Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Router D-LINK hasło


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Router D-LINK hasło
Autor
Wiadomość
Jan Sierpiński
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 11 Cze 2003
Posty: 21

Post#1 Post autora tematu 13 Paź 2005 21:06   

Router D-LINK hasło


Zapomniałem hasła do Routera D.Link model DSL-504T. Czy można go w jakiś sposób "zresetować"
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 13 Paź 2005 21:06   





Powrót do góry
   
gwarych
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 08 Wrz 2005
Posty: 284
Miasto: Częstochowa

Post#2 13 Paź 2005 21:23   

Re: Router D-LINK hasło


Witam - proszę poczytać instrukcję, albo go dokładnie obejrzeć, powinien mieć jakiś przycisk (może być dziurka do wciśnięcia np. długopisem) służący do zresetowania do fabrycznych ustawień - te fabryczne ustawienia to najczęściej: admin/admin; admin/password; admin/"puste" albo coś takiego - powinno być wszystko w instrukcji - pozdrawiam... Grzech

P.S. ...niekiedy trafiają się "egzotyczne" egzemplarze, że trzeba zdjąć obudowę, a raz ktoś mnie informował, że za każdym razem jak wyłączył z sieci, to przywracane były fabryczne ustawienia, ale tego nie sprawdzałem, więc nie gwarantuję, że to nie było uszkodzenie po prostu :D ...jeśli pomogłem, to proszę o jakiś znak - najlepiej kliknąć "pomógł" ;)
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 13 Paź 2005 21:23   





Powrót do góry
   
ghambit
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 13 Lip 2005
Posty: 503
Miasto: Rybnik

Post#3 13 Paź 2005 22:05   

Re: Router D-LINK hasło


Koło wtyczki z zasilaniem jest mała dziurka, wciśnij przycisk jaki się w niej znajduje i przytrzymaj około 10sec. Oczywiście na włączonym routerze. Pozdrawiam
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 13 Paź 2005 22:05   





Powrót do góry
   
j.vit
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 18 Sie 2002
Posty: 400
Miasto: Bielsk Podlaski

Post#4 14 Paź 2005 08:53   

Re: Router D-LINK hasło


jeśli niechcesz utracić danych z apka sa programy do hasełek i po zawodach
Powrót do góry
   
redeeps
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 19 Paź 2005
Posty: 3
Miasto: Zielona Góra

Post#5 19 Paź 2005 18:54   

Re: Router D-LINK hasło


A mozesz konkretnie?? ;) bo by mi sie przydaly takie progsy :]
Powrót do góry
   
elektronik000
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 07 Paź 2005
Posty: 397

Post#6 20 Paź 2005 15:59   

Router D-LINK hasło


AccessDiver http://www.accessdiver.com/
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Router D-LINK hasło
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Router TP-LINK WR543G - hasło (11)
Router tp-link W8901G hasło nie działa. (28)
Router z TP-link W8901G jak zresetować hasło? (5)
Jak zmienić hasło na router tp-link TL-WA500G (3)
Router Tp-Link Wr-340G zapomniane hasło do Panelu konfig. (1)
Jak usunąć hasło i skonfigurować router d-link di-524? (5)
Router/D-Link DI-524 - Jak skonfigurować hasło na WiFi? (3)
Router D Link Dir 300 Czy muszę mieć hasło? (14)
Hasło do routera. Jak złamać hasło? Router Edimax. (3)
d-link dir 615 router - Router D-link dir615 strona konfiguracji nie włącza się (3)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.056 seconds

elektroda.pl temat RSS