Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Kod w Blaupunkt Renault RDS 24VI


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radia Samochodowe Serwis ->Kod w Blaupunkt Renault RDS 24VI Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
wroona
Poziom 23
Miasto: Świętokrzyskie
Dołączył: 23 Sie 2002
Posty: 776
Pomógł: 28
Ocena postów: 6
wroona
Poziom 23
Post#1 20 Maj 2003 11:02  Autor tematu   

Kod w Blaupunkt Renault RDS 24VI


Jak rozkodować to radio ??? :(

Procesor 77282A5BQ6/CYS
8925904105

Numer seryjny BP5040X7063338

W radyjku brak pamięci więc kod prawdopodobnie jest w procesorze,
może ktoś ma patent jak sie do niego dobrać albo wyliczyć kod po numerze seryjnym.

Właściciel radia twierdzi że kod powinien być 7729 ale ten nie wchodzi

Pomocny post? + +1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
wiki
Poziom 15
Miasto: Bytów
Dołączył: 10 Sty 2003
Posty: 212
Pomógł: 1
wiki
Poziom 15
Post#2 20 Maj 2003 13:00    

Re: Kod w Blaupunkt Renault RDS 24VI


Procesor ST
Kod zły

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
wroona
Poziom 23
Miasto: Świętokrzyskie
Dołączył: 23 Sie 2002
Posty: 776
Pomógł: 28
Ocena postów: 6
wroona
Poziom 23
Post#3 20 Maj 2003 15:24  Autor tematu   

Re: Kod w Blaupunkt Renault RDS 24VI


Wiem że procesor ST ale jaki kod?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
track
Poziom 16
Miasto: okoliceOstrołęki
Dołączył: 23 Lut 2003
Posty: 255
Pomógł: 3
track
Poziom 16
Post#4 20 Maj 2003 16:19    

Re: Kod w Blaupunkt Renault RDS 24VI


Hej.Mam taki sam problem i wiem ,że
jest do tego procesora programator
zewnętrzny.Dlatego mam pytanie czy ktoś ma schemat takiego programatora
i mógłby się nim podzielić? Za wszelką
pomoc z góry dzięki lub wyliczyć mi kod?
Jego nr BP040X7064789.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radia Samochodowe Serwis -> Kod w Blaupunkt Renault RDS 24VI
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Blaupunkt RDS - Renault czym sie zatwierdza kod? (2)
Blaupunkt Renault CD H3 RDS nie można wprowadzić kod (2)
Renault 24VI po zalaniu -przeskakują zakresy (2)
Kod w CD300 RDS Blaupunkt (2)
Kod w Blaupunkt 2446 RDS (7)
Blaupunkt Renault H0 RDS (3)
Blaupunkt Renault G5 rds (8)
Blaupunkt Renault HO RDS Twingo (4)
Renault radio Blaupunkt HO RDS. (6)
Blaupunkt CD300 RDS jak wprowadzić kod? (2)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.295 seconds

elektroda.pl temat RSS