Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Lodówka Whirlpool ARG 636- ile kosztuje wymiana termostatu?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> AGD Serwis -> AGD chłodnictwo ->Lodówka Whirlpool ARG 636- ile kosztuje wymiana termostatu? Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Lodówki i zamrażarki do zabudowy
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
frugo207
Poziom 8
Miasto: Sulęcin
Dołączył: 16 Kwi 2006
Posty: 8
frugo207
Poziom 8
Post#1 18 Kwi 2006 10:51  Autor tematu   

Lodówka Whirlpool ARG 636- ile kosztuje wymiana termostatu?


Mam pytanko. Orientuje się ktoś może ile moze wziasc prywatny serwisant za wymiane termostatu w lodowce Whirlpool ARG 636. On dostarcza Termostat i przyjezdza do klienta czyli do mnie.
Moderowano przez skryn:
Zmieniłem treść tematu.


Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
rumpel
Poziom 26
Miasto: szczecin
Dołączył: 17 Wrz 2003
Posty: 1082
Pomógł: 15
Ocena postów: 15
rumpel
Poziom 26
Post#2 18 Kwi 2006 11:05    

Re: Jakie Koszty przy wymianie termostatu???


frugo207 napisał:
Mam pytanko. Orientuje się ktoś może ile moze wziasc prywatny serwisant za wymiane termostatu w lodowce Whirlpool ARG 636. On dostarcza Termostat i przyjezdza do klienta czyli do mnie.
8=O
8=O
Maxymalnie tyle na ile obydwoje sie zgodzicie.:)

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
frugo207
Poziom 8
Miasto: Sulęcin
Dołączył: 16 Kwi 2006
Posty: 8
frugo207
Poziom 8
Post#3 18 Kwi 2006 11:16  Autor tematu   

Re: Jakie Koszty przy wymianie termostatu???


TAAA. Tylko jestem laikiem i mnie chce p[asc ofiara . Tak jak to czesto pokazuje w "Usterce":)

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
PS 663S BIO
Poziom 31
Miasto: Katowice
Dołączył: 04 Gru 2004
Posty: 2278
Pomógł: 137
Ocena postów: 23
PS 663S BIO
Poziom 31
Post#4 18 Kwi 2006 11:37    

Re: Jakie Koszty przy wymianie termostatu???


Gdyby ludzie nie oglądali takich durnych programów to serwisanci mieliby łatwiejszą pracę :|

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
frugo207
Poziom 8
Miasto: Sulęcin
Dołączył: 16 Kwi 2006
Posty: 8
frugo207
Poziom 8
Post#5 18 Kwi 2006 11:41  Autor tematu   

Re: Jakie Koszty przy wymianie termostatu???


Mieli by chyba mozliwosc latwiejszego oszukiwania ludzi. Juz sie natknalem na takich od piecy gazowych. Trzy razy byli zawineli full kasy i nic nie zrobili. nie chce sie nabrac kolejny raz i dlatego prosze o podanie kosztow. moze ktos wie.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
zayzayer
Specjalista AGD
Miasto: Ustroń
Dołączył: 23 Wrz 2003
Posty: 4151
Pomógł: 243
Ocena postów: 60
zayzayer
Specjalista AGD
Post#6 18 Kwi 2006 12:12    

Re: Jakie Koszty przy wymianie termostatu???


To proste. Zadzwoń do serwisu Whirlpoola np. w Gorzowie - nr:
(095) 729-35-71, 732-25-51, 732-58-96 i popytaj się ile taka usługa kosztuje i ile dają gwarancji. Następnie zadzwoń do fachmana, który ma do Ciebie przyjść i zapytaj o to samo.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
awax
Poziom 15
Miasto: Szczecinek
Dołączył: 05 Paź 2004
Posty: 211
Pomógł: 5
awax
Poziom 15
Post#7 18 Kwi 2006 12:29    

Re: Jakie Koszty przy wymianie termostatu???


frugo207 napisał:
TAAA. Tylko jestem laikiem i mnie chce p[asc ofiara . Tak jak to czesto pokazuje w "Usterce":)


Każdy sądzi według siebie.
Czy przypadkiem do pieca gazowego także nie szukałeś najtańszych zamiast profesjonalistów.
Jak dobrze poszukasz to pewnie znajdziesz takiego co za piwo wymieni Ci ten termostat ,tylko wtedy nie narzekaj na jakość usług.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Bleble
Specjalista AGD
Miasto: PYRLANDIA
Dołączył: 15 Lip 2004
Posty: 6058
Pomógł: 733
Ocena postów: 141
Bleble
Specjalista AGD
Post#8 18 Kwi 2006 15:47    

Re: Jakie Koszty przy wymianie termostatu???


Jeśli nie ufasz fachowcom , to jaki problem do sklepu kupić termostat i wymienić , będzie taniej prawdopodobnie

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
eeban
Specjalista AGD
Miasto: Oslo
Dołączył: 18 Sty 2006
Posty: 6164
Pomógł: 361
Ocena postów: 82
eeban
Specjalista AGD
Post#9 18 Kwi 2006 17:45    

Re: Lodówka Whirlpool ARG 636- ile kosztuje wymiana termosta


frugo207 Wysłany: 18 Kwi 2006 11:41 Temat postu: Re: Jakie Koszty przy wymianie termostatu???

--------------------------------------------------------------------------------

Mieli by chyba mozliwosc latwiejszego oszukiwania ludzi. Juz sie natknalem na takich od piecy gazowych. Trzy razy byli zawineli full kasy i nic nie zrobili. nie chce sie nabrac kolejny raz i dlatego prosze o podanie kosztow. moze ktos wie.

45 termostat +60 robocizna+dojazd+22%vat.Za nieufność się nie dolicza:D:D:D

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
DonRomano
Poziom 33
Miasto: Rzeszów
Dołączył: 29 Sie 2003
Posty: 2718
Pomógł: 196
Ocena postów: 56
DonRomano
Poziom 33
Post#10 18 Kwi 2006 20:26    

Lodówka Whirlpool ARG 636- ile kosztuje wymiana termostatu?


To jak to płacisz za nienaprawę kotła gazowego i masz pretensje?
I kto tu jest frajerem?

A może sam zepsułeś kocioł trzy razy z rzędu?
A może wogóle się nie zepsół i piszesz tylko to co Ci ślina na język(pazury) przyniesie?

Pozdrawiam.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> AGD Serwis -> AGD chłodnictwo -> Lodówka Whirlpool ARG 636- ile kosztuje wymiana termostatu?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Poszukuje termostatu do Whirlpool ARG 417 GR (2)
Whirpool ARG 636 - szron w zamrażarce, woda w chłodziarce (9)
Lodówka Whirlpool ARG 910/G/WP "cisza" (28)
Lodówka Whirlpool ARG 910/G/WP "rozmrażanie" (9)
Lodówka Whirlpool ARZ-972 /H mocowanie kapilary termostatu (1)
Candy Aquamatic 6 -ile kosztuje wymiana łożysk... (5)
Wymiana termostatu lodówka Ardo C0238 (2)
Whirlpool ARG 916/G/wp (2)
Lodówka Whirpool ARG-597 K/G/WP-mrozi w komorze chłodziarki (1)
ARG 918/G/WP Whirlpool przestała chłodzić? (5)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.117 seconds

elektroda.pl temat RSS