Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Ati Control Center. Czy da się to jakoś usunąć?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Ati Control Center. Czy da się to jakoś usunąć?
Autor
Wiadomość
tomkus
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 24 Mar 2006
Posty: 26
Miasto: Suchedniów

Post#1 Post autora tematu 01 Kwi 2006 11:53   

Ati Control Center


Po zainstalowaniu Ati Control Center po kliknięciu prowym przyciaskiem myszy na pulpicie lub w dowlonym folderze w menu pojawia się ATI CATALLYST ONTROL CENTER. Mam pytanie czy da się to jakoś usunąć.
POZDRAWIAM
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 01 Kwi 2006 11:53   





Powrót do góry
   
jannaszek
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 01 Cze 2003
Posty: 5760
Miasto: kraków

Post#2 01 Kwi 2006 15:04   

Ati Control Center


przez odinstalowanie,napewno.. ,ale nie wiem czy nie ma tam opcji przy instalowaniy którą należało wybrać
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 01 Kwi 2006 15:04   





Powrót do góry
   
tomkus
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 24 Mar 2006
Posty: 26
Miasto: Suchedniów

Post#3 Post autora tematu 01 Kwi 2006 18:12   

Ati Control Center


Niechcę odistalowywać a przy instalacji nie ma opcji.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 01 Kwi 2006 18:12   





Powrót do góry
   
tronic1
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 06 Lut 2005
Posty: 21533
Miasto: Police, Alesund-Norwegia

Post#4 01 Kwi 2006 18:17   

Ati Control Center


Musisz znaleść inną wersję sterowników,bez ACC,z tego co wiem sterowniki są robione w dwóch wersjach,z i bez.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Ati Control Center. Czy da się to jakoś usunąć?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
ATI Radeon X1250 - nie działa Catalyst Control Center (2)
Jak przywrócić usunięty ATI Catalyst Control Center? (2)
ATI Catalyst Control Center v. 1.2.2044.226 brak spolszczeni (3)
ATI Catalyst Control Center 9.1 - brak obrazu po instalacji (4)
ATI Radon 9550 - Catalyst Control Center (6)
Problem z Ati x700 i Catalyst control center. (12)
Problem z Ati Catalist Control Center (2)
ATI Catalyst Control Center (3)
ATI Radeon X1050 Series - ATI Catalyst Control Center restart komputera (5)
Jak to wyłączyć? Włącza się ATI Catalist control center. (10)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.061 seconds

elektroda.pl temat RSS