Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

LG U8120 brak zasięgu. Czy robię coś nie tak?


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Serwis -> LG U8120 brak zasięgu. Czy robię coś nie tak?
Autor
Wiadomość
kurancik
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 24 Paź 2004
Posty: 31

Post#1 Post autora tematu 24 Mar 2006 13:47   

Lg u8120 Brak Zasięgu


Witam, telefon nie ma zasięgu. Wgrywalem Full flashes:
U8120_v101
U8120_v103_C
U8120_V105+_Italia
8120_v107_uk

Taką kombinacje:
U8120 drive_c.ssw v100 e il resto v105 italia
U8120 drive_c.ssw v100 e il resto v104 italia

GDFS tez wgralem. Simlocka bez problemu w każdym z flashy zdjołem.
Telefon normalnie funkcjonował z każdym oprogramowaniem.
Ale co z tego nie ma wcale zasięgu, moze robie cos nie tak?
Dostalem go bez zasięgu.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 24 Mar 2006 13:47   





Powrót do góry
   
grzesiek33
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 01 Kwi 2003
Posty: 1060
Miasto: Lublin

Post#2 24 Mar 2006 13:57pomocny post - solucja   

Lg u8120 Brak Zasięgu


Nie wiem dlaczego założyłeś że brak sieci jest winą softu. Rozkręć telefon.... może masz głupią przerwę pomiędzy anteną a resztą lub zalany.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 24 Mar 2006 13:57pomocny post - solucja   





Powrót do góry
   
kurancik
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 24 Paź 2004
Posty: 31

Post#3 Post autora tematu 24 Mar 2006 15:53   

Re: Lg u8120 Brak Zasięgu


Bo chce mieć pewność ze to nie jest wina oprogramowania. Moze byc tak ze poprostu ten telefon nie dziala w sieci 2G. Tak twierdze bo dzialal w angli i wszystko bylo Ok.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Serwis -> LG U8120 brak zasięgu. Czy robię coś nie tak?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
simlock k550 cid 52 setolem, coś nie tak robię ? (10)
LG U8120 po flashu brak zasięgu (9)
Simlock s302 nie idzie. Mam Setoola. Czy robię coś źle? (4)
black berry 8900 curve coś nie tak z softem czy coś w ten deseń (11)
k700i brak zasięgu, wina softu? Czy coś innego? (5)
Siemens cx65 i papua. Co robię nie tak? (4)
nokia 5300 brak zasięgu coś z płytą (6)
3650 uwalona tornadem? Czy coś z moim tornadem może być nie tak? (9)
LG u8120 gubi zasięg, czyżby końcówka mocy? jak tak to HELP (3)
Nokia 2630 bez zasięgu. Do wymiany PA, czy wcześniej coś innego? (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.053 seconds

elektroda.pl temat RSS