FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Sprzedam kolumny na STX 25-100-8 i kilka innych rzeczy

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Advertisements and Business Electronics -> Sprzedam kolumny na STX 25-100-8 i kilka innych rzeczy
Author
Poziom 15
Poziom 15

Post#1 Post from the author of the topic 04 Jan 2006 18:20   

Sprzedam kolumny na STX 25-100-8 i kilka innych rzeczy

Witam, mam na sprzedaż kolumny na głośnikach GDN 25-100-8 i GDWT 9/70. Niewielka obudowa zamknięta, całkiem ładny bas, jednak trzeba go troche podbić, mimo tego miło mnie te kolumny zaskoczyły gdy je podłączyłem. Kolumny sprzedaje praktycznie w cenie głośników- 110-120zł/2szt. Zależy mi jak najszybciej je sprzedać, nie były dużo używane zostały zrobione w wakacje 2005. Zdjęcia zainteresowanym moge podesłać na maila, ewentualne pytania proszę kierować najlepiej pod numer gg 9900134, ewentualnie na maila sivus(malpa)vp.pl albo po prostu odpisać na forum =) .
-----------------------------------------------------------------------------------
Dodatkowo mam jeszcze na sprzedaż magnetofon Unitra, starą kartę graficzną AGP- za bardzo sie na niej nie da pograć ;), niestety nigdy jej nie sprawdziłem bo karta ma stare złącze AGP ale zakładam że jest sprawna...(cena ok 10zł), kosz do głośnika GDN 16/15, dwa gwizdki piezoelektryczne- średnica ok 8cm nieużywane, były jedynie przylutowane w celu sprawdzenia czy działają(cena ok 7zł/szt).
-----------
Zdjęcia każdego z przedmiotów mogę przesłać na maila.
Pozdrawiam.

PS. Zainteresowanym mogę sprzedać same głośniki
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 04 Jan 2006 18:20   

Back to top

ALTUS 140
Poziom 15
Poziom 15

Post#2 Post from the author of the topic 29 Apr 2006 21:57   

Re: Sprzedam kolumny na STX 25-100-8 i kilka innych rzeczy

witam ponownie, kolumny zyskały nowy wygląd oraz BR dzięki czemu znacznie poprawiło sie brzmienie basu, cena 100zł(za dwie sztuki) sprzedam pilnie odbiór osobisty na terenie Krakowa - nowy kontakt soundterminator(malpa)tlen.pl lub gg 9900134. Oto zdjęcie: http://img95.imageshack.us/my.php?image=00040454ty.jpg
Więcej zdjęć wyśle na maila. Proszę pisać :)
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Advertisements and Business Electronics -> Sprzedam kolumny na STX 25-100-8 i kilka innych rzeczy
Page 1 of 1
Similar topics
[Kupię]ATMega32 16PU i parę innych rzeczy (1)
Sprzedam Transformator 2x24V, układ TDA7294, i kilka rzeczy (4)
Sprzedam Transformator 2x24V, układ TDA7294, i kilka rzeczy (5)
Sprzedam nowe rezystory, mierniki i jeszcze kilka rzeczy. (4)
Sprzątanie w domu-Sprzedam kilka rzeczy (4)
Sprzedam Okazyjnie kilka rzeczy. (7)
Sprzedam kilka rzeczy (3)
Sprzedam kilka rzeczy (2)
Kolumny STX sprzedam. (6)
Sprzedam kolumny!!!! STX Z-8 i Tonsil TSUBA!!! (2)

Page generation time: 0.094 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed