| Author |
zenobeusz Poziom 23

Joined: 02 Apr 2003 Posts: 3482 Location: Nowy Sącz / Kraków
|
23 Feb 2006 20:24 Kolejny raz... zarabianie przez internet |
|
|
|
Wiem, że już kilkakrotnie były takie wątki na forum, ale niestety już ich nie można obejrzeć... Czy jest sens próbować zarabiać przez internet? Chodzi mi o płatne maile i linki oraz programy partnerskie. Mam internet 24h/dobę, mam swoją stronkę www(pewnie założę jeszcze conajmniej jedną) i spędzam przed kompem wiele godzin więc zastanawiam się czy takie rozwiązanie ma sens. Może ktoś, kto ma już jakieś doświadczenia związane z tego typu zajęciem, podzieli się ze mną swoimi uwagami...
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
23 Feb 2006 20:24 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
firelord Poziom 11

|
23 Feb 2006 20:31 Kolejny raz... zarabianie przez internet |
|
|
|
powiem krótko - NIE
|
|
| Back to top |
|
 |
Wisniowy Kowale Oleckie Poziom 9

|
23 Feb 2006 20:40 Kolejny raz... zarabianie przez internet |
|
|
|
te wszystkie programiki to ściema
pozdro
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
23 Feb 2006 20:40 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
zenobeusz Poziom 23

Joined: 02 Apr 2003 Posts: 3482 Location: Nowy Sącz / Kraków
|
24 Feb 2006 01:18 Kolejny raz... zarabianie przez internet |
|
|
|
Czyli nikt nie wypłaca tego co ma być niby na koncie? Wiem że jest cała masa naciągaczy ale czy wszyscy? Rzeczywiście jakieś mało profesjonalne te stronki... Przynajmniej większość.
A jeśli chodzi o płatne banerki typu allegro, ilove itp. na swojej stronce www?
Nie chodzi mi o jakieś kosmiczne sumy ale tak po prostu jakaś lewa złotówka czasem się przyda;)
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
24 Feb 2006 01:18 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
firelord Poziom 11

|
24 Feb 2006 11:22 Kolejny raz... zarabianie przez internet |
|
|
|
no są uczciwe strony (wiem bo kiedyś w tym syfie siedziałem), ale czy tak rajcuje Cie kwestia zarobku 4 pln (w przeliczeniu z dolarów) miesięcznie. Wiecej możesz znaleźć na dużej ulicy w formie niepodniesionej zguby :/
|
|
| Back to top |
|
 |
muwie Poziom 13

|
23 Feb 2009 22:29 Re: Kolejny raz... zarabianie przez internet |
|
|
|
poczytaj sobie o złotych myslach lub innych programach partnerskich, np. mbank nazwa.pl. Najwięcej da się zarobić w bankowych programach partnerskich bo tam zarobek jest liczony od kredytu
|
|
| Back to top |
|
 |
Electrical Poziom 21

|
25 Feb 2009 12:31 Re: Kolejny raz... zarabianie przez internet |
|
|
|
| zenobeusz wrote: |
| Wiem, że już kilkakrotnie były takie wątki na forum, ale niestety już ich nie można obejrzeć... Czy jest sens próbować zarabiać przez internet? Chodzi mi o płatne maile i linki oraz programy partnerskie. Mam internet 24h/dobę, mam swoją stronkę www(pewnie założę jeszcze conajmniej jedną) i spędzam przed kompem wiele godzin więc zastanawiam się czy takie rozwiązanie ma sens. Może ktoś, kto ma już jakieś doświadczenia związane z tego typu zajęciem, podzieli się ze mną swoimi uwagami... |
Jeżeli masz (będziesz mieć) swoją stronkę to polecam program partnerski allegro.pl ponieważ:
| Code: |
Program Partnerski pozwala każdemu promować Allegro poprzez umieszczenie reklamy (bannera, panelu wyszukiwarki bądź odnośnika tekstowego) na swojej stronie WWW. Gdy odwiedzający Twoją stronę kliknie na banner lub skorzysta z wyszukiwarki, umieszczonej w panelu, a następnie zarejestruje się w Allegro, zostanie Twoim Poleconym. Otrzymasz 30% jego wpłat w ciągu roku od jego rejestracji, a także 10 zł po aktywacji jego konta! |
Możesz mieć troche siana jak twoja rodzina założy konto na allegro- mama, tata, ciocia, wujek, babcia, dziadek...
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
25 Feb 2009 12:31 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
decybelgrzela Poziom 13

|
03 Sep 2009 17:14 Re: Kolejny raz... zarabianie przez internet |
|
|
|
Witam
Co do zarabiania przez internet to się z tego nie wyżyję ale zawsze można parę groszy zarobić wiem co mówię bo sam jestem zapisany do takiego programu i powiem że jeśli się spędza dużo czasu przy kąpie to można zarobić nawet 300zł miesięcznie.
Polecam ci sprawdzony i dobrze funkcjonujący program partnerski poniżej link.
[url=http://adbiznes.com/pages/index.php?refid=niechkoleganiebędzienadinteligentny]Link[/url]
Pozdrawiam
|
|
| Back to top |
|
 |
jankolo Poziom 26

|
03 Sep 2009 18:04 Re: Kolejny raz... zarabianie przez internet |
|
|
|
Odpowiadacie koledze zenobeuszowi, który przestał się swoim tematem interesować trzy i pół roku temu. Zamykam.
|
|
| Back to top |
|
 |