Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jaki dobrac Ram do plyty glownej Abit Nf7-s ver.2.0


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Hardware -> Jaki dobrac Ram do plyty glownej Abit Nf7-s ver.2.0
Autor
Wiadomość
krysztek
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 23 Cze 2005
Posty: 101
Miasto: Hajnówka

Post#1 Post autora tematu 28 Mar 2006 22:14   

Jaki dobrac Ram do plyty glownej Abit Nf7-s ver.2.0


Mam pytanie zwiazane z ramem a konkretnie chcem kupic ram do max 330zl chyba nailepiej w dualu 2x512.Procesor mam taki jak na fotce pierwszej zas plyta gluwna to abit nf7-s ver.2.0 ,Zasilacz ATX Chieftec 350W GPS-350EB-101A grafa to GAINWARD FX POWERPACK! FX5900 ULTRA 1100 XT
128 MB FAST DDR2/256-BIT
Prosze o Pomoc.

Załączniki:
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 28 Mar 2006 22:14   





Powrót do góry
   
nektar
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 15 Paź 2003
Posty: 7
Miasto: Bielsko-Biała

Post#2 28 Mar 2006 22:52   

Re: Jaki dobrac Ram do plyty glownej Abit Nf7-s ver.2.0


Ja mam taką płytę,mam w niej 2 markowe pamięci Kingstona KVR400X64C25/256 i na Athlonie Thorton2000@Barton3400 non-stop zawsze zero problemów.Te same pamięci chodziły mi poprzednio na Epoxie.Możesz kupić KVR333X64C25/512 pod swój procek,a i też możesz kupić KVR400X64C25/512.Pamięci Kingstona mają wieczystą gwarancję.
Powrót do góry
   
krysztek
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 23 Cze 2005
Posty: 101
Miasto: Hajnówka

Post#3 Post autora tematu 28 Mar 2006 23:06   

Re: Jaki dobrac Ram do plyty glownej Abit Nf7-s ver.2.0


a kingston ma dydykowane pamieci na dual??
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 28 Mar 2006 23:06   





Powrót do góry
   
nektar
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 15 Paź 2003
Posty: 7
Miasto: Bielsko-Biała

Post#4 29 Mar 2006 19:04   

Jaki dobrac Ram do plyty glownej Abit Nf7-s ver.2.0


Ma ale bardzo drogie,więc po co przepłacać, ja mam akurat kolejne nr seryjne pamiątek.Nawet tylko jedna kostka Kingston z dowolną pamięcia innej firmy chodzi w trybie dual bez problemu.Na kilku różnych sprawdziłem,więc bez obaw.Należy zwrócić przy zakupie Kingstonów,aby nie było w oznaczeniu pamięci literki A,bo z te z literą A to są kiepskie pamięci.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 29 Mar 2006 19:04   





Powrót do góry
   
Platon
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 05 Wrz 2002
Posty: 9267
Miasto: Białystok

Post#5 29 Mar 2006 19:32   

Jaki dobrac Ram do plyty glownej Abit Nf7-s ver.2.0


Kingston Value nie oferuje nic poza to, za co placisz. Przecietniaki takie. Myslisz o kreceniu?? Zastanow sie nad pamieciami Geil, Patriot, PQI
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 29 Mar 2006 19:32   





Powrót do góry
   
Hyde911
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 20 Sie 2005
Posty: 711
Miasto: Łódź

Post#6 29 Mar 2006 20:26   

Jaki dobrac Ram do plyty glownej Abit Nf7-s ver.2.0


ja na kingstonach value 400 wyciągnąłem 430 bez zmiany napięcia, więc za tą cenę nie jest źle. a po za tym trzeba pamiętać dual na socket a daje minimalny wzrost wydajności.
Powrót do góry
   
krysztek
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 23 Cze 2005
Posty: 101
Miasto: Hajnówka

Post#7 Post autora tematu 30 Mar 2006 16:36   

Re: Jaki dobrac Ram do plyty glownej Abit Nf7-s ver.2.0


zastanawiam sie nad kupnem tegpo-PDP Patriot Signature KH
DDR 1024MB (2x512MB) PC400 co wy na to??
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Hardware -> Jaki dobrac Ram do plyty glownej Abit Nf7-s ver.2.0
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jaki jest najlepszy bios do płyty głównej Abit NF7-s ver 2.0 (2)
Jaki ram do plyty glownej (4)
abit KV7 jaki dobrac RAM? (3)
jaki ram do tej plyty-ABIT BE6 slot1. (5)
Problem z podkręceniem Bartona 2500+Abit NF7-S ver.1 (22)
Abit nf7 ver.2.0. Nie rozpoznaje Athlona bartona 2600+. (4)
ABIT NF7 SL Ver 2.0 i Sapphire X700 AGP 256 DDR Problem (14)
ABIT NF7 I problem z Ram-em (2)
[Sprzedam] ABIT NF7 S V2.0 + BARTON 3200 + AC COPPER SILENT 3 + 1 GB RAM (10)
System nie startuje po zmianie plyty glownej procesora i ram (3)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.046 seconds

elektroda.pl temat RSS