Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Elemis 5550TM - jak wejść w tryb serwisowy?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> TV Serwis ->Elemis 5550TM - jak wejść w tryb serwisowy? Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Telewizory 4K
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
tempus
Poziom 18
Miasto: Kraków
Dołączył: 24 Lis 2004
Posty: 399
Pomógł: 7
Ocena postów: 3
tempus
Poziom 18
Post#1 18 Lip 2005 14:33  Autor tematu   

Elemis 5550TM - jak wejść w tryb serwisowy?


Witam
Jak wejść w tryb serwisowy Elemis 5550TM.
Pozdrawiam.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
GKVIDEO
Zasłużony dla elektroda
Miasto: "-"
Dołączył: 13 Lip 2004
Posty: 824
Pomógł: 62
Ocena postów: 8
GKVIDEO
Zasłużony dla elektroda
Post#2 18 Lip 2005 16:09    

Re: Elemis 5550TM - jak wejść w tryb serwisowy?


Witam , a co Kolega chce w trybie serwisowym w tym modelu regulować?
Pozdrawiam G&KVIDEO

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Aleksander Borodin
Poziom 22
Miasto: Wałcz
Dołączył: 02 Lut 2003
Posty: 653
Pomógł: 31
Ocena postów: 5
Aleksander Borodin
Poziom 22
Post#3 18 Lip 2005 18:34    

Re: Elemis 5550TM - jak wejść w tryb serwisowy?


Do tego modelu śrubokręt serwisowy i to wszystko.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
tempus
Poziom 18
Miasto: Kraków
Dołączył: 24 Lis 2004
Posty: 399
Pomógł: 7
Ocena postów: 3
tempus
Poziom 18
Post#4 19 Lip 2005 14:37  Autor tematu   

Re: Elemis 5550TM - jak wejść w tryb serwisowy?


Hee !?
Nie ma trybu serwisowego?
A druga sprawa to:
Jak zrobić w nim NTSC
Tam jest układ TDA 8362 podpiąłem na bodajże 34 nóżkę kwarca 3.579545MHz prze trymerka do masy i nic.
Macie może schemat jakiegoś telewizorka w którym jest NTSC na takim układzie?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> TV Serwis -> Elemis 5550TM - jak wejść w tryb serwisowy?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
ELEMIS 5550TM (2)
Elemis 5550TM (12)
Elemis 5550TM (9)
ELEMIS 5550TM (6)
ELEMIS 5550TM (1)
ELEMIS 5550TM (8)
ELEMIS 5550TM (13)
elemis 5550tm (2)
elemis 5550TM (9)
elemis 5550tm (15)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.258 seconds

elektroda.pl temat RSS