Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


  Main Page -> Forum Index -> Stationary Security ->Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
Prezeslukasz
Level 14
Location: choszczno
Joined: 18 Mar 2005
Posts: 182
Helped: 1
Post rating: 2
Prezeslukasz
Level 14
Post#1 13 Nov 2005 15:31  Topic author   

Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


Witam!

Mam pytanie :
Czy istnieje czujka PIR o kurtynie poziomej, która bym chciał zastosowac do ochrony magazynu.

Interesuje mnie tez czy mozna zastosowac czujnik PIR o kurtynie pionowej ale zamontowac go nie tradycyjnie tylko przekrecic go o 90 stopni.
Czy takie rozwiazanie sprawi ze bedzie on działał jako kurtyna poziama ( jesli tak to jakie bedzie on miał wtedy wady).


Pozdrawiam:
Łukasz

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
BENO99
Level 26
Location: Kościerzyna
Joined: 29 Oct 2003
Posts: 810
Helped: 92
BENO99
Level 26
Post#2 13 Nov 2005 17:04    

Re: Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


Z reguły zmieniasz tylko soczewke np
http://alarmserwis.pl/cgibin/shop?info=12036&sid=3041ed38

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
raven000
Level 11
Location: Łomża
Joined: 24 Apr 2005
Posts: 24
Helped: 3
raven000
Level 11
Post#3 13 Nov 2005 17:28    

Re: Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


witam

istnieja czujki pir z optyka o charakterystyce kurtyny poziomej a co do montazu kurtyny pionowej poziomo teoretycznie moglo by to zadzialac ale to by zalezalo tylko od charakterystyki optyki zaznaczam ze moglo by to zadzialac tylko teoretycznie

pozdrawiam

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
CENTURION_ALARMY
Level 21
Location: Gliwice
Joined: 27 Oct 2005
Posts: 547
Helped: 35
Post rating: 17
CENTURION_ALARMY
Level 21
Post#4 13 Nov 2005 19:57    

Re: Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


Witam działać to bedzie takze poziomo, to nie jest ingerencja w elektronike Panowie. Mam juz tak zamontowane i niema problemu.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Prezeslukasz
Level 14
Location: choszczno
Joined: 18 Mar 2005
Posts: 182
Helped: 1
Post rating: 2
Prezeslukasz
Level 14
Post#5 13 Aug 2015 11:57  Topic author   

Re: Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


Temat uważam za zamknięty. Podsumowałem odpowiedzi i zastosuje się do nich.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Stationary Security -> Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela
Page 1 of 1

Similar topics to czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela

Jaki to czujnik? Czy to jest czujnik do alarmu? (1)
Czujnik ruchu od alarmu załączajacy dzwonek (5)
Czy jest taki czujnik do alarmu wnętrzowego. (8)
Czujnik Dymu i czadu w jednym do alarmu przewodowego (5)
Czujnik reagujacy na zmiane pola magnetycznego do alarmu (5)
Czujnik ruchu TLC-15 - Nie wyzwala alarmu (3)
Czujnik ruchu (alarmu) ALEPH SD42144-jak podłączyć? (6)
bariera - kurtyna synchro 5W (1)
Inteligentna kurtyna - szukam. (7)
[Detekcja] - Kurtyna MW krótkiego zasięgu (1)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.07 seconds