Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Kategoria: Kamery IP / Alarmy / Automatyka Bram
Montersi
Kategoria: Akumulatorki / Baterie / Ładowarki
  • #1 10 Sty 2006 14:35
    d_danie_l
    Poziom 10  

    Mam problem od niedawna ni nieł±czyło pod¶wietlenie deski rozdzielczej i zegarów a teraz zgasło i nawet nie mrygnie bespieczniki całe

  • #2 10 Sty 2006 14:49
    crown2
    Poziom 16  

    Witam
    Po wymontowaniu zegarow powinienes znalezc na tylnej sciance ze sciezkami cos w rodzaju stabilizatora napiecia-na pewno ci padl.
    Pozdrawiam.

  • #3 10 Sty 2006 17:08
    diesel5857
    Poziom 21  

    crown2 napisał:
    Witam
    Po wymontowaniu zegarow powinienes znalezc na tylnej sciance ze sciezkami cos w rodzaju stabilizatora napiecia-na pewno ci padl.
    Pozdrawiam.



    a to ciekawe :?::?::?::?:doznałem ol¶nienia:idea::idea::idea:
    ten stabilizator ustala napięcie odniesienia do wskażników tem i paliwa:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D



    napisz kolego co działa a co nie działa w tym o¶wietleniu

  • #4 10 Sty 2006 17:36
    kordel
    Poziom 25  

    Regulator natezenia oswietlenia?

  • #5 10 Sty 2006 18:25
    janusz kaczor
    Spec od samochodów

    A może zacz±ć od żarówek?

  • #6 11 Sty 2006 09:23
    kordel
    Poziom 25  

    A jaka jest szansa na to, ze wszystkie zarowki sie spalily?

  • #7 11 Sty 2006 10:03
    autoel
    Poziom 25  

    Pod¶wietlaj± wszystkie dwie , i widziałem już wszystkie spalone.

  • #8 11 Sty 2006 13:48
    Rekin1980
    Poziom 12  

    wyjmij budzik i wymien zarowki

  • #9 11 Sty 2006 19:46
    d_danie_l
    Poziom 10  

    Nic sie nie pod¶wietla....... to zobacze miejmy nadzieje że tylko żarówki padły

    Dodano po 3 [godziny] 56 [minuty]:

    A jeszcze do tego padł ciepły nawiew leci tylko zimne powietrze....

  Szukaj w 4mln produktów
Przegl±daj produkty