Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Zabezpieczenia Stacjonarne -> Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela
Autor
Wiadomość
Prezeslukasz
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 18 Mar 2005
Posty: 61
Miasto: choszczno

Post#1 Post autora tematu 13 Lis 2005 15:31   

Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


Witam!

Mam pytanie :
Czy istnieje czujka PIR o kurtynie poziomej, która bym chciał zastosowac do ochrony magazynu.

Interesuje mnie tez czy mozna zastosowac czujnik PIR o kurtynie pionowej ale zamontowac go nie tradycyjnie tylko przekrecic go o 90 stopni.
Czy takie rozwiazanie sprawi ze bedzie on działał jako kurtyna poziama ( jesli tak to jakie bedzie on miał wtedy wady).


Pozdrawiam:
Łukasz

Czy wiadomość jest pomocna? + -

Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 13 Lis 2005 15:31   





Powrót do góry
   
BENO99
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 29 Paź 2003
Posty: 803
Miasto: Kościerzyna

Post#2 13 Lis 2005 17:04   

Re: Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


Z reguły zmieniasz tylko soczewke np
http://alarmserwis.pl/cgibin/shop?info=12036&sid=3041ed38

Czy wiadomość jest pomocna? + -

Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 13 Lis 2005 17:04   





Powrót do góry
   
raven000
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 24 Kwi 2005
Posty: 24
Miasto: Łomża

Post#3 13 Lis 2005 17:28   

Re: Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


witam

istnieja czujki pir z optyka o charakterystyce kurtyny poziomej a co do montazu kurtyny pionowej poziomo teoretycznie moglo by to zadzialac ale to by zalezalo tylko od charakterystyki optyki zaznaczam ze moglo by to zadzialac tylko teoretycznie

pozdrawiam

Czy wiadomość jest pomocna? + -

Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 13 Lis 2005 17:28   





Powrót do góry
   
CENTURION_ALARMY
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 27 Paź 2005
Posty: 544
Miasto: Gliwice

Post#4 13 Lis 2005 19:57   

Re: Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


Witam działać to bedzie takze poziomo, to nie jest ingerencja w elektronike Panowie. Mam juz tak zamontowane i niema problemu.

Czy wiadomość jest pomocna? + -

Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Zabezpieczenia Stacjonarne -> Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jaki to czujnik? Czy to jest czujnik do alarmu? (1)
Czujnik ruchu od alarmu załączajacy dzwonek (5)
Czy jest taki czujnik do alarmu wnętrzowego. (8)
Czujnik Dymu i czadu w jednym do alarmu przewodowego (5)
Czujnik reagujacy na zmiane pola magnetycznego do alarmu (5)
Czujnik ruchu TLC-15 - Nie wyzwala alarmu (3)
Czujnik ruchu (alarmu) ALEPH SD42144-jak podłączyć? (6)
bariera - kurtyna synchro 5W (1)
Inteligentna kurtyna - szukam. (7)
[Detekcja] - Kurtyna MW krótkiego zasięgu (1)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.061 seconds

elektroda.pl temat RSS