Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Router D-LINK hasło


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet ->Router D-LINK hasło Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
Jan Sierpiński
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 11 Cze 2003
Posty: 21

Jan Sierpiński
Poziom 7
Post#1 13 Paź 2005 21:06  Autor tematu   

Router D-LINK hasło


Zapomniałem hasła do Routera D.Link model DSL-504T. Czy można go w jakiś sposób "zresetować"

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
gwarych
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 08 Wrz 2005
Posty: 283
Miasto: Częstochowa

gwarych
Poziom 16
Post#2 13 Paź 2005 21:23    

Re: Router D-LINK hasło


Witam - proszę poczytać instrukcję, albo go dokładnie obejrzeć, powinien mieć jakiś przycisk (może być dziurka do wciśnięcia np. długopisem) służący do zresetowania do fabrycznych ustawień - te fabryczne ustawienia to najczęściej: admin/admin; admin/password; admin/"puste" albo coś takiego - powinno być wszystko w instrukcji - pozdrawiam... Grzech

P.S. ...niekiedy trafiają się "egzotyczne" egzemplarze, że trzeba zdjąć obudowę, a raz ktoś mnie informował, że za każdym razem jak wyłączył z sieci, to przywracane były fabryczne ustawienia, ale tego nie sprawdzałem, więc nie gwarantuję, że to nie było uszkodzenie po prostu Very Happy ...jeśli pomogłem, to proszę o jakiś znak - najlepiej kliknąć "pomógł" Wink

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
ghambit
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 13 Lip 2005
Posty: 501
Miasto: Rybnik

ghambit
Poziom 18
Post#3 13 Paź 2005 22:05    

Re: Router D-LINK hasło


Koło wtyczki z zasilaniem jest mała dziurka, wciśnij przycisk jaki się w niej znajduje i przytrzymaj około 10sec. Oczywiście na włączonym routerze. Pozdrawiam

Oceń post: + +1 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
j.vit
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 18 Sie 2002
Posty: 401
Miasto: Bielsk Podlaski

j.vit
Poziom 17
Post#4 14 Paź 2005 08:53    

Re: Router D-LINK hasło


jeśli niechcesz utracić danych z apka sa programy do hasełek i po zawodach

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
redeeps
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 19 Paź 2005
Posty: 3
Miasto: Zielona Góra

redeeps
Poziom 2
Post#5 19 Paź 2005 18:54    

Re: Router D-LINK hasło


A mozesz konkretnie?? Wink bo by mi sie przydaly takie progsy :]

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
elektronik000
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 07 Paź 2005
Posty: 415

elektronik000
Poziom 17
Post#6 20 Paź 2005 15:59    

Router D-LINK hasło


AccessDiver http://www.accessdiver.com/

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Router D-LINK hasło
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Router TP-LINK WR543G - hasło (11)
Router tp-link W8901G hasło nie działa. (28)
Router z TP-link W8901G jak zresetować hasło? (5)
Jak zmienić hasło na router tp-link TL-WA500G (3)
Router Tp-Link Wr-340G zapomniane hasło do Panelu konfig. (1)
Jak usunąć hasło i skonfigurować router d-link di-524? (5)
Router/D-Link DI-524 - Jak skonfigurować hasło na WiFi? (3)
Router D Link Dir 300 Czy muszę mieć hasło? (14)
Hasło do routera. Jak złamać hasło? Router Edimax. (3)
d-link dir 615 router - Router D-link dir615 strona konfiguracji nie włącza się (3)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.046 seconds

elektroda.pl temat RSS