Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

UNIMOR Siesta 3a jak rozkodowac kod rodzicielski???HELP!!!


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> TV Service -> UNIMOR Siesta 3a jak rozkodowac kod rodzicielski???HELP!!!
Author
Message
ascom
Poziom 11
Poziom 11


Joined: 25 May 2003
Posts: 64

Post#1 Post from the author of the topic 25 May 2003 21:20   

UNIMOR Siesta 3a jak rozkodowac kod rodzicielski???HELP!!!


Sad MOja mama ma telewizor Siesta 3a i programujac kanaly weszla w kod rodzicielski i go aktywowała niestety nie znając kodu!w tej chwili jest sytuacja ze telewizor zgłasz sie z czerwonym ekranem z migajacymi trzema x -ami,Prosze pomurzcie jak to zdaktywowac? czy to jakos w trybie menu serwis czy trzeba odczytac tam jakieos eproma?jednym słowem Help wielkie Thanx za pomoc!

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 25 May 2003 21:20   





Back to top
   
malec
Poziom 15
Poziom 15


Joined: 29 Sep 2002
Posts: 257

Post#2 25 May 2003 22:03   

Re: UNIMOR Siesta 3a jak rozkodowac kod rodzicielski???HELP!!!


Pin 21 procesora do masy.Następnie trzymając wciśnięte P+ i P- na klawiaturze lokalnej załącz OT wylacznikem sieciowym.Na ekranie powinnien ukazać się tryb serwisowy.Nic tam nie ustawiaj tylko wyłącz OT z sieci i rozewrzyj pin 21 od masy.

Helpful message? + -

Back to top
   
ascom
Poziom 11
Poziom 11


Joined: 25 May 2003
Posts: 64

Post#3 Post from the author of the topic 26 May 2003 07:20   

Re: UNIMOR Siesta 3a jak rozkodowac kod rodzicielski???HELP!!!


:o wielkie thanx 8) Smile

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 May 2003 07:20   





Back to top
   
szogun
Poziom 16
Poziom 16


Joined: 05 Sep 2002
Posts: 313
Location: Toruń

Post#4 26 May 2003 09:46   

Re: UNIMOR Siesta 3a jak rozkodowac kod rodzicielski???HELP!!!


Wpisywanie kodów od 000 do 999 w telewizorze którego nie mogłem
otwierać {gwarancja} zajęło mi 2 godziny.Zawsze jest możliwość
że Trafisz szybciej np.212
Szogun

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 May 2003 09:46   





Back to top
   
cymbi
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 19 Sep 2001
Posts: 1298
Location: Bydgoszcz

Post#5 26 May 2003 10:48   

Re: UNIMOR Siesta 3a jak rozkodowac kod rodzicielski???HELP!!!


A ja mam pytanmie- trochę lamerskie, który to procesor i gdzie skąd wziąść masę

Helpful message? + -

Back to top
   
malec
Poziom 15
Poziom 15


Joined: 29 Sep 2002
Posts: 257

Post#6 26 May 2003 11:49   

Re: UNIMOR Siesta 3a jak rozkodowac kod rodzicielski???HELP!!!


Ad.Cymbi.Daj sobie spokój bo załatwisz OT na cacy.A serwisowanie Siesty do tanich nie należy

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 May 2003 11:49   





Back to top
   
ascom
Poziom 11
Poziom 11


Joined: 25 May 2003
Posts: 64

Post#7 Post from the author of the topic 26 May 2003 12:41   

pr


Rolling Eyes procesor to U 701 SDA 20562 a mase wez ze srobeczki montazowej plyty lae uwazaj na ten tryb mozna niezle namieszac

Arrow procesor dobrze podalem natomiast kolo tego procka znajduje sie nieaktywne gniazdo i zwiera sie tan pin 1 z 2 i wtedy zalanczamy

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> TV Service -> UNIMOR Siesta 3a jak rozkodowac kod rodzicielski???HELP!!!
Page 1 of 1
Similar topics
Skymaster DX 22 FTA jak zresetować kod rodzicielski ? (2)
Unimor siesta 2-jak wejść w tryb serwisowy? (4)
Unimor RB 971 Siesta 3 - jak wyszukać programy? (5)
Aktywny jak wulkan. Czy może ktoś podać nr kodu do pilota do TV Unimor Siesta 3? (1)
Unimor Siesta 3 - obraz i fonia "jak kodowane" (6)
Unimor Siesta3a jak usunąć kod (6)
UNIMOR SIESTA 3 (13)
UNIMOR SIESTA 3 (4)
Unimor Siesta 2 (2)
Unimor Siesta 3A (6)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.063 seconds

elektroda.pl topic RSS feed