Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

jak uruchomić gre w oknie???


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> jak uruchomić gre w oknie???
Autor
Wiadomość
polares
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 10 Mar 2006
Posty: 5
Miasto: sanok

Post#1 Post autora tematu 10 Mar 2006 23:04   

jak uruchomić gre w oknie???


Jak uruchomić gre w oknie???
Chciałbym grać aktualnie w final fantasy 8, lecz gdy ktoś zaklika przez tlena to automatycznie przechodze do windowsa a gra sie blokuje.
Próbowałem wpisywać parametryw skrucie i otwierać przez menustart/uruchom również z parametrem. al+tab i alt+enter niedziała. Jedynie alt+F4 (ale to wyłącza gre) lub Ctrl+alt+del ale wtedy wychodzi do windowsa i blokuje gre.
aktualnie używam windowsa XP prof z service packiem2.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 10 Mar 2006 23:04   





Powrót do góry
   
Platon
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 05 Wrz 2002
Posty: 9267
Miasto: Białystok

Post#2 10 Mar 2006 23:34   

jak uruchomić gre w oknie???


Zapewne sie nie da.

Dodano po 14 [sekundy]:

Zapewne sie nie da. Po prostu tak napisany program
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 10 Mar 2006 23:34   





Powrót do góry
   
polares
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 10 Mar 2006
Posty: 5
Miasto: sanok

Post#3 Post autora tematu 10 Mar 2006 23:50   

jak uruchomić gre w oknie???


szkoda trzeba bedzie wyłączać tlena :)
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 10 Mar 2006 23:50   





Powrót do góry
   
polonus
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 06 Lut 2006
Posty: 137
Miasto: Rzeszów

Post#4 10 Mar 2006 23:58   

Re: jak uruchomić gre w oknie???


Jeśli twórca gry nie zapewnił możliwości gry w okienku to raczej nic nie da się zrobić. A blokowanie przełączania okienek przez Alt + TAB itp. nie działa również w wielu nowych grach, takie engine'y gier.
Powrót do góry
   
halif
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 11 Mar 2004
Posty: 849
Miasto: Łódź

Post#5 11 Mar 2006 00:24   

jak uruchomić gre w oknie???


Możesz spróbować kombinacji Alt+Enter, ale działa to chyba tylko w DirectX (nie jestem pewien). Poza tym faktycznie, jak producent nie przewidział to lipa.
Powrót do góry
   
polares
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 10 Mar 2006
Posty: 5
Miasto: sanok

Post#6 Post autora tematu 11 Mar 2006 02:03   

jak uruchomić gre w oknie???


niema jakiegoś programu wymuszającego prace innych programów w oknie. pozatym wielkie dzieki za odpowiedzi :)
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> jak uruchomić gre w oknie???
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.07 seconds

elektroda.pl temat RSS