Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



LG U8120 brak zasięgu. Czy robię coś nie tak?


  Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Service ->LG U8120 brak zasięgu. Czy robię coś nie tak? Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
kurancik
Level 10
Joined: 24 Oct 2004
Posts: 31
Helped: 3
kurancik
Level 10
Post#1 24 Mar 2006 12:47  Topic author   

Lg u8120 Brak Zasięgu


Witam, telefon nie ma zasięgu. Wgrywalem Full flashes:
U8120_v101
U8120_v103_C
U8120_V105+_Italia
8120_v107_uk

Taką kombinacje:
U8120 drive_c.ssw v100 e il resto v105 italia
U8120 drive_c.ssw v100 e il resto v104 italia

GDFS tez wgralem. Simlocka bez problemu w każdym z flashy zdjołem.
Telefon normalnie funkcjonował z każdym oprogramowaniem.
Ale co z tego nie ma wcale zasięgu, moze robie cos nie tak?
Dostalem go bez zasięgu.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
grzesiek33
Level 30
Location: Lublin
Joined: 01 Apr 2003
Posts: 1060
Helped: 183
Post rating: 2
grzesiek33
Level 30
Post#2 24 Mar 2006 12:57Helpful post    

Lg u8120 Brak Zasięgu


Nie wiem dlaczego założyłeś że brak sieci jest winą softu. Rozkręć telefon.... może masz głupią przerwę pomiędzy anteną a resztą lub zalany.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
kurancik
Level 10
Joined: 24 Oct 2004
Posts: 31
Helped: 3
kurancik
Level 10
Post#3 24 Mar 2006 14:53  Topic author   

Re: Lg u8120 Brak Zasięgu


Bo chce mieć pewność ze to nie jest wina oprogramowania. Moze byc tak ze poprostu ten telefon nie dziala w sieci 2G. Tak twierdze bo dzialal w angli i wszystko bylo Ok.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Service -> LG U8120 brak zasięgu. Czy robię coś nie tak?
Page 1 of 1

Similar topics to lG U8120 brak zasięgu. Czy robię coś nie tak?

simlock k550 cid 52 setolem, coś nie tak robię ? (10)
LG U8120 po flashu brak zasięgu (9)
Simlock s302 nie idzie. Mam Setoola. Czy robię coś źle? (4)
black berry 8900 curve coś nie tak z softem czy coś w ten deseń (11)
k700i brak zasięgu, wina softu? Czy coś innego? (5)
Siemens cx65 i papua. Co robię nie tak? (4)
nokia 5300 brak zasięgu coś z płytą (6)
3650 uwalona tornadem? Czy coś z moim tornadem może być nie tak? (9)
LG u8120 gubi zasięg, czyżby końcówka mocy? jak tak to HELP (3)
Nokia 2630 bez zasięgu. Do wymiany PA, czy wcześniej coś innego? (2)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.168 seconds