FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

chack gadu gadu ile lat

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Generally -> chack gadu gadu ile lat
Author
Poziom 16
Poziom 16

Post#1 Post from the author of the topic 27 Aug 2005 07:03   

chack gadu gadu ile lat

tak jak w temacie ktoś ojcu włamał się na gg i wyciągnoł archiwum wiem kto ile może za to lat dostać czy może lepiej mu wpie^%&((*&^ żeby drugi raz tego nie zrobił
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 27 Aug 2005 07:03   

Back to top

Tommy82
Poziom 23
Poziom 23

Post#2 27 Aug 2005 10:43   

chack gadu gadu ile lat

Dostac moze
ile to dokladnie nie wiem
ale jesli koles ma w miare nie zasr..... kartoteke to dostaie zawiasy bo to jest znikoma szkodliwosc spoleczna czynu a pozatym jest pewien problem z udowodnieniem czegos takiego
A dokladniej fachowej expertyzy www.ontrack.pl oprucz odzysku danych tez sie tym zajmuje.
Ale reasumujac wg mnie policja to prawidlowe rozwiazanie chwile to potrwa a nawet jak gosc dostanie w zawiasach to bedzire mial cos w kartotece to sie bedzie na nim ciagnelo jak smrodek ktos bedzie chcial zaswiadczenie o niekaralnosci od niego a on.... . Co prawda maly wpier... daje duzo satysfakcji ale jak to mowia "pysk ne szklanka" koles sie wygoi i zapomni a tak przez czas zawieszenia wykonania kary napewno czegos takiego nie zrobi (bo jak ktos to zglosi to go wsadza za to co dostal wczesniej+to za to co teraz)
Inna sprawa jest taka ze jak mu spuscisz male manto i on to zglosi to predzej ty bedziez mial z tego powodu problemy w sadzie starczu obdukcja. Sad nie bedzie wnikal w twoje intecje i przeslannki jakie toba kierowaly.
Jednak z doswiadczenia wiem ze taki wpier.... bywa skuteczny: Kilka lat temu kumpel byl chory i siedzial w domu w czasie kiedy normalnie byl na uczelni (jego starsi w pracy) postanowilzadzwonic do mamusi zeby mu yropek kupila po drodze do domu bo mu sie skonczyl a tu jakis koles sobie gada na jego lini (kumpel w tedy jeszcze kozystal z modemu wiec w rachunkach nie zauwazal) Pechem tego kolesia bylo ze sie przez ten telefon z kims umowil no i spotkal tam podstawionych "statystow" zostal poinformowany za co, i sie skonczylo
Wybor nalezy do ciebie ale wydaje mi sie ze nalezalo by z tym na policje isc niech sie czwicza i cos robia po to sa a jak na spozycie beda mieli troszke mniej czasu to wyjdzie to tylko ich watroba na zdrowie
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 27 Aug 2005 10:43   

Back to top

...:::przemek:::...
Poziom 21
Poziom 21

Post#3 27 Aug 2005 11:55   

chack gadu gadu ile lat

Jak Twoj ojciec prowadzil jakies rozmowy w sprawach sluzbowych i wymienial jakies informacje to moze dostac za wlam i szpiegostwo przemyslowe. Na to drugie to trzeba miec dobre dowody, ale za cos takiego juz w zawiasach nie dostanie. A co do zglaszania to lepiej zglosic niz dac w !@#$$%^&.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 27 Aug 2005 11:55   

Back to top

xml2000
Poziom 16
Poziom 16

Post#4 Post from the author of the topic 27 Aug 2005 13:54   

Re: chack gadu gadu ile lat

mój ojciec nie rozmawia przez gg w sprawach służbowych ale go to wkużyło on odrazu chciał go lać jak się dowiediał kto to
ten pseudo chaker to mój kumpel z klasy pomylił numery no i wyszła wielka pomyłka ja myślałem żeby go przestraszyć nie tak odrazu zawiasy ja jestem człowiekiem i nie chciałbym tak mieś przesrane gdybymcoś takiego zrobił ale dostanie małe manto od matki powiedziałem jaka jest sytuacja i powiedziala że ona się nim zajmie hehe nie ma jak wyrozumiała mama (kolegi Oczywiście )
Back to top

marcinelektronik
Poziom 21
Poziom 21

Post#5 27 Aug 2005 14:11   

Re: chack gadu gadu ile lat

Witam.
Myślę że nauczka dobrego zachowania by się sprzydała, tak pozatym myślę że nie powinnno rozmawiać o pracy przez gg czy telefon, to tak jakby urzędnicy o wszystkich sprawach pisali i każdy by wiedział co się dzieje, pozatym wszyscy wiemy że i listów się nie pisze z poufnymi wiadomościami.
Co to za firma by była gdyby konkurencja o wszystkim wiedziała.
A zawsze są ludzie którzy biorą niezłe pieniążki za takie rzeczy.
Myślę że nie ma sensu pchać kogoć za coś czego nie wykorzysta, no chyba że będzie miał jakieś dowody.
Pozdrawiam.
Marcin.
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Generally -> chack gadu gadu ile lat
Page 1 of 1
Similar topics
Czyżby serwery gadu gadu padły? (10)
Jak odzyskać dane z gadu-gadu? (1)
Poszukuję takiej skórki do Gadu-Gadu. (1)
Włamanie do komputera przez Gadu-gadu (18)
Gadu gadu a acta. Nie loguję się. (11)
Gadu Gadu 7.6 Obsługa numerów powyżej 1700000 (51)
Jak odbierac maile przez gadu-gadu? (2)
Jak uruchomić gadu gadu w komputerze przez internet GPRS? (3)
Gadu-gadu 7.7.0 - logowanie do serwera (1)
Zablokowane Gadu Gadu. (30)

Page generation time: 0.12 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed