Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



witam problem z instalacja do 126p


  Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Auto Electronics and Electrical ->witam problem z instalacja do 126p Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
K'Maro
Level 9
Location: Rzeszów
Joined: 06 Jan 2005
Posts: 22
Post rating: 1
K'Maro
Level 9
Post#1 26 Sep 2005 20:15  Topic author   

witam problem z instalacja do 126p


witam zmienilem wczoraj silnik na eweganta i cala instalacjie i mam nastepujacy problem jak wlacze wlacznik awarjnych to nie mam pradu na desce a jak go wylacze to mam prad nawet wtedy gdy nie ma kluczyka i tez nie mam stopu i kierunkow co to moze byc prosze o pomoc pline z góry dzeki:cry:

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Tomek665
Level 28
Location: Kraków
Joined: 17 Apr 2005
Posts: 1068
Helped: 89
Post rating: 24
Tomek665
Level 28
Post#2 26 Sep 2005 20:39    

witam problem z instalacja do 126p


prawdopodobnie źle jest spięta kostka od stacyjki

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Slawek J
Level 30
Joined: 02 Feb 2005
Posts: 1355
Helped: 119
Post rating: 16
Slawek J
Level 30
Post#3 27 Sep 2005 13:18    

Re: witam problem z instalacja do 126p


Mam nadzieje ze przerywacz od kierunkow tez zalozyles od eleganta bo wydaje mi sie ze w elegancie kierunkowskazy i awaryjne sa na jednym przerywaczu.
Pozdrawiam.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
KAR26
Level 17
Joined: 17 Oct 2004
Posts: 349
Helped: 11
Post rating: 1
KAR26
Level 17
Post#4 27 Sep 2005 14:10    

witam problem z instalacja do 126p


Witam -a jak wyjmiesz przerywacz to też jest to samo?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Albercik 321
Level 25
Location: Tychy
Joined: 19 Sep 2005
Posts: 974
Helped: 59
Post rating: 25
Albercik 321
Level 25
Post#5 27 Sep 2005 15:25    

Re: witam problem z instalacja do 126p


Witam.Instalacja elektryczna kierunkowskazów i świateł awaryjnych jest taka sama zarómno w EL jak i w FL.Przyczyną najprawdopodobniej są żle połączone kabelki z wyłącznika świateł awaryjnych z bezpiecznikiem w centralce.Prawdopodobnie bezpiecznik D, lub A.Pozatym w EL jest w centralce przekaznik zapłonu,którego nie ma w FL.Tu też może być zle podpięty kabelek albo na przekazniku albo na bezpieczniku L.Dlatego też nie masz stopu bo zasilanie wyłącznika stopu jest na tym samym kabelku co zasilanie świateł awaryjnych i kierunków.Jak będziesz miał problemy z instalacją to pisz.Podam ci co gdzie wpiąć.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Auto Electronics and Electrical -> witam problem z instalacja do 126p
Page 1 of 1

Similar topics to witam problem z instalacja do 126p

fiat 126p - fiat 126p instalacja do odpalenia (25)
Instalacja gazowa 126p (21)
126p bis instalacja gazowa (23)
Uproszczona Instalacja Elektryczna 126p (6)
fiat 126p instalacja elektryczna (4)
fiat 126p instalacja elektryczna schemat (1)
Fiat 126p - cos z instalacja lub alarmem (12)
Elektroniczna instalacja zapłonowa Fiat 126p-ustawianie (6)
Fiat 126p instalacja elektryczna - jakie przeróbki do el (6)
Instalacja - fiat 126p z 93. Nie chce palić. Gaźnik z elektrozaworem. (3)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.061 seconds