kwi 2005
Posty: 130
Miasto: Tychy

Post#3 20 Lip 2005 10:54   

witam, Nokia 9500... wybieranie głosowe


a jak się potem wybiera poleceniem głosowym - posiadam nokie 6510
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Lip 2005 10:54   





Powrót do góry
   
Radek225
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 14 Kwi 2002
Posty: 280

Post#4 21 Lip 2005 11:23   

Re: witam, Nokia 9500... wybieranie głosowe


Nie wiem, jak jest w komunikatorach, ale np w Nokii 8210\6310 trzeba było przytrzymać prawy softkey ( ten od spisu telefonów), a w nokii 3310 trzeba było przytrzymać ten długi klawisz, którym się do menu wchodzi. Podejżewam, że w noki 6510 trzeba przytrzymąc prawy softkey, jak w noki 6310\8210 ;). Pozdrawiam :P
Powrót do góry
   
kiciak85
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 14 Kwi 2005
Posty: 130
Miasto: Tychy

Post#5 21 Lip 2005 12:12   

witam, Nokia 9500... wybieranie głosowe


tak, prawy softkey, dzięki :)
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Serwis -> witam, Nokia 9500... wybieranie głosowe
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Nokia 3410 - wybieranie glosowe - nie dziala:( (2)
nokia 6310 i (proste wybieranie) (1)
Nokia 6280 głosowe czytanie sms (3)
Nokia E50 polecenia głosowe (7)
Polecenia głosowe Nokia 6120 (1)
jak włączyć wybieranie głosowe w 3100 (3)
LG U8180 jak wgrac gry ??? oraz wybieranie głosowe ?? jak ?? (1)
TomTom GO 730, wybieranie głosowe. (2)
Słuchawka bluetooth, wybieranie głosowe. (1)
Jak włączyć wybieranie tonowe w nokia e71 (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.047 seconds

elektroda.pl temat RSS