Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



LG U8120 brak zasięgu. Czy robię coś nie tak?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis ->LG U8120 brak zasięgu. Czy robię coś nie tak? Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
kurancik
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 24 Paź 2004
Posty: 31

kurancik
Poziom 8
Post#1 24 Mar 2006 12:47  Autor tematu   

Lg u8120 Brak Zasięgu


Witam, telefon nie ma zasięgu. Wgrywalem Full flashes:
U8120_v101
U8120_v103_C
U8120_V105+_Italia
8120_v107_uk

Taką kombinacje:
U8120 drive_c.ssw v100 e il resto v105 italia
U8120 drive_c.ssw v100 e il resto v104 italia

GDFS tez wgralem. Simlocka bez problemu w każdym z flashy zdjołem.
Telefon normalnie funkcjonował z każdym oprogramowaniem.
Ale co z tego nie ma wcale zasięgu, moze robie cos nie tak?
Dostalem go bez zasięgu.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
grzesiek33
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 01 Kwi 2003
Posty: 1060
Miasto: Lublin

grzesiek33
Poziom 20
Post#2 24 Mar 2006 12:57Pomocny post    

Lg u8120 Brak Zasięgu


Nie wiem dlaczego założyłeś że brak sieci jest winą softu. Rozkręć telefon.... może masz głupią przerwę pomiędzy anteną a resztą lub zalany.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
kurancik
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 24 Paź 2004
Posty: 31

kurancik
Poziom 8
Post#3 24 Mar 2006 14:53  Autor tematu   

Re: Lg u8120 Brak Zasięgu


Bo chce mieć pewność ze to nie jest wina oprogramowania. Moze byc tak ze poprostu ten telefon nie dziala w sieci 2G. Tak twierdze bo dzialal w angli i wszystko bylo Ok.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis -> LG U8120 brak zasięgu. Czy robię coś nie tak?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
simlock k550 cid 52 setolem, coś nie tak robię ? (10)
LG U8120 po flashu brak zasięgu (9)
Simlock s302 nie idzie. Mam Setoola. Czy robię coś źle? (4)
black berry 8900 curve coś nie tak z softem czy coś w ten deseń (11)
k700i brak zasięgu, wina softu? Czy coś innego? (5)
Siemens cx65 i papua. Co robię nie tak? (4)
nokia 5300 brak zasięgu coś z płytą (6)
3650 uwalona tornadem? Czy coś z moim tornadem może być nie tak? (9)
LG u8120 gubi zasięg, czyżby końcówka mocy? jak tak to HELP (3)
Nokia 2630 bez zasięgu. Do wymiany PA, czy wcześniej coś innego? (2)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.04 seconds

elektroda.pl temat RSS