Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



magnat rave 220 ?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> CarAudio Ogólne ->magnat rave 220 ? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
dave_19
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 23 Wrz 2004
Posty: 630
Miasto: nysa

dave_19
Poziom 19
Post#1 Post autora tematu 18 Mar 2006 14:38   

magnat rave 220 ?


witam. chcialem poznac wasza opinie na temat wzm magnat rave 220. czy oplaca sie go kupic za 110 zl w b.dobrym stanie z pewnego zrodla? wzmaka kupowalbym dla ojca a nie znam tego modelu wiec prosze o pomoc.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
demon_dE_midi
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 15 Lis 2005
Posty: 168
Miasto: Szczecin

demon_dE_midi
Poziom 14
Post#2 18 Mar 2006 19:20   

Re: magnat rave 220 ?


ja mam rave 440 i szczerze mowic nie narzekam... tzn nie narzekalem (teraz lezy rozlozony na czesci pierwsze bo postanowilem go lekko przerobic), piecyk spokojnie ciagnol 2 glosniczki i tube mac audio (150W rms - nie na mostku tylko pod jeden z dwoch kanalow Smile )... rave 220 tak samo jak 440 (4 kanalowy) zbudowany jest na tranzystorkach d998 i b998 ktore w teorii maja 80W i jak dla mnie swietnie sobie radza... za taka cene chyba bym kupil (chociaz postaralbym sie zjechac do 100zl Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
dave_19
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 23 Wrz 2004
Posty: 630
Miasto: nysa

dave_19
Poziom 19
Post#3 Post autora tematu 19 Mar 2006 01:34   

Re: magnat rave 220 ?


dzieki za odp. wiem tylko ze ten wzmak ma 2 x 150 /1x 300 w max ale nie moge sie doszukac ile ma w rms i jaki jest bezpiecznik zalozony. moze ktos ma jakis link?

Dodano po 5 [godziny] 7 [minuty]:

wlasnie dogadalem sie z kumpla bratem i pojdzie za 90-100 pln wiec mysle ze warto. tutaj znalazlem zdjecia z wnetrzem tego magnata:
http://www.moj-album.com/album/1210614/
wyglada calkiem przyzwoicie. jak sadzicie?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
demon_dE_midi
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 15 Lis 2005
Posty: 168
Miasto: Szczecin

demon_dE_midi
Poziom 14
Post#4 22 Mar 2006 00:36   

magnat rave 220 ?


Prawie jak w moim wszystko troszke mniejsze (uklad zasilajacy) no i oczywiscie tylko 2 kanaly Smile... jesli chodzi o moc to z tego co pamietam producent podawal cos okolo 60W w rms na kanal... ale juz nie pamietam... a dla samej ciekawostki jutro zamieszcze fotki bebechow mojego... itak leżą teraz na półce Smile pozdro

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
dave_19
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 23 Wrz 2004
Posty: 630
Miasto: nysa

dave_19
Poziom 19
Post#5 Post autora tematu 22 Mar 2006 18:17   

Re: magnat rave 220 ?


podlaczylem dzis ten wzmacniacz i jestem mile zaskoczony jak gra. nie sadzilem ze takie male a tak gra. Smile pozdr

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
mateos123831
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 14 Kwi 2009
Posty: 9
Miasto: Włoszczowa

mateos123831
Poziom 4
Post#6 19 Kwi 2009 23:00   

Re: magnat rave 220 ?


Witam.chciałbym odświerzyc temat i dowiedziec sie wiecej o tym wzmacniaczu.
Chcialbym podłaczyc do niego 2 głosniki pioneer 60W RMS 260 max.Czy powinno zagrac to o wiele lepiej.Dodam iz obecnie mam podłaczone pod radyjkiem kenwooda 4 x 35.Pozdarwiam i czekam na odpowiedż.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
sebring89
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 07 Sty 2007
Posty: 369
Miasto: Kielce

sebring89
Poziom 17
Post#7 19 Kwi 2009 23:24   

Re: magnat rave 220 ?


Każdy głośnik dostaje "skrzydełek" przy dopałce ;]
Warto zainwestowac w wzmacniacz..

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> CarAudio Ogólne -> magnat rave 220 ?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Magnat Classic 360 (360w) vs. Magnat Rave 300 (360w) (1)
Magnat rave 560 (1)
Podlaczenie Magnat RAVE 440 (9)
LANZAR MAX 12 + Magnat Rave 440 (6)
Jaki głosnik do MAGNAT RAVE 300? (16)
Magnat rave 440W i brzęczenie w głośnikach (2)
Magnat rave 560 jak zmostkować (1)
MAGNAT RAVE 300 - Co myślicie o tym wzmacniaczu ???? (5)
Dobór głosników pod Magnat-a RAVE 560. (9)
wzmacniacz magnat rave 440. Potrzebny schemat (3)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.072 seconds

elektroda.pl temat RSS