ALTUS 140 Poziom 15

|
04 Jan 2006 18:20 Sprzedam kolumny na STX 25-100-8 i kilka innych rzeczy |
|
|
|
Witam, mam na sprzedaż kolumny na głośnikach GDN 25-100-8 i GDWT 9/70. Niewielka obudowa zamknięta, całkiem ładny bas, jednak trzeba go troche podbić, mimo tego miło mnie te kolumny zaskoczyły gdy je podłączyłem. Kolumny sprzedaje praktycznie w cenie głośników- 110-120zł/2szt. Zależy mi jak najszybciej je sprzedać, nie były dużo używane zostały zrobione w wakacje 2005. Zdjęcia zainteresowanym moge podesłać na maila, ewentualne pytania proszę kierować najlepiej pod numer gg 9900134, ewentualnie na maila sivus(malpa)vp.pl albo po prostu odpisać na forum =) .
-----------------------------------------------------------------------------------
Dodatkowo mam jeszcze na sprzedaż magnetofon Unitra, starą kartę graficzną AGP- za bardzo sie na niej nie da pograć ;), niestety nigdy jej nie sprawdziłem bo karta ma stare złącze AGP ale zakładam że jest sprawna...(cena ok 10zł), kosz do głośnika GDN 16/15, dwa gwizdki piezoelektryczne- średnica ok 8cm nieużywane, były jedynie przylutowane w celu sprawdzenia czy działają(cena ok 7zł/szt).
-----------
Zdjęcia każdego z przedmiotów mogę przesłać na maila.
Pozdrawiam.
PS. Zainteresowanym mogę sprzedać same głośniki
|
|