Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



witam problem z instalacja do 126p


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika ->witam problem z instalacja do 126p Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
K'Maro
Poziom 7
Poziom 7
Miasto: Rzeszów
Dołączył: 06 Sty 2005
Posty: 22
Ocena postów: 1
K'Maro
Poziom 7
Post#1 26 Wrz 2005 20:15  Autor tematu   

witam problem z instalacja do 126p


witam zmienilem wczoraj silnik na eweganta i cala instalacjie i mam nastepujacy problem jak wlacze wlacznik awarjnych to nie mam pradu na desce a jak go wylacze to mam prad nawet wtedy gdy nie ma kluczyka i tez nie mam stopu i kierunkow co to moze byc prosze o pomoc pline z góry dzeki:cry:

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Tomek665
Poziom 20
Poziom 20
Miasto: Kraków
Dołączył: 17 Kwi 2005
Posty: 1068
Pomógł: 89
Ocena postów: 12
Tomek665
Poziom 20
Post#2 26 Wrz 2005 20:39    

witam problem z instalacja do 126p


prawdopodobnie źle jest spięta kostka od stacyjki

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Slawek J
Poziom 21
Poziom 21
Dołączył: 02 Lut 2005
Posty: 1355
Pomógł: 119
Ocena postów: 11
Slawek J
Poziom 21
Post#3 27 Wrz 2005 13:18    

Re: witam problem z instalacja do 126p


Mam nadzieje ze przerywacz od kierunkow tez zalozyles od eleganta bo wydaje mi sie ze w elegancie kierunkowskazy i awaryjne sa na jednym przerywaczu.
Pozdrawiam.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
KAR26
Poziom 16
Poziom 16
Dołączył: 17 Paź 2004
Posty: 335
Pomógł: 11
KAR26
Poziom 16
Post#4 27 Wrz 2005 14:10    

witam problem z instalacja do 126p


Witam -a jak wyjmiesz przerywacz to też jest to samo?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Albercik 321
Poziom 20
Poziom 20
Miasto: Tychy
Dołączył: 19 Wrz 2005
Posty: 974
Pomógł: 59
Ocena postów: 16
Albercik 321
Poziom 20
Post#5 27 Wrz 2005 15:25    

Re: witam problem z instalacja do 126p


Witam.Instalacja elektryczna kierunkowskazów i świateł awaryjnych jest taka sama zarómno w EL jak i w FL.Przyczyną najprawdopodobniej są żle połączone kabelki z wyłącznika świateł awaryjnych z bezpiecznikiem w centralce.Prawdopodobnie bezpiecznik D, lub A.Pozatym w EL jest w centralce przekaznik zapłonu,którego nie ma w FL.Tu też może być zle podpięty kabelek albo na przekazniku albo na bezpieczniku L.Dlatego też nie masz stopu bo zasilanie wyłącznika stopu jest na tym samym kabelku co zasilanie świateł awaryjnych i kierunków.Jak będziesz miał problemy z instalacją to pisz.Podam ci co gdzie wpiąć.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika -> witam problem z instalacja do 126p
Strona 1 z 1
Podobne tematy
fiat 126p - fiat 126p instalacja do odpalenia (25)
Instalacja gazowa 126p (21)
126p bis instalacja gazowa (23)
Uproszczona Instalacja Elektryczna 126p (6)
fiat 126p instalacja elektryczna (4)
fiat 126p instalacja elektryczna schemat (1)
Fiat 126p - cos z instalacja lub alarmem (12)
Elektroniczna instalacja zapłonowa Fiat 126p-ustawianie (6)
Fiat 126p instalacja elektryczna - jakie przeróbki do el (6)
Instalacja - fiat 126p z 93. Nie chce palić. Gaźnik z elektrozaworem. (3)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.067 seconds

elektroda.pl temat RSS