Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



explorer.exe wystąpił błąd + LOG


  Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software ->explorer.exe wystąpił błąd + LOG Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
harryadr
Level 14
Location: chorzów
Joined: 19 Sep 2004
Posts: 151
harryadr
Level 14
Post#1 26 Feb 2006 15:45  Topic author   

explorer.exe wystąpił błąd + LOG


witam Speców :)
mam od niedawna problem i utrudnia mi prace
podczach "skakania" po folderach wystepuje błąd Explorera dlaczego??
troche mnie to dziwi sprawdziłm kilkoma progamami czy nie ma błedów czy wirusów i wygląda że jest czystosprawdzałem programami:

aawsepersonal
PC Bug Doctor
Kaspersky

nie wiem co jest garne czy to może byc od złych dobranych sterowników czy to wina jakiegoś programu?? zamieszczam odrazu loga


Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 15:42:51, on 2006-02-26
Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\cli.exe
C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\jusched.exe
C:\Program Files\Save\Save.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\CLI.exe
C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg.exe
C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg.exe
C:\Program Files\Winamp\winamp.exe
C:\Program Files\The Bat!\thebat.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\WINDOWS\system32\drwtsn32.exe
C:\WINDOWS\system32\drwtsn32.exe
C:\WINDOWS\system32\drwtsn32.exe
C:\WINDOWS\explorer.exe
C:\Documents and Settings\Sławek.XXX\Pulpit\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Łącza
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll
O4 - HKLM\..\Run: [ATIPTA] C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ATICCC] "C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\cli.exe" runtime
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\jusched.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Resume copy] copyfstq.exe /startup
O4 - HKLM\..\Run: [KAVPersonal50] "C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro\kav.exe" /minimize
O4 - HKCU\..\Run: [Gadu-Gadu] "C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg.exe" /tray
O4 - HKCU\..\Run: [WhenUSave] "C:\Program Files\Save\Save.exe"
O4 - Global Startup: ATI CATALYST System Tray.lnk = C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\CLI.exe
O9 - Extra button: Trace - {04849C74-016E-4a43-8AA5-1F01DE57F4A1} - C:\Program Files\VisualRoute\vrie.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: VisualRoute Trace - {04849C74-016E-4a43-8AA5-1F01DE57F4A1} - C:\Program Files\VisualRoute\vrie.dll
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll
O16 - DPF: {70BA88C8-DAE8-4CE9-92BB-979C4A75F53B} (GSDACtl Class) - http://launch.gamespyarcade.com/software/launch/alaunch.cab
O23 - Service: Ati HotKey Poller - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: kavsvc - Kaspersky Lab - C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro\kavsvc.exe

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Kolobos
Spec od komputerów
Location: Warszawa
Joined: 13 Jun 2003
Posts: 48557
Helped: 9063
Post rating: 795
Kolobos
Spec od komputerów
Post#2 26 Feb 2006 17:42    

explorer.exe wystąpił błąd + LOG


Zakoncz:
C:\Program Files\Save\Save.exe

W hijackthis:
O4 - HKCU\..\Run: [WhenUSave] "C:\Program Files\Save\Save.exe"
Katalog Save usun z dysku.

Czy w tych folderach masz jakies pliki avi? Jezeli tak to najlepiej wylacz podgladad plikow albo chociaz napisz jaki dokladnie plik powoduje blad, powinno to byc napisane w raporcie.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
harryadr
Level 14
Location: chorzów
Joined: 19 Sep 2004
Posts: 151
harryadr
Level 14
Post#3 26 Feb 2006 17:58  Topic author   

explorer.exe wystąpił błąd + LOG


usunołem

taj mam pliki AVi to sa generalnie filmy nigdy to nie przeszkadzal a teraz....

pdgląd wylaczony

jeśli chodzi o rapory błedu to pokazuje exproler ,exe
dosyc dziwny dlamnie obiaw
nie da sie uruchomic żadnych pliku AVI nagle wisi po właczeniu menagera komunikat na wysokosci danego folderu Błąd Brak odpoweidzi w zakładce wydajnośc Użycie procesora jest w 100%

zaczyna mnie to denerwowac i nie wime co z tym zrobic

Dodano po 3 [minuty]:

Wybrano zakończenie nieodpowiadającego programu explorer.exe.

sygnatura błedu
szAppName : explorer.exe szAppVer : 6.0.2900.2180 szModName : hungapp
szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Kolobos
Spec od komputerów
Location: Warszawa
Joined: 13 Jun 2003
Posts: 48557
Helped: 9063
Post rating: 795
Kolobos
Spec od komputerów
Post#4 26 Feb 2006 18:22Helpful post    

explorer.exe wystąpił błąd + LOG


Sprobuj:
Start->Uruchom->REGSVR32 /U SHMEDIA.DLL

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
harryadr
Level 14
Location: chorzów
Joined: 19 Sep 2004
Posts: 151
harryadr
Level 14
Post#5 26 Feb 2006 18:47  Topic author   

explorer.exe wystąpił błąd + LOG


no prosze..........:)
nie na darmo pisze SPEC OD KOMPUTERÓW
a teraz możesz mi powiedziec po było nie tak?

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> explorer.exe wystąpił błąd + LOG
Page 1 of 1

Similar topics to explorer.exe wystąpił błąd + LOG

"Wystąpił błąd z aplikacją explorer.exe" (16)
wystąpił problem z aplikacją explorer.exe... (6)
wystąpił problem z aplikacją explorer. exe (1)
Błąd explorer.exe i drwtsn32.exe....chyba zaraz zwariuje:/ (2)
"Wystąpił problem z explorer.exe" (6)
Błąd aplikacji Explorer.EXE i spoolsv.exe (0xc0000006) (3)
Wystąpił błąd z aplikacją origin.exe (7)
Explorer.exe - Proces explorer.exe duplikuje sie i obciąża procesor. (6)
Błąd aplikacji explorer.exe (5)
Explorer.EXE błąd aplikacji (14)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.096 seconds