Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak poprawnie rozpakować pliki EXE


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Jak poprawnie rozpakować pliki EXE
Autor
Wiadomość
Adili
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 14 Lut 2005
Posty: 314
Miasto: Intercity

Post#1 Post autora tematu 31 Paź 2005 20:10   

Jak rozpakować EXE


Poszukuję programu który wyciągnie z plików typu EXE poszczególne pliki. Muszę wyciuągnąć poszczgólne pliki instalacyjne z gry GTA 3, lecz są one chyba spakowane. Jak je wyodrębnić?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Paź 2005 20:10   





Powrót do góry
   
tronic1
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 06 Lut 2005
Posty: 21503
Miasto: Police, Alesund-Norwegia

Post#2 31 Paź 2005 20:17   

Jak rozpakować EXE


Zmień rozszerzenie na .rar i rozpakuj Winrarem.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Paź 2005 20:17   





Powrót do góry
   
elektryk
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 25 Kwi 2002
Posty: 11067

Post#3 31 Paź 2005 21:27   

Re: Jak rozpakować EXE


Musisz najpierw zidentyfikować program instalacyjny i poszukać odpowiedniego depakera.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Paź 2005 21:27   





Powrót do góry
   
Pi-Vo
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 28 Kwi 2003
Posty: 3013
Miasto: Lublin

Post#4 31 Paź 2005 21:50pomocny post - solucja   

Jak rozpakować EXE


Archiwa samorozpakowujące mogą być tworzone różnymi pakerami ale najczęściej to jest zip i rar.Po prostu otwórz plik Win zipem albo Win rarem ,jeśli któryś z nich otworzy plik to wypakujesz co zechcesz z archiwum.
Powrót do góry
   
Adili
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 14 Lut 2005
Posty: 314
Miasto: Intercity

Post#5 Post autora tematu 31 Paź 2005 21:57   

Re: Jak rozpakować EXE


Tak przy okazji. Jaki jest najlepszy program do tworzenia EXE'ków instalacyjnych. Prosty w obsłudze. Np. mam pliki które trzeba wgrać do katalogu WINDOWS, lecz nie zawsze ktoś ma ten katalog na dysku C tylko na innym. Czy są jakieś programy aby stworzyć takiego EXE co by wyszukiwał katalog o który nam chodzi i tam kopiował pliki?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Paź 2005 21:57   





Powrót do góry
   
arnoldk_20
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 11 Lut 2004
Posty: 2180

Post#6 01 Lis 2005 02:54   

Re: Jak rozpakować EXE


Adili napisał:
Tak przy okazji. Jaki jest najlepszy program do tworzenia EXE'ków instalacyjnych. Prosty w obsłudze. Np. mam pliki które trzeba wgrać do katalogu WINDOWS, lecz nie zawsze ktoś ma ten katalog na dysku C tylko na innym. Czy są jakieś programy aby stworzyć takiego EXE co by wyszukiwał katalog o który nam chodzi i tam kopiował pliki?

Test np Nullsoft Scriptable Install Systemna licencji open-source
http://nsis.sourceforge.net/Main_Page
Powrót do góry
   
Szarańcza
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 17 Sie 2004
Posty: 227
Miasto: Wrocław

Post#7 05 Lis 2005 10:56   

Jak rozpakować EXE


A może by tak:
-Restorator, lub Resource Hacker (ResHack)
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Jak poprawnie rozpakować pliki EXE
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.207 seconds

elektroda.pl temat RSS