Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Ati Control Center. Czy da się to jakoś usunąć?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software ->Ati Control Center. Czy da się to jakoś usunąć? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Translatory i słowniki
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
tomkus
Poziom 9
Miasto: Suchedniów
Dołączył: 24 Mar 2006
Posty: 26
Ocena postów: 1
tomkus
Poziom 9
Post#1 01 Kwi 2006 11:53  Autor tematu   

Ati Control Center


Po zainstalowaniu Ati Control Center po kliknięciu prowym przyciaskiem myszy na pulpicie lub w dowlonym folderze w menu pojawia się ATI CATALLYST ONTROL CENTER. Mam pytanie czy da się to jakoś usunąć.
POZDRAWIAM

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
jannaszek
Poziom 39
Miasto: kraków
Dołączył: 01 Cze 2003
Posty: 5711
Pomógł: 392
Ocena postów: 30
jannaszek
Poziom 39
Post#2 01 Kwi 2006 15:04    

Ati Control Center


przez odinstalowanie,napewno.. ,ale nie wiem czy nie ma tam opcji przy instalowaniy którą należało wybrać

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
tomkus
Poziom 9
Miasto: Suchedniów
Dołączył: 24 Mar 2006
Posty: 26
Ocena postów: 1
tomkus
Poziom 9
Post#3 01 Kwi 2006 18:12  Autor tematu   

Ati Control Center


Niechcę odistalowywać a przy instalacji nie ma opcji.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
tronic1
Spec od komputerów
Miasto: Police, Alesund-Norwegia
Dołączył: 06 Lut 2005
Posty: 21803
Pomógł: 2541
Ocena postów: 128
tronic1
Spec od komputerów
Post#4 01 Kwi 2006 18:17    

Ati Control Center


Musisz znaleść inną wersję sterowników,bez ACC,z tego co wiem sterowniki są robione w dwóch wersjach,z i bez.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Ati Control Center. Czy da się to jakoś usunąć?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak to wyłączyć? Włącza się ATI Catalist control center. (10)
ATI Radeon X1050 Series - ATI Catalyst Control Center restart komputera (5)
ATI Catalyst Control Center (3)
Problem z Ati Catalist Control Center (2)
Problem z Ati x700 i Catalyst control center. (12)
ATI Radon 9550 - Catalyst Control Center (6)
ATI Catalyst Control Center 9.1 - brak obrazu po instalacji (4)
Jak przywrócić usunięty ATI Catalyst Control Center? (2)
ATI Catalyst Control Center - ,,błąd instalacji pakietu\'\' (1)
ATI Catalyst Control Center v. 1.2.2044.226 brak spolszczeni (3)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.164 seconds

elektroda.pl temat RSS