Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

witam problem z instalacja do 126p


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika -> witam problem z instalacja do 126p
Autor
Wiadomość
K'Maro
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 06 Sty 2005
Posty: 22
Miasto: Rzeszów

Post#1 Post autora tematu 26 Wrz 2005 20:15   

witam problem z instalacja do 126p


witam zmienilem wczoraj silnik na eweganta i cala instalacjie i mam nastepujacy problem jak wlacze wlacznik awarjnych to nie mam pradu na desce a jak go wylacze to mam prad nawet wtedy gdy nie ma kluczyka i tez nie mam stopu i kierunkow co to moze byc prosze o pomoc pline z góry dzeki:cry:
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Wrz 2005 20:15   





Powrót do góry
   
Tomek665
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 17 Kwi 2005
Posty: 1071
Miasto: Kraków

Post#2 26 Wrz 2005 20:39   

witam problem z instalacja do 126p


prawdopodobnie źle jest spięta kostka od stacyjki
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Wrz 2005 20:39   





Powrót do góry
   
Slawek J
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 02 Lut 2005
Posty: 1355

Post#3 27 Wrz 2005 13:18   

Re: witam problem z instalacja do 126p


Mam nadzieje ze przerywacz od kierunkow tez zalozyles od eleganta bo wydaje mi sie ze w elegancie kierunkowskazy i awaryjne sa na jednym przerywaczu.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 27 Wrz 2005 13:18   





Powrót do góry
   
KAR26
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 17 Paź 2004
Posty: 334

Post#4 27 Wrz 2005 14:10   

witam problem z instalacja do 126p


Witam -a jak wyjmiesz przerywacz to też jest to samo?
Powrót do góry
   
Albercik 321
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 19 Wrz 2005
Posty: 982
Miasto: Tychy

Post#5 27 Wrz 2005 15:25   

Re: witam problem z instalacja do 126p


Witam.Instalacja elektryczna kierunkowskazów i świateł awaryjnych jest taka sama zarómno w EL jak i w FL.Przyczyną najprawdopodobniej są żle połączone kabelki z wyłącznika świateł awaryjnych z bezpiecznikiem w centralce.Prawdopodobnie bezpiecznik D, lub A.Pozatym w EL jest w centralce przekaznik zapłonu,którego nie ma w FL.Tu też może być zle podpięty kabelek albo na przekazniku albo na bezpieczniku L.Dlatego też nie masz stopu bo zasilanie wyłącznika stopu jest na tym samym kabelku co zasilanie świateł awaryjnych i kierunków.Jak będziesz miał problemy z instalacją to pisz.Podam ci co gdzie wpiąć.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika -> witam problem z instalacja do 126p
Strona 1 z 1
Podobne tematy
fiat 126p - fiat 126p instalacja do odpalenia (25)
Instalacja gazowa 126p (21)
126p bis instalacja gazowa (23)
Uproszczona Instalacja Elektryczna 126p (6)
fiat 126p instalacja elektryczna (4)
fiat 126p instalacja elektryczna schemat (1)
Fiat 126p - cos z instalacja lub alarmem (12)
Elektroniczna instalacja zapłonowa Fiat 126p-ustawianie (6)
Fiat 126p instalacja elektryczna - jakie przeróbki do el (6)
Instalacja - fiat 126p z 93. Nie chce palić. Gaźnik z elektrozaworem. (3)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.057 seconds

elektroda.pl temat RSS 

opony