Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Zabezpieczenia Stacjonarne -> Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela
Autor
Wiadomość
Prezeslukasz
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 18 Mar 2005
Posty: 61
Miasto: choszczno

Post#1 Post autora tematu 13 Lis 2005 15:31   

Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


Witam!

Mam pytanie :
Czy istnieje czujka PIR o kurtynie poziomej, która bym chciał zastosowac do ochrony magazynu.

Interesuje mnie tez czy mozna zastosowac czujnik PIR o kurtynie pionowej ale zamontowac go nie tradycyjnie tylko przekrecic go o 90 stopni.
Czy takie rozwiazanie sprawi ze bedzie on działał jako kurtyna poziama ( jesli tak to jakie bedzie on miał wtedy wady).


Pozdrawiam:
Łukasz
Powrót do góry
   
Google


Google


Post# 13 Lis 2005 15:31   



Powrót do góry
   
BENO99
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 29 Paź 2003
Posty: 803
Miasto: Kościerzyna

Post#2 13 Lis 2005 17:04   

Re: Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


Z reguły zmieniasz tylko soczewke np
http://alarmserwis.pl/cgibin/shop?info=12036&sid=3041ed38
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 13 Lis 2005 17:04   





Powrót do góry
   
raven000
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 24 Kwi 2005
Posty: 24
Miasto: Łomża

Post#3 13 Lis 2005 17:28   

Re: Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


witam

istnieja czujki pir z optyka o charakterystyce kurtyny poziomej a co do montazu kurtyny pionowej poziomo teoretycznie moglo by to zadzialac ale to by zalezalo tylko od charakterystyki optyki zaznaczam ze moglo by to zadzialac tylko teoretycznie

pozdrawiam
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 13 Lis 2005 17:28   





Powrót do góry
   
CENTURION_ALARMY
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 27 Paź 2005
Posty: 544
Miasto: Gliwice

Post#4 13 Lis 2005 19:57   

Re: Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela


Witam działać to bedzie takze poziomo, to nie jest ingerencja w elektronike Panowie. Mam juz tak zamontowane i niema problemu.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Zabezpieczenia Stacjonarne -> Czujnik z kurtyna pozioma do alarmu Satela
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jaki to czujnik? Czy to jest czujnik do alarmu? (1)
Czujnik ruchu od alarmu załączajacy dzwonek (5)
Czy jest taki czujnik do alarmu wnętrzowego. (8)
Czujnik Dymu i czadu w jednym do alarmu przewodowego (5)
Czujnik reagujacy na zmiane pola magnetycznego do alarmu (5)
Czujnik ruchu TLC-15 - Nie wyzwala alarmu (3)
Czujnik ruchu (alarmu) ALEPH SD42144-jak podłączyć? (6)
bariera - kurtyna synchro 5W (1)
Inteligentna kurtyna - szukam. (7)
[Detekcja] - Kurtyna MW krótkiego zasięgu (1)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.055 seconds

elektroda.pl temat RSS