Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



explorer.exe wystąpił błąd + LOG


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software ->explorer.exe wystąpił błąd + LOG Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
harryadr
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 19 Wrz 2004
Posty: 145
Miasto: chorzów

harryadr
Poziom 13
Post#1 Post autora tematu 26 Lut 2006 15:45   

explorer.exe wystąpił błąd + LOG


witam Speców Smile
mam od niedawna problem i utrudnia mi prace
podczach "skakania" po folderach wystepuje błąd Explorera dlaczego??
troche mnie to dziwi sprawdziłm kilkoma progamami czy nie ma błedów czy wirusów i wygląda że jest czystosprawdzałem programami:

aawsepersonal
PC Bug Doctor
Kaspersky

nie wiem co jest garne czy to może byc od złych dobranych sterowników czy to wina jakiegoś programu?? zamieszczam odrazu loga


Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 15:42:51, on 2006-02-26
Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\cli.exe
C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\jusched.exe
C:\Program Files\Save\Save.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\CLI.exe
C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg.exe
C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg.exe
C:\Program Files\Winamp\winamp.exe
C:\Program Files\The Bat!\thebat.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\WINDOWS\system32\drwtsn32.exe
C:\WINDOWS\system32\drwtsn32.exe
C:\WINDOWS\system32\drwtsn32.exe
C:\WINDOWS\explorer.exe
C:\Documents and Settings\Sławek.XXX\Pulpit\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Łącza
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll
O4 - HKLM\..\Run: [ATIPTA] C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ATICCC] "C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\cli.exe" runtime
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\jusched.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Resume copy] copyfstq.exe /startup
O4 - HKLM\..\Run: [KAVPersonal50] "C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro\kav.exe" /minimize
O4 - HKCU\..\Run: [Gadu-Gadu] "C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg.exe" /tray
O4 - HKCU\..\Run: [WhenUSave] "C:\Program Files\Save\Save.exe"
O4 - Global Startup: ATI CATALYST System Tray.lnk = C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\CLI.exe
O9 - Extra button: Trace - {04849C74-016E-4a43-8AA5-1F01DE57F4A1} - C:\Program Files\VisualRoute\vrie.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: VisualRoute Trace - {04849C74-016E-4a43-8AA5-1F01DE57F4A1} - C:\Program Files\VisualRoute\vrie.dll
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll
O16 - DPF: {70BA88C8-DAE8-4CE9-92BB-979C4A75F53B} (GSDACtl Class) - http://launch.gamespyarcade.com/software/launch/alaunch.cab
O23 - Service: Ati HotKey Poller - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: kavsvc - Kaspersky Lab - C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro\kavsvc.exe

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 43555
Miasto: Warszawa

Kolobos
Spec od komputerów
Post#2 26 Lut 2006 17:42   

explorer.exe wystąpił błąd + LOG


Zakoncz:
C:\Program Files\Save\Save.exe

W hijackthis:
O4 - HKCU\..\Run: [WhenUSave] "C:\Program Files\Save\Save.exe"
Katalog Save usun z dysku.

Czy w tych folderach masz jakies pliki avi? Jezeli tak to najlepiej wylacz podgladad plikow albo chociaz napisz jaki dokladnie plik powoduje blad, powinno to byc napisane w raporcie.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
harryadr
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 19 Wrz 2004
Posty: 145
Miasto: chorzów

harryadr
Poziom 13
Post#3 Post autora tematu 26 Lut 2006 17:58   

explorer.exe wystąpił błąd + LOG


usunołem

taj mam pliki AVi to sa generalnie filmy nigdy to nie przeszkadzal a teraz....

pdgląd wylaczony

jeśli chodzi o rapory błedu to pokazuje exproler ,exe
dosyc dziwny dlamnie obiaw
nie da sie uruchomic żadnych pliku AVI nagle wisi po właczeniu menagera komunikat na wysokosci danego folderu Błąd Brak odpoweidzi w zakładce wydajnośc Użycie procesora jest w 100%

zaczyna mnie to denerwowac i nie wime co z tym zrobic

Dodano po 3 [minuty]:

Wybrano zakończenie nieodpowiadającego programu explorer.exe.

sygnatura błedu
szAppName : explorer.exe szAppVer : 6.0.2900.2180 szModName : hungapp
szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 43555
Miasto: Warszawa

Kolobos
Spec od komputerów
Post#4 26 Lut 2006 18:22Pomocny post   

explorer.exe wystąpił błąd + LOG


Sprobuj:
Start->Uruchom->REGSVR32 /U SHMEDIA.DLL

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
harryadr
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 19 Wrz 2004
Posty: 145
Miasto: chorzów

harryadr
Poziom 13
Post#5 Post autora tematu 26 Lut 2006 18:47   

explorer.exe wystąpił błąd + LOG


no prosze..........Smile
nie na darmo pisze SPEC OD KOMPUTERÓW
a teraz możesz mi powiedziec po było nie tak?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software -> explorer.exe wystąpił błąd + LOG
Strona 1 z 1
Podobne tematy
"Wystąpił błąd z aplikacją explorer.exe" (16)
wystąpił problem z aplikacją explorer.exe... (6)
wystąpił problem z aplikacją explorer. exe (1)
Błąd explorer.exe i drwtsn32.exe....chyba zaraz zwariuje:/ (2)
"Wystąpił problem z explorer.exe" (6)
Błąd aplikacji Explorer.EXE i spoolsv.exe (0xc0000006) (3)
Wystąpił błąd z aplikacją origin.exe (7)
Explorer.exe - Proces explorer.exe duplikuje sie i obciąża procesor. (6)
Błąd aplikacji explorer.exe (5)
Explorer.EXE błąd aplikacji (14)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.086 seconds

elektroda.pl temat RSS