Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

LG U8120 brak zasięgu. Czy robię coś nie tak?


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Service -> LG U8120 brak zasięgu. Czy robię coś nie tak?
Author
Message
kurancik
Poziom 8
Poziom 8


Joined: 24 Oct 2004
Posts: 31

Post#1 Post from the author of the topic 24 Mar 2006 12:47   

Lg u8120 Brak Zasięgu


Witam, telefon nie ma zasięgu. Wgrywalem Full flashes:
U8120_v101
U8120_v103_C
U8120_V105+_Italia
8120_v107_uk

Taką kombinacje:
U8120 drive_c.ssw v100 e il resto v105 italia
U8120 drive_c.ssw v100 e il resto v104 italia

GDFS tez wgralem. Simlocka bez problemu w każdym z flashy zdjołem.
Telefon normalnie funkcjonował z każdym oprogramowaniem.
Ale co z tego nie ma wcale zasięgu, moze robie cos nie tak?
Dostalem go bez zasięgu.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 24 Mar 2006 12:47   





Back to top
   
grzesiek33
Poziom 20
Poziom 20


Joined: 01 Apr 2003
Posts: 1060
Location: Lublin

Post#2 24 Mar 2006 12:57helpful post - solution   

Lg u8120 Brak Zasięgu


Nie wiem dlaczego założyłeś że brak sieci jest winą softu. Rozkręć telefon.... może masz głupią przerwę pomiędzy anteną a resztą lub zalany.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 24 Mar 2006 12:57helpful post - solution   





Back to top
   
kurancik
Poziom 8
Poziom 8


Joined: 24 Oct 2004
Posts: 31

Post#3 Post from the author of the topic 24 Mar 2006 14:53   

Re: Lg u8120 Brak Zasięgu


Bo chce mieć pewność ze to nie jest wina oprogramowania. Moze byc tak ze poprostu ten telefon nie dziala w sieci 2G. Tak twierdze bo dzialal w angli i wszystko bylo Ok.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Service -> LG U8120 brak zasięgu. Czy robię coś nie tak?
Page 1 of 1
Similar topics
simlock k550 cid 52 setolem, coś nie tak robię ? (10)
LG U8120 po flashu brak zasięgu (9)
Simlock s302 nie idzie. Mam Setoola. Czy robię coś źle? (4)
black berry 8900 curve coś nie tak z softem czy coś w ten deseń (11)
k700i brak zasięgu, wina softu? Czy coś innego? (5)
Siemens cx65 i papua. Co robię nie tak? (4)
nokia 5300 brak zasięgu coś z płytą (6)
3650 uwalona tornadem? Czy coś z moim tornadem może być nie tak? (9)
LG u8120 gubi zasięg, czyżby końcówka mocy? jak tak to HELP (3)
Nokia 2630 bez zasięgu. Do wymiany PA, czy wcześniej coś innego? (2)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.069 seconds

elektroda.pl topic RSS feed