Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



jak uruchomić gre w oknie???


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software ->jak uruchomić gre w oknie??? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
polares
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 10 Mar 2006
Posty: 5
Miasto: sanok

polares
Poziom 3
Post#1 Post autora tematu 10 Mar 2006 22:04   

jak uruchomić gre w oknie???


Jak uruchomić gre w oknie???
Chciałbym grać aktualnie w final fantasy 8, lecz gdy ktoś zaklika przez tlena to automatycznie przechodze do windowsa a gra sie blokuje.
Próbowałem wpisywać parametryw skrucie i otwierać przez menustart/uruchom również z parametrem. al+tab i alt+enter niedziała. Jedynie alt+F4 (ale to wyłącza gre) lub Ctrl+alt+del ale wtedy wychodzi do windowsa i blokuje gre.
aktualnie używam windowsa XP prof z service packiem2.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 10 Mar 2006 22:04   



Powrót do góry
Platon
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 05 Wrz 2002
Posty: 9254
Miasto: Białystok

Platon
Spec od komputerów
Post#2 10 Mar 2006 22:34   

jak uruchomić gre w oknie???


Zapewne sie nie da.

Dodano po 14 [sekundy]:

Zapewne sie nie da. Po prostu tak napisany program

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 10 Mar 2006 22:34   



Powrót do góry
polares
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 10 Mar 2006
Posty: 5
Miasto: sanok

polares
Poziom 3
Post#3 Post autora tematu 10 Mar 2006 22:50   

jak uruchomić gre w oknie???


szkoda trzeba bedzie wyłączać tlena Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 10 Mar 2006 22:50   



Powrót do góry
polonus
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 06 Lut 2006
Posty: 137
Miasto: Rzeszów

polonus
Poziom 13
Post#4 10 Mar 2006 22:58   

Re: jak uruchomić gre w oknie???


Jeśli twórca gry nie zapewnił możliwości gry w okienku to raczej nic nie da się zrobić. A blokowanie przełączania okienek przez Alt + TAB itp. nie działa również w wielu nowych grach, takie engine'y gier.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 10 Mar 2006 22:58   



Powrót do góry
halif
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 11 Mar 2004
Posty: 847
Miasto: Łódź

halif
Poziom 20
Post#5 10 Mar 2006 23:24   

jak uruchomić gre w oknie???


Możesz spróbować kombinacji Alt+Enter, ale działa to chyba tylko w DirectX (nie jestem pewien). Poza tym faktycznie, jak producent nie przewidział to lipa.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 10 Mar 2006 23:24   



Powrót do góry
polares
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 10 Mar 2006
Posty: 5
Miasto: sanok

polares
Poziom 3
Post#6 Post autora tematu 11 Mar 2006 01:03   

jak uruchomić gre w oknie???


niema jakiegoś programu wymuszającego prace innych programów w oknie. pozatym wielkie dzieki za odpowiedzi Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software -> jak uruchomić gre w oknie???
Strona 1 z 1
Podobne tematy
jak otworzyć gre w małym oknie za pomocą Menu strt\\uruchom (3)
Jak uruchomić gre LoTR BFME ?? POMOCY! (5)
Windows XP i aplikacje DOSowe - jak uruchomić w dużym oknie? (19)
Jak zablokować gre online ? (2)
Jak Przerobić Gre Z Amigi Na PC ?? (4)
Jak otworzyć gre pod Dosa na Xp???? (6)
Serwer pod gre jak zrobić? (5)
Jak zainstalować np.gre na minilaptop(bez cd-romu) (8)
Jak zainstalować starą gre na starym komputerze bez CD (6)
jak otworzyć grę w małym oknie? (7)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.051 seconds

elektroda.pl temat RSS