Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Vermona regent 600g


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Elektronika Retro ->Vermona regent 600g Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
Konsul
Poziom 23
Miasto: Warszawa
Dołączył: 02 Gru 2002
Posty: 749
Pomógł: 37
Ocena postów: 1
Konsul
Poziom 23
Post#1 23 Lip 2005 22:02  Autor tematu   

Vermona regent 600g


Czy ktoś posiada jakieś informacje na temat tego wzmacniacza? Chodzi o moc i o konstrukcje (to chyba nie jest lampa a może sie myle?). Z tego co wiem to jest wzmacniacz typowo gitarowy. Posiada jakieś wbudowane efekty? Na google nic nie mogłem o nim znaleźć :(.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Aleksander_01
Poziom 39
Miasto: Kielce
Dołączył: 16 Kwi 2005
Posty: 3651
Pomógł: 585
Ocena postów: 98
Aleksander_01
Poziom 39
Post#2 23 Lip 2005 22:47    

Re: Vermona regent 600g


Witam.
W kieleckim WDK był taki wzmacniacz (nie wiem czy jeszcze jest - zapytam w przyszłym tygodniu).
To były bardzo znane i dobre wzm. , musi coś być na necie.
Pozdro

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
biallas
Poziom 11
Miasto: centrum
Dołączył: 29 Mar 2004
Posty: 64
biallas
Poziom 11
Post#3 23 Lip 2005 22:48    

Re: Vermona regent 600g


Jest to tranzystor a jedynym efektem jaki posiada to delay znaczy sie pogłos)

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Konsul
Poziom 23
Miasto: Warszawa
Dołączył: 02 Gru 2002
Posty: 749
Pomógł: 37
Ocena postów: 1
Konsul
Poziom 23
Post#4 23 Lip 2005 23:45  Autor tematu   

Re: Vermona regent 600g


Pogłos to reverb i pewnie to ma. Delay to jednak coś innego.
A propo tego reverbu czy jest to taki tradycyjny sprężynowy?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
biallas
Poziom 11
Miasto: centrum
Dołączył: 29 Mar 2004
Posty: 64
biallas
Poziom 11
Post#5 24 Lip 2005 01:34    

Re: Vermona regent 600g


masz rację to reverb tak jest sprężynowy

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Konsul
Poziom 23
Miasto: Warszawa
Dołączył: 02 Gru 2002
Posty: 749
Pomógł: 37
Ocena postów: 1
Konsul
Poziom 23
Post#6 24 Lip 2005 09:32  Autor tematu   

Re: Vermona regent 600g


A posiada wejścia gitarowe na duży jack?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
aktyp
Poziom 26
Miasto: lodz
Dołączył: 01 Kwi 2005
Posty: 850
Pomógł: 65
aktyp
Poziom 26
Post#7 24 Lip 2005 21:22    

Vermona regent 600g


nie ma tylko 5 bolcowe i poglos sprezynowy

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
biallas
Poziom 11
Miasto: centrum
Dołączył: 29 Mar 2004
Posty: 64
biallas
Poziom 11
Post#8 24 Lip 2005 23:14    

Re: Vermona regent 600g


zamontować gniazda to chyba niejest zbyt duży problem?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
aktyp
Poziom 26
Miasto: lodz
Dołączył: 01 Kwi 2005
Posty: 850
Pomógł: 65
aktyp
Poziom 26
Post#9 26 Lip 2005 21:38    

Vermona regent 600g


Blizsze dane wzmacniaczy VERMONA-Regent http://www.fonar.com.pl/audio/fotki/regent60/regent60.htm

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Elektronika Retro -> Vermona regent 600g
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Vermona Regent 60 (40)
Vermona Regent 600/1000 (4)
Opis transformatora Vermona Regent 60 (14)
VERMONA REGENT 300H [nowe życie] (6)
Vermona Regent 15 - Zmiana preampu na AX84 P1 (6)
Vermona Regent 1000H + jakiś lampowy preamp (7)
Vermona Regent R221 - dziwne trzaski z głośnika (6)
VERMONA REGENT 300H - Opinie,porady przed zakupem (8)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.094 seconds

elektroda.pl temat RSS