Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Zabezpieczenia Stacjonarne ->Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
Prezeslukasz
Poziom 14
Miasto: choszczno
Dołączył: 18 Mar 2005
Posty: 157
Pomógł: 1
Ocena postów: 1
Prezeslukasz
Poziom 14
Post#1 13 Lis 2005 15:31  Autor tematu   

Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


Witam!

Mam pytanie :
Czy istnieje czujka PIR o kurtynie poziomej, która bym chciał zastosowac do ochrony magazynu.

Interesuje mnie tez czy mozna zastosowac czujnik PIR o kurtynie pionowej ale zamontowac go nie tradycyjnie tylko przekrecic go o 90 stopni.
Czy takie rozwiazanie sprawi ze bedzie on działał jako kurtyna poziama ( jesli tak to jakie bedzie on miał wtedy wady).


Pozdrawiam:
Łukasz

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
BENO99
Poziom 26
Miasto: Kościerzyna
Dołączył: 29 Paź 2003
Posty: 809
Pomógł: 92
BENO99
Poziom 26
Post#2 13 Lis 2005 17:04    

Re: Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


Z reguły zmieniasz tylko soczewke np
http://alarmserwis.pl/cgibin/shop?info=12036&sid=3041ed38

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
raven000
Poziom 11
Miasto: Łomża
Dołączył: 24 Kwi 2005
Posty: 24
Pomógł: 3
raven000
Poziom 11
Post#3 13 Lis 2005 17:28    

Re: Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


witam

istnieja czujki pir z optyka o charakterystyce kurtyny poziomej a co do montazu kurtyny pionowej poziomo teoretycznie moglo by to zadzialac ale to by zalezalo tylko od charakterystyki optyki zaznaczam ze moglo by to zadzialac tylko teoretycznie

pozdrawiam

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
CENTURION_ALARMY
Poziom 21
Miasto: Gliwice
Dołączył: 27 Paź 2005
Posty: 546
Pomógł: 35
Ocena postów: 16
CENTURION_ALARMY
Poziom 21
Post#4 13 Lis 2005 19:57    

Re: Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


Witam działać to bedzie takze poziomo, to nie jest ingerencja w elektronike Panowie. Mam juz tak zamontowane i niema problemu.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Prezeslukasz
Poziom 14
Miasto: choszczno
Dołączył: 18 Mar 2005
Posty: 157
Pomógł: 1
Ocena postów: 1
Prezeslukasz
Poziom 14
Post#5 13 Sie 2015 11:57  Autor tematu   

Re: Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


Temat uważam za zamknięty. Podsumowałem odpowiedzi i zastosuje się do nich.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Zabezpieczenia Stacjonarne -> Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jaki to czujnik? Czy to jest czujnik do alarmu? (1)
Czujnik ruchu od alarmu załączajacy dzwonek (5)
Czy jest taki czujnik do alarmu wnętrzowego. (8)
Czujnik Dymu i czadu w jednym do alarmu przewodowego (5)
Czujnik reagujacy na zmiane pola magnetycznego do alarmu (5)
Czujnik ruchu TLC-15 - Nie wyzwala alarmu (3)
Czujnik ruchu (alarmu) ALEPH SD42144-jak podłączyć? (6)
bariera - kurtyna synchro 5W (1)
Inteligentna kurtyna - szukam. (7)
[Detekcja] - Kurtyna MW krótkiego zasięgu (1)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.23 seconds

elektroda.pl temat RSS